Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6690697 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Bu arada vodafone arena hala kendi elektriğimizi kendimiz üretecez diye reklam yapıyor.Panellerin çatıya konma işi olmamıştı en son  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

aynen hocam tribünleri siyah  yapar çizgileri beyaz kırmızı olursa süper olucak bana kalırsa kapalıdada beşiktaş yazsın kocaman başka bişey istemem  :evillol: :evillol: :evillol:
siparişinizi akşam üzeri teslim edebilirim  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı If Else

20 Ağustos - 20 Kasım 3 Aylık Eski Açık - Yeni Açık Değişimi (via @mustafa_(87))

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı If Else

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg99834#msg99834 date=1416477259]
Eline sağlık özlemiştik :) @If Else
[/quote]

Asıl senin eline sağlık Yasaklı Link[/member]. Gerçek emeği sen sergiliyorsun  :ok:

Bu arada site sorununun çözülmesine çok sevindim. Müthiş bir arşiv var orada.
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 12:19:21 If Else ]
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Asıl senin eline sağlık Yasaklı Link[/member]. Gerçek emeği sen sergiliyorsun  :ok:

Bu arada site sorununun çözülmesine çok sevindim. Müthiş bir arşiv var orada.

Evet gelecek nesillere bırakabileceğimiz bir arşivimiz oldu çok şükür. :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah bu çalışmayı sen mi yaptın?
Evet abi şu an inşa çalışmamız devam ediyor  :evillol: tamamlayınca bir lansman da (sana tanıtım=sunum :D) yapabilirim  :bandit: akşam sana da kırmızı merdiven siyah koltuk yapayım mı  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Aynen bende sana bunu söyleyecektim,kullandığın kırmızı güzel onu kullanabilirsin  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

@Abdullah başbaşa bırakıyorum sıra dışı paintle seni :D

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Abdullah

Aynen bende sana bunu söyleyecektim,kullandığın kırmızı güzel onu kullanabilirsin  :D
Tamam abi müsait olduğumda yapar atarım  :D

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah başbaşa bırakıyorum sıra dışı paintle seni :D
Kartal olmasaydı keşke abi gelişme var sende  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Kartal olmasaydı keşke abi gelişme var sende  :evillol:
iş yeri şartları paint :D sen beni birde fotoşokda gör  :bandit: @Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

Konu Dışı: Beşiktaşımızın Kasımpaşa ile oynayacağı maç için satılan bilet sayısı : 13.233  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Abdullah

iş yeri şartları paint :D sen beni birde fotoşokda gör  :bandit: @Abdullah
Kalbim kaldırmaz bunu bize yapma  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi murat

Konu Dışı: Beşiktaşımızın Kasımpaşa ile oynayacağı maç için satılan bilet sayısı : 13.233  :bandit:
satış başladımı?

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg99877#msg99877 date=1416480303]
@aktar_ismail hürmetler abi  :)
[/quote]

Hürmetler bizden Mustafa. Bugün statta çalışmalar aynı tempoda mıydı?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Hürmetler bizden Mustafa. Bugün statta çalışmalar aynı tempoda mıydı?

evet abi sanırım numaralıda biraz yoğunlaşma var.