2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991878 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

bundan daha güzel süt liman mı olur.başarısızlık üstüne başarısızlık ama kimseden ses seda çıkmıyor.vasatlığa alışkındık ama bu kadarına da pes.fenerbahçeye döndürdüler kulübü.
Daha onlar kadar başarısızlığın normaline ulaşamadık. Hala yönetimin iyi olmadığı konusunda düşüncelerini paylaşanlar var.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne kuru dolar bazında iki katı üç katı arttı kombineler hem dolar arttığı için artıyor bu makul ama dolar bazında yüzde üçyüz zam yapıyorsun bu ne askeri ücretle açıklanır nede kurla açıklanır üstelik hem avrupa maçlarını çıkardı hem devir sınırlandırması var bunlarda yetmedi önemli maçlarda devir hakkınıda aldılar çarşı ses çıkarmasın çarkı döndürelim diyede onlara sus payını verdiler onların indirimli stadın diğer kısımlarına girenler taraftar değil sağılacak inek nasıl olsa
Bu yönetim artık midemi bulandırıyor biz demirören yönetimi yaşamış insanlarız onu bile bunlara tercih ederim
Hatadan döndük diye kombinelere yaptıkları değişiklik de tuzbiber oldu. Şimdi tepki yağıyor. Şu yönetim başarısız olduğunu kabul etse de önümüzü görsek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Kiralık haberleri arttı yine. Özümüze döndük.

https://twitter.com/demarkesports/status/1669042272971763713
Adamın ismi futbolcuyum diye bağırıyor :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

6 icin favorim Kondogbia. Beka Beka’yi sadece Gs macinda izlemistim, orda baya iyi oynamisti. Videolardan atletik, kivrak, hizli bir 6’ya benziyor ama videolara gore karar veremem. Lakin, oyle bir tip ile Gedson cok dinamik olur.

Yine de Kondogbia 😬

Çevrimiçi Mehmet57

Lokomotif Caen’e 19-20 yasindayken 6 milyon bonservis vermis. Nice de Lokomotif’e gecen yaz 12 milyon euro odemis. Twitter’de biraz yorumlari okudum Fransizlarin, gitmesini istemiyorlar. Genellikle daha fazla sans bulursa ciddi ilk 11 oyuncusu olabileceginin dusuncesindeler.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ersin, Ghezzal, Saiss, Muleka, Rosier kaç para getirir acaba? Muhtemelen hepsi gidecek. Araplar falan filan derken bi 20-25 getirsek güzel olur.

Belli ki işler kesat, gedson formülüyle Lang, free Zajc ve Amartey, kiralık opsiyonlu Mert Müldür yapabilsek süper olurdu. Redmond ı da tutmaya çalışmak lazım.

Mert
Mert Müldür - Amartey - Colley - Masuaku
Gedson - Amir
Cenk - Zajc - Lang
Aboubakar

Rotasyonda Onur Bulut, Salih, Redmond, iyileşince Tayyip Talha da olur. Sonra eylül ayında eplden düşeş kiralık falan nereye ihtiyaç varsa adam alırız(her sezon yaptığımız gibi). Fazla rotasyona da gerek yok, hoca da sevmiyor zaten.
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2023, 14:57:42 sefaköykartali ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Kiralık haberleri arttı yine. Özümüze döndük.

https://twitter.com/demarkesports/status/1669042272971763713
Amir-Gedson orta sahası bence gayet işliyor, kiralık gelecekse düşük maliyetle orayı üçü çevirir sanki.

Çevrimdışı Talisca1903

Lanziniye nedense hiç sıcak dğilim Rabiç ve talisca bekliyorum

Çevrimiçi Samet Ç

Joaquin Correa bize düşer mi acaba bir yoklamak lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/BarcelonaTR/status/1669395887045345289
Haberin doğru olduğunu düşünürsek yine en gereksiz mevkilere öncelik verip elzem olanlarda beklemeye geçeceğiz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Haberin doğru olduğunu düşünürsek yine en gereksiz mevkilere öncelik verip elzem olanlarda beklemeye geçeceğiz.

Sol bek ve stoper yedeği olur özellikle sol bek yedeğinin Umut olduğunu düşünürsek pekte gereksiz bir transfer gibi durmuyor bence.
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2023, 00:28:49 Samet Ç ]

Çevrimiçi COB

Barcelona ile büyük ihtimal Samuel Umtiti icin görüşüyoruzdur.

Çevrimiçi Samet Demir

Sol bek ve stoper yedeği olur özellikle sol bek yedeğinin Umut olduğunu düşünürsek pekte gereksiz bir transfer gibi durmuyor bence.
Gereksizlikten kastım önceliğimiz değil. Öncelikle kanat ve 10 numara eksikliğini gidermemiz gereki.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gereksizlikten kastım önceliğimiz değil. Öncelikle kanat ve 10 numara eksikliğini gidermemiz gereki.

Bizim Aboubakar dışında skor katkısı yapacak oyunculara ihtiyacımız var. Ben bölge ile sınırlandırmıyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

geçen sezon yönetim yüzünden şampiyonluğu verdik ismael fantazisi yüzünden inşallah bu transfer dönemi verimli geçer ghezzalın durumu ne bilmiyourz mert rosier-x-colley-masuaku-gedson-amir-x-ghezzal-x-aboubakar denkleminde ilk 11e 3 net adam lazım 2 ofansif kalitleli ayak ile birde tabi ghezzalin durumu bilinmiyor oda sıkıntı ancak şenol hocanın elinde güzel bir takım olabiliriz tabi yönetime güvenmiyorum kerem atakan kesgin 2m emircan uzunhan 2.5m ortada hiçbiri yok ve beklentim de yok işin kötü tarafı

Çevrimiçi Necmi

Ersin, Ghezzal, Saiss, Muleka, Rosier kaç para getirir acaba? Muhtemelen hepsi gidecek. Araplar falan filan derken bi 20-25 getirsek güzel olur.

Belli ki işler kesat, gedson formülüyle Lang, free Zajc ve Amartey, kiralık opsiyonlu Mert Müldür yapabilsek süper olurdu. Redmond ı da tutmaya çalışmak lazım.

Mert
Mert Müldür - Amartey - Colley - Masuaku
Gedson - Amir
Cenk - Zajc - Lang
Aboubakar

Rotasyonda Onur Bulut, Salih, Redmond, iyileşince Tayyip Talha da olur. Sonra eylül ayında eplden düşeş kiralık falan nereye ihtiyaç varsa adam alırız(her sezon yaptığımız gibi). Fazla rotasyona da gerek yok, hoca da sevmiyor zaten.
gönderip üstüne maaşlarını ödemeyelimde

Çevrimiçi tolga1903

Arkadaş bu yabancı sınırı nasıl kaldırılmadı? Gs ve fb'nin otomatik gerisine atıyor bu yabancı sınırı bizi istediğin kadar oyuncuyla anlaş 8 tanesini oynatabileceksin herkes orta saha yazıyor da salih'e mecbursun hadi salih rotasyonda kullancam dersen ya onur bulut as sağ bekin olacak ya da cenk sağ sol kenar oynayacak ki yaşı ve temposu yetmiyor buna artık net iki kenara da oyuncu lazım cengiz ünder alamıyorsan böyle bir oyuncu da yok. Yusuf yazıcı gelecek heralde başka türlü denklem olmuyor onun da ne vereceği şüpheli rezalet trabzon performansından sonra. Allah belasını versin bu sınırın da federasyonun da.

Etiketler: