2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 993991 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Samet yine okumadan yazıyorsun Toko Ekambi iyi adam gelsin diye kaç sayfa önce yazdım  Abou ekambi colley raşit  afrika cup var 1 ay nasıl dayanacksın bunlar olmadan ha 2 tane sol 2 tane sağ kanat aldılar da ben mi yok dedim geçen sene kanat yokken kenny kovalayan orta saha yokken stoper dolduran adamlardan bahsediyoruz

Bunlar aynı tarz takılırsa halil sola burak yedek klübesinden öne geçer

ha iş bana kalsa Raşitide satarım petrol zengini arkadaşlara sakatlığı geçecek gibi durmuyor 2 sol 2 sağ kanat alırım yabancı 4 yeni adam redmonda da bulaşmam ligin sonunda Saiis ile beraber tribüne çıkan adamlar bunlar aidiyet hissetmeyen adamlarla yol yürümem ben bu benim fikrim

Taliscayı bir şeklde indiririm para yok denen yerde 2 emrecana 1,5 kereme 3,5 mulekaya verebiliyoruz sonuç?

artık para yok muhabbeti bu yönetimle beraber bomboş bir argüman oldu çıktı. 2 yılda dünyanın bonservisini verdik güya para yok elle tutulur adam da yok elimzde iyi futbolcu istiyorum çer çöp doldurmasınlar
Talisca diyorsun, halile bel bağlıyorsun :) hiç ortan yok abi.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

yeni formalar güzel olmuş
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca diyorsun, halile bel bağlıyorsun :) hiç ortan yok abi.

ne yapacaz yerli mi var kimi alalım önerin nedir ? Ozan olmaz Serdar aziz olmaz YY istemezük kimi alalım kardeşim sen söyle

takımın bir yıldızı olacak illa ki 10 tane Talisca alacak halimz yok
Halilde bu yerli sorunsalında gayet değerlendirelebilecek bir çocuk hocanın elinde

Bana kalsa fransadaki kamerunlu stoper castellatoda iyi adam ama afrika jk gibi olacağız 1 aylık kupa macerasında çok kötü patlayabiliriz Ocak ayında

yerli olarak Cengiz gelmez mert müldürde TS biz istesek Abdülkerime dünyayı ister gs ye yanlamayı seviyorlar  Cenk Özkaçar Sevillada kaldı

seçenekler şunlar YY Ozan Serdar Aziz halil okay berat sen seç ben Yy ve Halil diyorum Halilden de Cenk vari bir sol forvet çıkarabiliriz alırsak hep beraber izleriz

Çevrimdışı ferdi1903

Beyaz biten sezonun beyazına çok benziyor, sadece adidas çizgileri gümüş den siyaha dönmüş

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı celiker1

Ekambi olursa eğer Cenk veya Ekambi ile hatta bazı maçlarda soldan Cenk ile sağdan Ekambi ile ceza sahasına çok oyuncu sokabileceğimizden sebep klasik 10 numara transferi yerine 7-10 gol çıkartabilecek BAKASETAS benzeri hücumu kuvvetli iyi bir 8-10 karışımı oyuncuyu tercih ederim.O adam Ziyech aslında da maliyetli işte.Ama yinede istendikten sonra daha uyguna biri bulunabilir elbette.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

ne yapacaz yerli mi var kimi alalım önerin nedir ? Ozan olmaz Serdar aziz olmaz YY istemezük kimi alalım kardeşim sen söyle

takımın bir yıldızı olacak illa ki 10 tane Talisca alacak halimz yok
Halilde bu yerli sorunsalında gayet değerlendirelebilecek bir çocuk hocanın elinde

Bana kalsa fransadaki kamerunlu stoper castellatoda iyi adam ama afrika jk gibi olacağız 1 aylık kupa macerasında çok kötü patlayabiliriz Ocak ayında

yerli olarak Cengiz gelmez mert müldürde TS biz istesek Abdülkerime dünyayı ister gs ye yanlamayı seviyorlar  Cenk Özkaçar Sevillada kaldı

seçenekler şunlar YY Ozan Serdar Aziz halil okay berat sen seç ben Yy ve Halil diyorum Halilden de Cenk vari bir sol forvet çıkarabiliriz alırsak hep beraber izleriz
Sol tarafı Ekambi- Borini yapıcaz. Ona göre 11 kur abi. Rotasyonu falan. Cenk de Abuyu yedekler.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Sol tarafı Ekambi- Borini yapıcaz. Ona göre 11 kur abi. Rotasyonu falan. Cenk de Abuyu yedekler.

Redmond ghezzal sağ taraf yapıldığı an hucüm kısmını büyük ölçüde bitiriyoruz. Orta saha ve defans sıkıntılı, yedek klubesi ve yerli sıkıntısı ise devam ediyor.

Çevrimdışı Talisca1903

yedeğine Borini alsınlar tamamdır afrika kupası buyunca patlamayalım salihin yedeği yine yerli olmak zorunda ozan yy yada berat/okay birini düşürmek gerek

Çevrimiçi Samet Demir

yedeğine Borini alsınlar tamamdır afrika kupası buyunca patlamayalım salihin yedeği yine yerli olmak zorunda ozan yy yada berat/okay birini düşürmek gerek
Günlerdir yazıyorum abi bende. En başta 3 yerli işi halledilmeli. En mühim konu bu. Sonra yabancı transferler çözülür.

Ozana nötrüm ama. İsmini anmadığım herif uzak dursun bize.

Çevrimiçi Mehmet57

Ekambi ve Borini takima gereken ofans gucunu katacaklar. Ekambi zaten tam bizim ligin topcusu.

Çevrimiçi COB

Ekambinin oyun tarzı sanki Masuaku'nun sol forvet versiyonu gibi geldi.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı levitate

bu toko ekambinin istatistikler ne güzelmiş ya babel v2 havası verdi
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Beka Beka’nın 3 doksan dakikasını izledim çok kanım ısınmadı. 6 desen iyi bir 6 değil bence 8 desen 8 değil.Umarım konuşulan rakamlar filan yoktur.Daha iyisini bulmalıyız.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Gedson Fernandes için Lazio'nun yaptığı satın alma opsiyonlu kiralama teklifini reddetti ve 40 milyon euro bonservis bedeli talep etti. (Corriere dello Sport)

Çevrimiçi annoca

Fabrizio Romano,  isak hien atalanta gidecek diyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Olympiakos'un 10 numarası Pep Biel'i kiralamaya çok yakın. (@JCTaura)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Botafogo, 25 yaşındaki stoper Adryelson için Beşiktaş’ın yaptığı 4 milyon euroluk teklifi reddetti. (Globo)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer döneminin açılmasını mı Avrupa'dan elenmeyi mi bekliyoruz? Çok arada kaldım :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: