2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995639 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Aboubakar, Cenk, Umut Nayir (Halil), Ghezzal, Ekambi, Redmond, Borini iyi hücum hattı olur.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Nantes forması giyen 28 yaşındaki Kamerunlu stoper Jean-Charles Castelletto için teklif sundu.

Nantes, Jean-Charles Castelletto için 5 M€ talep ediyor. (Foot Mercato)

Çevrimdışı murat baltacı

Umut Nayır yerli kuralı için muazzam olur yerli weghorst resmen o kadar gereksiz adam varken bu çocuğu gönderdik abou ile çift forvette oynar gerektiğinde tekde oynar. Al bekayi kondogbiayi hem dinamik hem koşan orta sahamız olur kondogbiayi altı yap gedson beka at ileri umutta var basar basar alırız topları ghezal ve abouda işi bitirir. Arkaya lider stoper şart tabi colley falan olmaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/KramponSport/status/1671128152414797824?t=t4HjeJygTRz71dfVh86EMw&s=19

Yerli kuralı nedeniyle hiç düşünmez alırdım

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

https://twitter.com/KramponSport/status/1671128152414797824?t=t4HjeJygTRz71dfVh86EMw&s=19

Sol ayaklı ortasaha her takıma lazım yanlız bu arkadaş bildiğim kadarıyla iki sefer ağır sakatlık geçirdi. Trabzondan birisini alacaksak bu Bakasetas olmalı.

Çevrimiçi annoca

ilk 11 için yetersiz, yedek için pahalı.

seneye yerli kuralı kalkabilme ihtimali yüzünden bu sezon yerli oyuncu işini kiralık halletmek bence daha iyi olabilir.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2023, 16:02:09 annoca ]

Çevrimiçi Samet Demir

ilk 11 için yetersiz, yedek için pahalı.

seneye yerli kuralı kalkabilme ihtimali yüzünden bu sezon yerli oyuncu işini kiralık halletmek bence daha iyi olabilir.
Kim var kiralık? İlk 11 içinde kimi alabiliriz?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Abdüle 6 vereceğime Taliscaya yürürüm 2 kez diz patlattı Abdülkerim büyük risk.Halili ve Umutu alıp ileride bir yerli bulundurabilirz o zaman kanatlar ve bekler yabancı olsa da olur stoperlerde Saiss gidecek galiba adam gönülsüz hiç uğraşmaya gerek yok satalım
Muleka ve  Amirde giderse 15-20 bons elde ederler bir ilk olur iyi de olur

Hoca yeni gelenlerden bir şeyler çıkaracaktır illa ki ama Gedson kalsın 12 milyon para alacağız diye bırakılmaz gedson o paraya al bakalım alabiliyormusun bunun gibisini

Çevrimiçi Samet Demir

Abdüle 6 vereceğime Taliscaya yürürüm 2 kez diz patlattı Abdülkerim büyük risk.Halili ve Umutu alıp ileride bir yerli bulundurabilirz o zaman kanatlar ve bekler yabancı olsa da olur stoperlerde Saiss gidecek galiba adam gönülsüz hiç uğraşmaya gerek yok satalım

Hoca yeni gelenlerden bir şeyler çıkaracaktır illa ki ama Gedson kalsın 12 milyon para alacağız diye bırakılmaz gedson o paraya al bakalım alabiliyormusun bunun gibisini
Abi soru basit. 3 yerli kim olacak? Taliscayı anca rüyanda alırsın 6ya :)

Düzeltme yapayım : Maaş skalamızda max vereceğimiz maaşı 1.5 olarak belirlemişiz. Taliscayı 1.5 maaşa TR'ye tatile bile getiremeyiz.

Abuyu yedeğe çekip halil ve umutu mu oynatacaksın :)

İşimiz hocayla beraber yönetime kaldıysa Allah bize sabır versin.

[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2023, 17:41:07 Samet Demir ]

Çevrimiçi Necmi

sen zaten her halükarda taliscaya yürürsün 😂

Çevrimiçi annoca

Kim var kiralık? İlk 11 içinde kimi alabiliriz?

ben hiç izlemedim ama burda yazıldı rayyan baniya. hücumu mu yerli yapmak defansı mı dersen defans daha makul bence.

sol tarafı halil ile cenk, forvet yedek umut, defans bu arkadaş ile seneye devre arasından sonra tayyip, onur bulut tayfur bingöl(olursa) berkay vardar kartal yılmaz bir şekilde yamalı geçecek bu sezon.

merih biraz gözden düştü belki kiralar diye  denenebilir.

Çevrimiçi Samet Demir

ben hiç izlemedim ama burda yazıldı rayyan baniya. hücumu mu yerli yapmak defansı mı dersen defans daha makul bence.

sol tarafı halil ile cenk, forvet yedek umut, defans bu arkadaş ile seneye devre arasından sonra tayyip, onur bulut tayfur bingöl(olursa) berkay vardar kartal yılmaz bir şekilde yamalı geçecek bu sezon.

merih biraz gözden düştü belki kiralar diye  denenebilir.
Baniya alınabilirse sağ taraf Baniya - Tayyip olur. Solda da Sais ve Colley idare eder. Sais giderse yerine bir adam alınır.

Abdülkadir'i de örnek olarak söyledim, bir şekilde bu 3 yerli olayını çözmemiz gerekli. Hatta transferde öncelik bu 3 yerli oyuncu olmalı. Planlamamızı bu şekilde yapmalıyız. Sonrası kolay, bir sürü yabancı futbolcu var zaten seç beğen al.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1671163287155924999

İyi isimler çıkıyor yedeklerinide iyi tamamlarsak keyifli sezon olur bizim için.

Mesela Muleka'yı sattığımız gibi prensipte anlaştığımız Borini'yi indirmek lazım ileride üç mevkiyide yedekliyor.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/gokmenozcan/status/1671162270053986310?t=BAtJVjQYqi5EccrYcxGtKw&s=19
35'i görür gelen ilk teklif 25 milyon en az 5 takım ciddi ilgileniyor bana kalsa bir sene daha satmam yanına bedava Beka Beka koyarım direkt.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1671163287155924999

İyi isimler çıkıyor yedeklerinide iyi tamamlarsak keyifli sezon olur bizim için.

Mesela Muleka'yı sattığımız gibi prensipte anlaştığımız Borini'yi indirmek lazım ileride üç mevkiyide yedekliyor.
Bildiğim kadarıyla Borini de hazırda bekletiliyor.

Ekambi, Ghezzal, Borini, Redmond gayet yeterli olur kanatlara.

Mulekaya giderse Halil ve ya Umutu da kiralık alırsak golcü&rotasyonu işini de çözmüş oluruz.

Çevrimdışı celiker1

Ekambi kağıt üstünde çok doğru transfer.”Sağlıklı bir Cenk-Abou performansı bizi çok rahat şampiyon yapar” diye düşünüyoruzdur çoğumuz.Cenk’i yedekliyecek Cenk benzeri birini ararken hem Cenk’ten daha iyi olabilecek hemde Abou ile uyumlu olabilecek dünya üzerinde Ekambi’den daha iyi örnek yoktur herhalde? Cenk-Abou sezon performansını artıracak,yukarı bile taşıyabilecek çok güzel ekleme olur.Ayrıca Ekambi’nin sağa kanattada oynabilmesinden dolayı bazı maçlarda Cenk-Abou-Ekambi bile görebiliriz.

İki oyuncuda ceza sahasına sürekli girip forveti ikilemek golcü kimliklerinin yanında bana göre;

⚫️ Ekambi’nin Cenk’ten + yönleri:Daha süratli olması,topu dikine daha hızlı kullanabilmesi,daha iyi çalım atabilmesi,sağ kanattada oynayabilmesi

⚫️Cenk’in Ekambi’den + yönleri: Kafa vuruşlarının daha iyi olması,ligimizi daha iyi tanıması

Ayrıca olursa Halil Dervişoğlu’da söylenen 1-1,5 milyon eurolara öncelikli 3-4 transferi  bitirmek şartı ile denenebilecek bir risk bana göre Şenol hoca tedrisatında.Ben Halil’in futbolculuğunu beğeniyor ve iyi iş yapacağına inanıyorum bizde.En azından şu Gs’nin Barış Alper’inden iyi futbolcu olduğuna eminim.Ayrıca bu yabancı kuralı ile daha 26 yaşında olan Yusuf Yazıcı’da atılabilir zar olabilir uygun maliyetli olursa!
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2023, 19:16:39 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/Besiktas/status/1671186894229585921
Sosyal medyaya düşen fotoğraflarda formaları beğenmemiştim ama siyah formayı Cenk’in üzerinde görünce çok beğendim
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

toko ekambiyi almışız diyorlar afrika kupası sorun olacak halili almak lazım olmadı B17 oynasın :tabe:

Çevrimiçi Samet Demir

toko ekambiyi almışız diyorlar afrika kupası sorun olacak halili almak lazım olmadı B17 oynasın :tabe:
Halil ile burak forvet, ekambi sol açık :)

(Bazen senin yorumları okuyunca nefes almakda zorluk yaşıyorum, bu yorumunda onlardan birisi)

Çevrimdışı Talisca1903

Halil ile burak forvet, ekambi sol açık :)

(Bazen senin yorumları okuyunca nefes almakda zorluk yaşıyorum, bu yorumunda onlardan birisi)

vallahi kupa başlayınca halil burak ne varsa koyacan sola  Cenk ne bu arada forvet değil mi ?

Çevrimiçi Samet Demir

vallahi kupa başlayınca halil burak ne varsa koyacan sola  Cenk ne bu arada forvet değil mi ?
İyide zoraki olarak oynatıyoruz işte. Saf kan sol kanat varken cenkin yeri yedek kulübesi.

Sene başından beri vizyon vizyon diyorsun Ekambi istemeyip yerine forvet oyuncusunu takıma layık görüyorsun. Neyse saygı duyuyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

İyide zoraki olarak oynatıyoruz işte. Saf kan sol kanat varken cenkin yeri yedek kulübesi.

Sene başından beri vizyon vizyon diyorsun Ekambi istemeyip yerine forvet oyuncusunu takıma layık görüyorsun. Neyse saygı duyuyorum.

Samet yine okumadan yazıyorsun Toko Ekambi iyi adam gelsin diye kaç sayfa önce yazdım  Abou ekambi colley raşit  afrika cup var 1 ay nasıl dayanacksın bunlar olmadan ha 2 tane sol 2 tane sağ kanat aldılar da ben mi yok dedim geçen sene kanat yokken kenny kovalayan orta saha yokken stoper dolduran adamlardan bahsediyoruz

Bunlar aynı tarz takılırsa halil sola burak yedek klübesinden öne geçer

ha iş bana kalsa Raşitide satarım petrol zengini arkadaşlara sakatlığı geçecek gibi durmuyor 2 sol 2 sağ kanat alırım yabancı 4 yeni adam redmonda da bulaşmam ligin sonunda Saiis ile beraber tribüne çıkan adamlar bunlar aidiyet hissetmeyen adamlarla yol yürümem ben bu benim fikrim

Taliscayı bir şeklde indiririm para yok denen yerde 2 emrecana 1,5 kereme 3,5 mulekaya verebiliyoruz sonuç?

artık para yok muhabbeti bu yönetimle beraber bomboş bir argüman oldu çıktı. 2 yılda dünyanın bonservisini verdik güya para yok elle tutulur adam da yok elimzde iyi futbolcu istiyorum çer çöp doldurmasınlar
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2023, 20:45:49 Talisca1903 ]

Etiketler: