2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 989954 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

Haugesund'da oynarken izlemiştim oyun tarzını Ghezzal'a benzetmiştim. Polonya'daki performansını takip etmedim ama son senesindeki istatistiklerine bakarsak verimli oynamış hem ligde hem avrupada.
eyv

Bizimde bu tarz adamlara ihtiyacımız var. bu tarzdan kastım potansiyelli. fenerde zerre başarı yok ama adamlar her yıl birilerini iyi fiyata satıyorlar, bizim yıllardır güzel fiyata satışımız yok.

Çevrimdışı Nazım Ar

eyv

Bizimde bu tarz adamlara ihtiyacımız var. bu tarzdan kastım potansiyelli. fenerde zerre başarı yok ama adamlar her yıl birilerini iyi fiyata satıyorlar, bizim yıllardır güzel fiyata satışımız yok.

Bu adam bizde parlasa da ya bedava gider ya kadro dışı kalır. Fikret Orman o konuda iyiydi.

Çevrimiçi Samet Ç

eyv

Sonraki satıştan pay vermezlerse satarız her ilgilenilen oyuncunun sözleşmeye ekliyorlar sanki fm oynuyoruz.

Mesela Gedson'u düz 12 milyona alsak bir senede 18 milyon euro kazanmıştık belkide tek oyuncu satışı ile bu seneki transfer parasını çıkaracaktık.

Çevrimiçi Samet Ç

Millet Swedberg çekiyor 5 milyona biz 3.5 milyona Muleka aldık para yok değil biz yanlış harcıyoruz herşeyi geçtim madem Aboubakar'ı geri getirecektin Sergen zamanı adama 2-2.5 milyonu verseydin tutsaydın şimdi o zaman verilecek paradan 1 milyon fazla ödüyoruz Aboubakar'a.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bütçe olması için gelir olması lazım gelir yokki fo dan kalma gelirleri yediler üstüne borçlandılar şimdi onlarda bitti yeni gelir koyamadıkları için avrupanın en pahalı kombinesini satıyorlar taraftara sıcak para girsin diye vodafone sıcak para akışı yapıyordu şimdi oda yok neyle transfer yapacaklar zaten yapmasalar daha iyi bunlar kendi aldıkları oyuncularla bile anlaşamıyorlar kaçıp gidiyor olanda girdiğimiz yeni borçlar yüzünden kulübe oluyor
Başta projelerini anlattıklarında da karşı çıkılmıştı. Sonra Sergen ile gelen mucize şampiyonluk ile sesler kesildi ama o şampiyonluk çöküşün başlangıcı oldu. Her sene daha az harcayarak borcun artışını yavaşlatacağız sonra da artan gelirlerle borcu eritmeye başlayacağız dediler. Borcun artışı durmadığı gibi artışı da katlanma şeklinde oldu. Sürekli yardım kampanyası yaptılar. O paraları da saçma sapan transferle çarçur ettiler. Şimdi bütçemiz ve gelirlerimiz Trabzon'un altında kaldı. Yakında herhangi bir Anadolu takımı da bizi geçecek. Bu kafanın sonu uçurum. Şenol Güneş dışinda elimizde bir assetimiz yok. Ondan sihirli deynekle bir şeyler beklersek ve zar atmaya devam edersek bu kafayla bir baltaya sap olamayız. Mevcut yönetim bu sefer cidden hamle yapılmaz durumda bir Beşiktaş bırakabilir arkasında.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Unnamed

En iyi transfer ANÇ yönetimi ile beraber Ceyhun Kazancı'nın gitmesi olacaktır. Varsın kimseyi almasınlar. A2 takımı ile çıkalım maçlara.

Çevrimiçi levitate

bu arada bir haberde emirates ya da qatar airways adı geçiyorsa %90 falan yalandır, hikaye rahmi beyin 10 milyon 2 yıl tarzı bir teklifiyle sona erer
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/HaberKartali/status/1676197678504374278

%20'ye kadar ok ama sonrası enayiliktir

gedson'a 8-9 verip daha çok para kazanmak varken %50'sini verdin şimdi milletten 35-40 istiyorsun kar edeceğim diye
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Kardemir sponsor olsun bari..

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/HaberKartali/status/1676330443413635078

eyt jk :D

16/17'de çok severdim
golcü Burak ön libero Gökhan inler ucuz yollu JK yönetim işin kolayını buldu😎

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol Güneş den sonra Burak ve Gökhan ikilisinden güzel bir teknik heyet çıkabilir elalemin Vasat Pinerio Valerianlarıyla uğraşmaktansa Şenol Güneş tedrisatından geçmiş süper bir ikili olur

Çevrimdışı Talisca1903

Çok karamsar bir hava var şu anda bende dahil olmak üzere
Ama basketbol ve Voleybol için yapılan yatırımları  ve Şenol Güneş hocadaki rahatlığı görünce iyi transferler yapılacağı hissine kapıldım
Haydi inşallah hayırlısıyla iyi bir kadro kuralım tabi ki içinde 🐍 bulunması temennisiyle

Çevrimiçi annoca

ellerindeki yetenekli oyuncuyu 20 milyona kaptırıp üzülüyorlar biz geçen yıl 4.5 kaptırdık. rakibin beğenilmeyen başkanının başarısızlığı bile bizim başkanın başarısızlığından daha başarılı.

Çevrimdışı Nazım Ar

ellerindeki yetenekli oyuncuyu 20 milyona kaptırıp üzülüyorlar biz geçen yıl 4.5 kaptırdık. rakibin beğenilmeyen başkanının başarısızlığı bile bizim başkanın başarısızlığından daha başarılı.

Futbolcuda da karakter olması lazım aynı şey bizde olsa sakatım diye maça çıkmaz gerekirse kadro dışı kalır 5 milyonluk maddeyle giderdi. Başından beri kumpas kurmuşlardı menejeri ile birlikte.

Çevrimdışı Talisca1903

Futbolcuda da karakter olması lazım aynı şey bizde olsa sakatım diye maça çıkmaz gerekirse kadro dışı kalır 5 milyonluk maddeyle giderdi. Başından beri kumpas kurmuşlardı menejeri ile birlikte.
ne kazandı sürünüyor işte italyanın düşme takımlarında etme bulma dünyası

Çevrimiçi annoca

ne kazandı sürünüyor işte italyanın düşme takımlarında etme bulma dünyası
ben geri gelsin isterim. bu çocuklar koşa koşa gidiyorsa sadece bizimkilrde değil diğer kulüplerde de aynı durum var takımlarda bir sıkıntı var demektir. geçen yıl torinonun sana verdiğini verelim demişlerdi bunu torino gelmeden önce yapacaktın. çocuklar kendi cebinden veya menajerlerinin cebinden yurtdışına özel hocalardan eğitim almaya giderlerse, sen daha servis sağlıyamadan antrenmana gelirken otobüslerde gelirlerse modern futbolun taktik ve tekniklerini göstermek yerine eski usul basit sistemlerle yetiştirmeye kalkarsan tabi ki sende kalkmak istemezler kendilerini geliştirebilecekleri yere giderler. yaparlar yapamazlar orası ayrı ama durum bu
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2023, 16:24:10 annoca ]

Çevrimdışı Talisca1903

ben geri gelsin isterim. bu çocuklar koşa koşa gidiyorsa sadece bizimkilrde değil diğer kulüplerde de aynı durum var takımlarda bir sıkıntı var demektir. geçen yıl torinonun sana verdiğini verelim demişlerdi bunu torino gelmeden önce yapacaktın. çocuklar kendi cebinden veya menajerlerinin cebinden yurtdışına özel hocalardan eğitim almaya giderlerse, sen daha servis sağlıyamadan antrenmana gelirken otobüslerde gelirlerse modern futbolun taktik ve tekniklerini göstermek yerine eski usul basit sistemlerle yetiştirmeye kalkarsan tabi ki sende kalkmak istemezler kendilerini geliştirebilecekleri yere giderler. yaparlar yapamazlar orası ayrı ama durum bu
ben bizden gidipte başarılı olanını görmedim evet berbat bir yönetim şeklimiz var kabul ama bu çocuklarda bir tuhaf tribünden Kartal yapan çocuk ilk fırsatta arkasına bakmadan gidiyor giden gider kalan sağlar bizimdir bizi düşünmeyeni biz hiç düşünmeyiz geri dönerse başka dönmezse beter olsun sürünsün

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1676634523658846228?t=oJDFl16Ao3LKiad3wHq-WQ&s=19

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk
Lyanco - Djiku - Amartey sıralamam..

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Lyanco - Djiku - Amartey sıralamam..

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nejip Uysal Serdar Aziz diye devam etmesinde😎

Çevrimiçi levitate

sabitzer haberi çıkmış pozitif
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

amartey tamammış galiba ama afrika kupası işi yüzünden istemiyorlar galiba

şu an kadroda  5-6 oyuncunun turnuvaya gitme ihtimali varmış cidden sıkıntılı
bipbipbupbup

Etiketler: