2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996051 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Ilk teklif 25mio ise, 30 bandina cikaririz. Ne yazik ki 50%’i Benficaya gitsede su an 15mio gelire hayir diyemeyiz.

Gedson out, Beka Beka + Kondogbia in. Veya Paredes.

Çevrimiçi Samet Ç

Ilk teklif 25mio ise, 30 bandina cikaririz. Ne yazik ki 50%’i Benficaya gitsede su an 15mio gelire hayir diyemeyiz.

Beklenti 35 milyonmuş kulüp tarafından.

Çevrimiçi Mehmet57

Beklenti 35 milyonmuş kulüp tarafından.

Arti Gazprom gelirleri ile guzel kadro kurabiliriz.

Tek istegim Gedson-vari bir topcunun degerini anlamis olmalari. O oyun stilinde - topla mesafe kat eden - bir oyuncu daha bulmak gerek.

Çevrimiçi Samet Ç

Arti Gazprom gelirleri ile guzel kadro kurabiliriz.

Tek istegim Gedson-vari bir topcunun degerini anlamis olmalari. O oyun stilinde - topla mesafe kat eden - bir oyuncu daha bulmak gerek.
Beka Beka en ciddi aday Gedson'un yerine ve rahatlıkla doldurur yerini bence ama madem satılma ihtimali vardı Naby Keita'yı keşke Bremen'e kaptırmasaydık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Anlaşılan Gedson gidici. Gedson yerine onun gibi genç potansiyelli birini almak lazım. Bu aşamada Kondogbia sadece günü kurtarmak olur. Eğer 2 oyuncu alacak isek bonservisli bir genç + Kondogbia kabul edilebilir olur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

şu üç habere bakarsak kasaya minimum 30 milyon euro girme ihtimali var yani

hmmm acaba kulüp bir şeylere uyansa mı artık james ziyech vs. kovalayacaklarına
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

beka beka bizden haber bekliyormuş diye bir şey duydum ama ne kadar doğru bilmem
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

halil'e okeyim şahsen beleşe geliyorsa tabi

hoca beğeniyordur zaten güven gibi 5-6 tane atsa yeterli
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Samet Ç

Wolverhampton Gedson'la ilgileniyormuş zamanında 35 milyon vermişlerdi olmamıştı Neves'i de araplara 55 milyona sattılar açsınlar kesenin ağzını.

Çevrimiçi Samet Ç

beka beka bizden haber bekliyormuş diye bir şey duydum ama ne kadar doğru bilmem
Bende duydum onu Gedson gider gitmez Beka Beka çekersek büyük iş.

Çevrimdışı levitate

Bende duydum onu Gedson gider gitmez Beka Beka çekersek büyük iş.
opsiyonlu kiralık anlaşmışız diye haber düştü 5 dakika önce aha
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Napoli Kim’in yerine Karagumrukdeki Baniya yi istiyormus Tuttomercato’ya gore.

Ismini burda yerli alternatif olarak telafuz etmistim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Yine yarısını alırız bu gidişle  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1670451719308816387
Performansı iyi olursa seneye Gazprom'dan gelecek paranın yarısını verip alırız o da performans verirse rahat 25-30 milyona gidecek oyuncu.

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hoca yine 3 tane 8 numara ile oynamaya devam edecek anlaşılan net 6 numara hiçbir zaman kullanmadı zaten hoca.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Enes Tepecik işi ne oldu acaba?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Mehmet57

Kuzyaev iyi futbolcu. Twitterde ki tepkileri anlamiyorum. Dikine gidebilen, hizli, dribbling yapan caliskan bir orta saha. Ama 6 degil, daha cok 8 numara.

Çevrimiçi Samet Ç

Kuzyaev iyi futbolcu. Twitterde ki tepkileri anlamiyorum. Dikine gidebilen, hizli, dribbling yapan caliskan bir orta saha. Ama 6 degil, daha cok 8 numara.
Bizim taraftarın beğendiği Zajc'dan daha iyi oyuncu Kuzyaev 8 numarada rahatlıkla kullanılabilir ceza sahası koşuları iyi dribblingi var maç başına 1.4 kilit pas atıyor pas yüzdesi %87 maç başına 1.1 şut ortalaması var yine maç başına 2 top çalma ortalamaları var gayet iyi transfer olur bence.

[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2023, 19:29:20 Samet Ç ]

Etiketler: