Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6690830 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

satış başladımı?

Tabii ki biz kuzey üst tribünden aldık herkesi bekleriz :) @SDemirsoy  @NoPasaran  ile birlikte.

Çevrimdışı Abdullah

satış başladımı?
Genel satış başladı ama rakamı twitterdan aldım ne kadar doğru bilmem sonra gerçek değilse bana yüklenmeyin  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

ysariusta

• Ziyaretçi

tribüne bi figür örneği yapayım dedim;

İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimiçi murat

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg99887#msg99887 date=1416480541]
Tabii ki biz kuzey üst tribünden aldık herkesi bekleriz :) @SDemirsoy  @NoPasaran  ile birlikte.
[/quote]
bizde aldık aynı yerden.öncelikli satıştan bahsetmiyorum.13 bin bilet satılmış.tüm kombineliler aldımı yoksa normal satışlar ile bu rakammı oldu?

Çevrimdışı ahmetx

stadyum girişlerine bu şekilde rölyefler iyi gider.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ahmetx

tribüne bi figür örneği yapayım dedim;

süper olmuş,koltuklarla böyle detaylı bir çalışma yapmak zor gibi daha basit şeyler ortaya çıkar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdullah

tebrikler ... bakalım @Deniz e yetişebilecekmisin :icool: :icool:
Teşekkürler... Abi @Deniz e yetişmeye çalışırsam okul bitmez  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ahmetx

bakalım  bu forumda 10 bininci mesajı @Efe mi @Necmi  abimi görecek :evillol: :evillol:
görmek nasip olmadan stad bitsin de hepimiz rahatlayalım. :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

nerden öğreniyoruz kaçıncı karakartal olduğumuzu  :)

Çevrimiçi Necmi

bakalım  bu forumda 10 bininci mesajı @Efe mi @Necmi  abimi görecek :evillol: :evillol:
ipler benim elimde 9999 da kalır efe :kop: :kop: :kop: @Oktay

Çevrimiçi Necmi