2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 990915 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bitik yıldız kontenjanından Coutinho çok büyük hata olur.

Çevrimiçi levitate

Bakesetası sormuş bizimkiler

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olumlu hamle formdayken inanılmaz oynuyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

amartey-colley tandemi olursa sen kalpten gidersin :D
Maalesef öyle olacak gibi gözüküyor ofsayt kuralı falanda değişti umarım Mert'in performansı kaldığı yerden devam eder ara transfer dönemine kadar.

Çevrimiçi Samet Ç

hayırlı olur gibi kafası hiç burada değil

dest mi acaba karsdorp değil demiş
Joshua Brenet

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Joel Matip'in şartlarını sordu.
@sahinogluogun

Çevrimiçi gokhans

Halil dervişoğlu çok gereksiz bir transfer. Elinde altyapından semih geldi, aynı tip oyuncu, potansiyeli çok daha önde hemde fizik olarak çok güçlü. İnşallah olmaz bu transfer.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi COB

Halil dervişoğlu çok gereksiz bir transfer. Elinde altyapından semih geldi, aynı tip oyuncu, potansiyeli çok daha önde hemde fizik olarak çok güçlü. İnşallah olmaz bu transfer.

Mevcut durumda Halil bencede yeterli değil ama potansiyeli olan bir futbolcu. Kendisini geliştirmek istiyorsa, Şenol hoca kendisine dokunur. Semih için aynı fikirdeyim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basketboldan sorumlu yöneticimiz Umut Tahir Güneş'e Gazprom sponsorluğunu sordular. O da başkan uğraşıyor. 1 hafta 10 gün içinde sonuçlanır diye cevap verdi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Unnamed

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/Besiktas10line/status/1675913034265505801
Saiss kalacaksa Amartey'e tamamım. Gedson'un kaldığı senaryoda orta sahaya daha kreatif oyuncu lazım Kuzyaev iyi oyuncu ama alternatif olarak değerlendirmek daha mantıklı. Listede adam gibi üç topçu var biri Coutinho maliyetten dolayı olmuyor diğeri Beka Beka onuda hoca veto etmiş Scarpa'yıda alabileceklerini sanmıyorum futboldan uzak durmak lazım bu sene kafayı yedirtir hem hoca hem yönetim. Şampiyon olmak istiyorlarsa transferden önce kendi aralarındaki çekişmeleri halletsinler o sorunu çözemiyorlarsada Ceyhun ile yolları ayırsınlar hoca onunla yapamaz şu aşamada hocadan vazgeçmek saçmalık olur aralarındaki çekişme yüzünden gül gibi topçuda(Beka Beka) arada veto yedi.
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2023, 01:13:36 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Saiss kalacaksa Amartey'e tamamım. Gedson'un kaldığı senaryoda orta sahaya daha kreatif oyuncu lazım Kuzyaev iyi oyuncu ama alternatif olarak değerlendirmek daha mantıklı. Listede adam gibi üç topçu var biri Coutinho maliyetten dolayı olmuyor diğeri Beka Beka onuda hoca veto etmiş Scarpa'yıda alabileceklerini sanmıyorum futboldan uzak durmak lazım bu sene kafayı yedirtir hem hoca hem yönetim. Şampiyon olmak istiyorlarsa transferden önce kendi aralarındaki çekişmeleri halletsinler o sorunu çözemiyorlarsada Ceyhun ile yolları ayırsınlar hoca onunla yapamaz şu aşamada hocadan vazgeçmek saçmalık olur aralarındaki çekişme yüzünden gül gibi topçuda(Beka Beka) arada veto yedi.
Mevcut yönetim gidene kadar benim futboldan umudum yok. Her sene küçülen bir bütçe ve azalan gelirler görüyorum sadece. Önümüzdeki yıllarda gelecek yöneticiler istese de bir şey yapamaz duruma gelecek. Trabzon bile bütçe olarak bizi geçti. Biz daha oturmuş futbol konuşmaya çalışıyoruz.

Mevcut yönetim de bu acı tabloyu gizlemek için 2 isim transfer yapıp tüm ses çıkaranları her sene sustuyor. Onun için herkes gözünü açana kadar futboldan uzak durmakta fayda var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Mevcut yönetim gidene kadar benim futboldan umudum yok. Her sene küçülen bir bütçe ve azalan gelirler görüyorum sadece. Önümüzdeki yıllarda gelecek yöneticiler istese de bir şey yapamaz duruma gelecek. Trabzon bile bütçe olarak bizi geçti. Biz daha oturmuş futbol konuşmaya çalışıyoruz.

Mevcut yönetim de bu acı tabloyu gizlemek için 2 isim transfer yapıp tüm ses çıkaranları her sene sustuyor. Onun için herkes gözünü açana kadar futboldan uzak durmakta fayda var.
bütçe olması için gelir olması lazım gelir yokki fo dan kalma gelirleri yediler üstüne borçlandılar şimdi onlarda bitti yeni gelir koyamadıkları için avrupanın en pahalı kombinesini satıyorlar taraftara sıcak para girsin diye vodafone sıcak para akışı yapıyordu şimdi oda yok neyle transfer yapacaklar zaten yapmasalar daha iyi bunlar kendi aldıkları oyuncularla bile anlaşamıyorlar kaçıp gidiyor olanda girdiğimiz yeni borçlar yüzünden kulübe oluyor

Çevrimdışı Nazım Ar

Battıysak battık bu sene genç isimsiz kadro kuracağız desinler, 2 yıldır bu kadar başarısızlık üstüne, daha takımda tek iş yapabilmiş Redmond'un bile kalıp kalmayacağı belli değilken ilk transferini Somaspordan yapmazsın arkadaş sanki Barca ile kapışıyormuş gibi.

Sözleşmesi bitmiş sürüyle oyuncu var bizimkilerin listesinde 4 yıldır her sezon peşine düştüğümüz Amartey, Zacj falan.

İyilerini alsınlar sonra o listeden Ayew ile Enzo Rocoyu çekeceğiz herhalde.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

videolardakini her maç yapabiliyorsa direk alalım fakir Rebiçi

Çevrimiçi Samet Demir

videolardakini her maç yapabiliyorsa direk alalım fakir Rebiçi
Ghezzal iyileşmiş, redmond ile de sözleşme imzalanır ise maliyetli adam yerine bu tarz iş görecek bir adam almalıyız bence.

Zaten bu sezon yönetim şampiyonluğu istemiyor. En azından paramız boşa gitmesin

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Samet yorumun var mı hiç denk geldin mi maçına
Haugesund'da oynarken izlemiştim oyun tarzını Ghezzal'a benzetmiştim. Polonya'daki performansını takip etmedim ama son senesindeki istatistiklerine bakarsak verimli oynamış hem ligde hem avrupada.
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2023, 15:12:58 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bayern'den Sabitzer iyi olur bize kiralık yoklamak lazım ama bizimkiler becerebilir mi bilmiyorum 3. ligden topçu alıp sonraki satıştan pay veren bir transfer komitemiz var.

Etiketler: