2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991664 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Sinan23

Transfere falan gerek yok. Kavruk bedevi gene tek adaymis.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş ve Benfica, Club Brugge forması giyen Noa Lang ile ilgileniyor. (A Bola)

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş ve Benfica, Club Brugge forması giyen Noa Lang ile ilgileniyor. (A Bola)
Babası kasımpaşada oynarken bizim altyapıdaydı bu çocuk şuanda düşmez bize.

Çevrimiçi Samet Demir

Transfer sezonu çok zevkli geçer normalde, şuan ise hiç bir heyecan yok içimde. Hiç transfer yapılmasa üzüleceğimi bile düşünmüyorum.

Sizde de böyle mi?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Transfere falan gerek yok. Kavruk bedevi gene tek adaymis.
Katılıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer sezonu çok zevkli geçer normalde, şuan ise hiç bir heyecan yok içimde. Hiç transfer yapılmasa üzüleceğimi bile düşünmüyorum.

Sizde de böyle mi?

Daha transfer tahtası açılmadı. Ayrıca ekonomik kriz var. Sponsor işi yılan hikayesine döndü. Bu kadar belisizlik üstüne bir de ANÇ'nin hiç bir savaştan çıkamaması eklenince karamsarlığa düşmek normal. Açıklanan bir sponsor ve transfer haberi ile ortalık süt liman olur. Daha önce de bunu gördük. Bekleyip görmekte fayda var.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Daha transfer tahtası açılmadı. Ayrıca ekonomik kriz var. Sponsor işi yılan hikayesine döndü. Bu kadar belisizlik üstüne bir de ANÇ'nin hiç bir savaştan çıkamaması eklenince karamsarlığa düşmek normal. Açıklanan bir sponsor ve transfer haberi ile ortalık süt liman olur. Daha önce de bunu gördük. Bekleyip görmekte fayda var.
Birde tepeye yine aynı esmer bir şahıs var o geçecekmiş. Benim asıl ümidimi kıran bu durum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Birde tepeye yine aynı esmer bir şahıs var o geçecekmiş. Benim asıl ümidimi kıran bu durum.

ANÇ ile başarı beklemiyorum. Bu sene beni Beşiktaş'dan uzak tutmak konusunda iyi iş çıkardı. Bu konuda kendisini tebrik ediyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

ANÇ ile başarı beklemiyorum. Bu sene beni Beşiktaş'dan uzak tutmak konusunda iyi iş çıkardı. Bu konuda kendisini tebrik ediyorum.
neden öyle diyorsun taraftarı kazıklama konusunda oldukça başarılı
Liverpoolün en pahalı kombinesi 886 siterlin yani 26500 tl miş bizim en pahalı kombinemiz 35000 tl kalite anadolu takımı fiyat epl fiyatı kabul edelim bu konuda başarılılar tabi satabilirlerse gerçi yarısını satsalar yine karda olacaklar satacakları biletlerde artı olacak avrupa maçları derbileri satalım yeter demişlerdir

Çevrimdışı MUSTAFA_

neden öyle diyorsun taraftarı kazıklama konusunda oldukça başarılı
Liverpoolün en pahalı kombinesi 886 siterlin yani 26500 tl miş bizim en pahalı kombinemiz 35000 tl kalite anadolu takımı fiyat epl fiyatı kabul edelim bu konuda başarılılar tabi satabilirlerse gerçi yarısını satsalar yine karda olacaklar satacakları biletlerde artı olacak avrupa maçları derbileri satalım yeter demişlerdir
Kur diye ağlayacak daha abi. Zaten surekli söylüyorum bu dediğini. Taraftarı susturma konusunda çok başarılı. 2-3 transfer yapar ortalıkta eleştiren kalmaz yine.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1668700383466737664
Amartey ile ikisini alacağız sanırım. Amartey haberleri kesildi gerçi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha ortada sponsor yok. Sponsorluk açıklanana kadar hareketlilik olmaz bence.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Daha ortada sponsor yok. Sponsorluk açıklanana kadar hareketlilik olmaz bence.
Sponsor açıklansın, avrupadan elenelim falan.. Nelerle sınanıyoruz bir kaç senedir.

Çevrimdışı Nartallo

Kombinelerle ilgili siz ne yapıyorsunuz diye soran bir Allah'ın kulu yok camiada...

Taraftarın sesi, adalet bekçisi forza'nın keyfi yerinde... Kapalı alt 35.000.-TL, kapalı üst 12.500.-TL. Numaralı üst 23.500.-TL, kapalı üst 12.500.-TL...

Hayır İnönü'deki kapalı tribün yapılsa helali hoş olsun denir, bütün sezon boyunca bir maça dahi etki etmediler, ucuz kombineyi kaptılar.

Bunlara ucuz veriyorlarsa yeni açık alttaki çocuklara bilabedel vermeleri lazım. Bunlardan kat be kat iyi tribün yapıyorlar...

Avrupa maçlarını hariç tutma kepazeliğini de daha konuşmuyorum...
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2023, 09:30:40 Nartallo ]

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Mina'yı istiyorum Amartey yerine ama uçuk fiyat çekmiş sanırım.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Rapid Wien forması giyen 19 yaşındaki orta saha Enes Tepecik'i kadrosuna katmak istiyor. (Fabrizio Romano)

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Necmi

Kur diye ağlayacak daha abi. Zaten surekli söylüyorum bu dediğini. Taraftarı susturma konusunda çok başarılı. 2-3 transfer yapar ortalıkta eleştiren kalmaz yine.
ne kuru dolar bazında iki katı üç katı arttı kombineler hem dolar arttığı için artıyor bu makul ama dolar bazında yüzde üçyüz zam yapıyorsun bu ne askeri ücretle açıklanır nede kurla açıklanır üstelik hem avrupa maçlarını çıkardı hem devir sınırlandırması var bunlarda yetmedi önemli maçlarda devir hakkınıda aldılar çarşı ses çıkarmasın çarkı döndürelim diyede onlara sus payını verdiler onların indirimli stadın diğer kısımlarına girenler taraftar değil sağılacak inek nasıl olsa
Bu yönetim artık midemi bulandırıyor biz demirören yönetimi yaşamış insanlarız onu bile bunlara tercih ederim

Çevrimiçi Necmi

Kombinelerle ilgili siz ne yapıyorsunuz diye soran bir Allah'ın kulu yok camiada...

Taraftarın sesi, adalet bekçisi forza'nın keyfi yerinde... Kapalı alt 35.000.-TL, kapalı üst 12.500.-TL. Numaralı üst 23.500.-TL, kapalı üst 12.500.-TL...

Hayır İnönü'deki kapalı tribün yapılsa helali hoş olsun denir, bütün sezon boyunca bir maça dahi etki etmediler, ucuz kombineyi kaptılar.

Bunlara ucuz veriyorlarsa yeni açık alttaki çocuklara bilabedel vermeleri lazım. Bunlardan kat be kat iyi tribün yapıyorlar...

Avrupa maçlarını hariç tutma kepazeliğini de daha konuşmuyorum...
neden diyen olsun geldiklerinden beri attıkları her adım beşiktaşın kötülüğü için oldu burda söyledim geçmişde herkes yönetimi savunuyordu bana fo cu diyorlardı ama yaptıkları ve yapacakları bariz ortadaydı bunlar beşiktaşlı falan değil aziz yıldırımı başkan yap bunlar kadar kötü yönetmez utanır bunlarda utanma bile yok ama bu taraftara müstahak ben bınlar geldiğinden beri kombine almıyorum forma almıyorum bunlara vereceğim tek kuruş bile beşiktaş menfaatine gitmeyecek bundan eminim takımın menfaatine olan oyuncuya istediği parayı vermeyip kolayca gönderiyorlar beşiktaşın tek kuruşunu sokağa atmayız diyorlar sonra çok daha fazlasına işe yaramaz şov transferi yapıyorlar vasat bir yönetim dahi olsaydı ne başak ne ts nede bu sene gs şampiyon olabilirdi elimizde tutan iyi oyuncuları göndermek için hep bir bahane yarattılar dikkat edin hep iyi oyuncular kaçarcasına gidiyor
Neyse bu taraftar bu yönetimi hak ediyor

Çevrimiçi Necmi

Sponsor açıklansın, avrupadan elenelim falan.. Nelerle sınanıyoruz bir kaç senedir.

ya boş verin neden kafaya takıyorsunuz bu yönetimle bir beklenti içine girmeyin yoksa sezon bitmez beklentin olmayınca kazanınca seviniyorsun kaybedince bu kadar diyorsun en azından kendi kendini kandırmıyorsun

Çevrimiçi Samet Demir

ya boş verin neden kafaya takıyorsunuz bu yönetimle bir beklenti içine girmeyin yoksa sezon bitmez beklentin olmayınca kazanınca seviniyorsun kaybedince bu kadar diyorsun en azından kendi kendini kandırmıyorsun
Şenol hoca olmasaydı şimdi neler neler konuşuyor olurduk.  Komple revizyona girerdik. O zaman umudumuz olurdu belki

Çevrimiçi murat

bundan daha güzel süt liman mı olur.başarısızlık üstüne başarısızlık ama kimseden ses seda çıkmıyor.vasatlığa alışkındık ama bu kadarına da pes.fenerbahçeye döndürdüler kulübü.

Etiketler: