Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691067 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İrfan

Stadin koltuklar 4 tirbün farklı Siyah-Beyaz-Kırmızı-Füme olsa  :D çok mu abarttım  :D
We are Electric..!

Çevrimdışı Efe

Stadin koltuklar 4 tirbün farklı Siyah-Beyaz-Kırmızı-Füme olsa  :D çok mu abarttım  :D

koltuklar siyah ve beyaz olacak o kesinde nasıl yerleştirilecekler o mulallak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

deniz otobüsü biletleri açılmış totenham maçında ordayım 33 lira git gel 16.5 liraya geliyor bedava :D saat 13 te vodafone arenada olacağım ölmez sağ kalırsak :eyes
O zaman stadda görüşürüz  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

neden :alala: futbol oynayanlar iyi idareci olur diye bir kuralmı var :D onlar daha amatör bir dönemin oyuncuları şu anki futbol dünyasına ayak uyduramazlar bu işler ticaretinde içinde olmuş eğitimli profesyonellerin işi bir insan futbol oynadı diye futboluda yönetir anlamı taşımaz tıpkı iyi futbolcu iyi antrönör olur kelimesi yanlış  olduğu gibi

Sevgili @Necmi abi;

Yazdıklarında doğruluk payı var  hatta tartışma bile götürmez lakin söylemek istediğim   bizim başkanımızın  ilk zamanlarındaki hatalarına  dem vurmaktı.Şimdi örnek ver diyeceksin ben sezer diyecem Q7 diyeceğim ( gönderilmesi % bi milyon doğru tarz yanlış) iş başka noktalara uzayacak. Kısacası ben başkanımızı sevmek ve beğenmekle birlikte futbol ve futbolcudan anlamadığını düşünüyorum. Sistem bu haliyle sportif direktörü de kaldırmadığına göre  fikir beyan etmekten öteye geçemiyoruz.Ben diyorumki hakem hiç olmazsa kıyısından köşesisinden futbol oynamış olsun, futbol fedarasyonuna   eski bir futbolcu başkanlık etsin, başkanlık edecek kişi   futboldan gelsin (SS gibi) Ben başkanın çok iyi bir idari yönetici olduğunu düşünüyorum ama futbol takımı yöneticisi olduğunu düşünmüyorum.. Futbol bir zeka işidir ve iyi futbol iyi futbolcular ile oynanır. Bu zekada bizim metin ali feyyazda vardır diyorum..Son oalrak diyorumki ne oldu o iş hala forum haber bekliyor...

Çevrimdışı Deniz

Uzakta olmak önemli değil,Binlerce Km uzakta olsan bile kalbin Dolmabahçe de,ruhun semtinde..Siyah gecenizin sabahı Beyaz olsun.İyi geceler..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

11 aralıktaki dava çok önemli.Eğer o davada iyi sonuç alırsak o araziyi değerlendirmekte elimiz güçlenir.Dediğiniz doğru satmak kısa vadede fayda sağlar ama uzun vadede düşünmeliyiz.O zaman şimdiden o araziyi nasıl değerlendireceğimizle ilgili çalışmalara başlamalıyız.Beşiktaşın geleceği Vodafone Arena ve Fulya..
deniz orada arazi filan kalmadıki  :alala: yüzde 67 Beşiktaşın olması gerekirken yarıdan azına ve işe yaramayan otopark ile acıbadem hastahanesi ,avm yemek katı, media markt vs nin olduğu bölüm alınmış ve civardaki avmlerde  metrekare kira bedeli 60-70 dolarken 18 dolara inşaati yapan firmaya verilmiş.

Çevrimiçi Necmi

Sevgili @Necmi abi;

Yazdıklarında doğruluk payı var  hatta tartışma bile götürmez lakin söylemek istediğim   bizim başkanımızın  ilk zamanlarındaki hatalarına  dem vurmaktı.Şimdi örnek ver diyeceksin ben sezer diyecem Q7 diyeceğim ( gönderilmesi % bi milyon doğru tarz yanlış) iş başka noktalara uzayacak. Kısacası ben başkanımızı sevmek ve beğenmekle birlikte futbol ve futbolcudan anlamadığını düşünüyorum. Sistem bu haliyle sportif direktörü de kaldırmadığına göre  fikir beyan etmekten öteye geçemiyoruz.Ben diyorumki hakem hiç olmazsa kıyısından köşesisinden futbol oynamış olsun, futbol fedarasyonuna   eski bir futbolcu başkanlık etsin, başkanlık edecek kişi   futboldan gelsin (SS gibi) Ben başkanın çok iyi bir idari yönetici olduğunu düşünüyorum ama futbol takımı yöneticisi olduğunu düşünmüyorum.. Futbol bir zeka işidir ve iyi futbol iyi futbolcular ile oynanır. Bu zekada bizim metin ali feyyazda vardır diyorum..Son oalrak diyorumki ne oldu o iş hala forum haber bekliyor...
bir gurubu idare etmenin yolu iyi idarecilikten gecer futbolcudan iyi idareci olmazmı neden olmasın olur tabiki ama bunun için yeterli birikimi olmalı kaldıki senin saydığın oyuncular kamera karşısında iki dakika Beşiktaşı savunmayı beceremiyorlar onlardan idareci olmaz kaldıki futbolcuyu idare edecek kişinin futbolcu menfaatini değil kulübün menfaatini düşünmek zorunda futbolcu hiç merak etme kendi menfaatini düşünür düşünemezse menejeri düşünür birde futbolcu kulübün emekçisidir hemde bir servet kazanan emekçisi o paraları iki gün alamazsa nasıl seni uefaya şikayet etmesini biliyorsa parasını aldığında paşa paşa oynayacak birde onu oynatmak için sırtını okşayacak adam olmamalı onların başına senin dediğin gibi birini getirirsen sadece g.tlerini kaldırırsın ben bunu anlamıyorum verilen değeri çoğu haketmiyor takım aylarca oynar şampiyonluğa doğru gider adam parası ödenmiyor diye sahaya çıkmaz demekki forma için değil para için oynuyor efendim antrenman ağırmış yok gençmiş gece hayatı olacakmış  yok kardeşim olmayacak onların bir senede kazandığını bir emekçi ömrü boyu kazanamıyor bunları kazanıyorsan bir bedeli var o bedelide ödeyeceksin çıkacaksın oynayacaksın kimsenin başına idareci diye çoban dikmeye gerek yok Q7 olayında inanki yönetim hakettiği gibi davrandı adamın zerre kadar takımı düşündüğü yoktu takımın en fazla parasını alıp sakatım diye gidip bir ay sonra göbekle dönemezsin oynamak için maç seçemezsin gittiği her takımdan kovuluyor o adamada o şekilde davranılır bu kadar basit onun gibi değersizlere ödenen paralar yüzünden bütün camia sancı çekiyor

Çevrimiçi Necmi

Uzakta olmak önemli değil,Binlerce Km uzakta olsan bile kalbin Dolmabahçe de,ruhun semtinde..Siyah gecenizin sabahı Beyaz olsun.İyi geceler..
iyi geceler @Deniz

Çevrimdışı Deniz

Anlaşma şuydu bildiğim kadarıyla.%67 Beşiktaş %33 müteahhit firma.Belediye meclisi ile kat sınırı 24 olarak belirlendi.Daha sonra 24 kat ifadesinin sehven yazıldığını söyleyip bu kararı iptal ediyorlar.Bu da Beşiktaş belediyesi ile yd yönetiminin ters düşmesine neden oluyor.Daha sonra sorunlar çözülüyor.58000 metre kare inşaat alanı yapılıyor.Müteahhit çakallık yapıp kendi payını 36 kata çıkartıp o bölgenin de kendisinin olduğunu iddia ediyor.Bize de alçak kat olan yerleri bırakıyor.Yani kendine 36 katlı 2 bina yapıyor bize 24 katlı 1 tane bir de alçak katlı bina yapıp bizi dolandırıyor.Ortada kalan arazi de boş kalıyor yani istenilse oraya da bir 24 katlı (ya da 36) bina dikilebilirdi.

Yani işin özü adam bize hem düşük katlı yerleri veriyor hem boş arazi veriyor hem de kendine aldığı yerleri 36 kat yapıp bizi bir güzel dolandırıyor.Yüz yılın dolandırıcılığı bu.Eğer davayı kazanırsak oraya 1 bina dahi dikebiliriz.Yeterli arazi mevcut 1 blok için.

Çevrimdışı TØLGA

bandırmadan bildiriyorum fena yağmur geliyor olabilir istanbul tarafına burda çok yağıyor  :busted_cop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ardau

bandırmadan bildiriyorum fena yağmur geliyor olabilir istanbul tarafına burda çok yağıyor  :busted_cop:
geldi bile. yarın da sürer. artık hava yüzünden gecikmelerin yaşanacağı zamanlara geldik maalesef.
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin besiktasklilar,
gece guzel bir yagmur yagdi, sansimiza gunduz yagmiyor gece devam ediyor boyle devam etmesi en buyuk temennimiz.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

günaydın @bjk_mabet kusura bakma sabah sabah da başını ağrıtacağım ama dün şu bahsettiğin kolonların arasını kırılmaz camla kaplama olayı, kolonların arasını boydan boya kaplama mı yoksa belli bir kısmı için mi geçerli?
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı faith

@bjk_mabet abi koltuk tasarımı ile ilgili bir gelişme yok biliyorum ama ne kadar siyah ne kadar beyaz sipariş edildi ona göre biz bir hesap yapalım?

tribüne figür çizilme ihtimali var o yüzden bişi diyemiyeceğim.

zaten evde ki hesap ÇARŞI ya uymaz :)

günaydın...

bu figür ÇARŞI ile alakalı değilse bende birşey bilmiyorum  :iscrewy:

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın...

bu figür ÇARŞI ile alakalı değilse bende birşey bilmiyorum  :iscrewy:
günaydınlar..

Abi Figür Kartal olacaktı öyle duymuştuk Çarşı gurubuyla ilgili tribüne figür yapacaklarını zannetmiyorum bizim pankartlarımız yeter :) @faith

Çevrimdışı ibrahimktkc

Çevrimdışı faith

Abi Figür Kartal olacaktı öyle duymuştuk Çarşı gurubuyla ilgili tribüne figür yapacaklarını zannetmiyorum bizim pankartlarımız yeter :)

ben yaptığım çıkarım üzerine konuşuyorum, @bjk_mabet in yalancısıyım :busted_cop:

Çevrimdışı bangelero torpedo

Arkadaşlar günaydın,
Uzun zamandır yazamadım ama takipteydim.
Sabah sabah fikrim geldi...
Genel bir eleştiri var eski açığın sıra sayısının diğer tribunlere göre daha az olmasıyla ilgili... Acaba diyorum ve bjk_mabede soruyorum: Eski açıkta, kapalı tarafından başlayan, tribün ortasında artan ve numaralıya yaklaştıkca yine azalan, çatıyla tribun üst sırası arasındaki boşluğa (tanım biraz karışık oldu evet) bir led ekran, daha dogrusu led pano koyulabilir mi. Hem skorboad işlevi görür, hem reklam alınır, hem de ütopik olcak belki ama, gollerden sonra kanatlarını açan kartal figürümüz getirilir ekrana. maliyeti bilemiyorum tabi. Ancak o boşluğun bu şekilde değerlendirilebileceğini düşünüyorum.

Teşekkürler.
BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN...

Çevrimdışı SDemirsoy

ben yaptığım çıkarım üzerine konuşuyorum, @bjk_mabet in yalancısıyım :busted_cop:
Haydaaaaaaa  :busted_cop: valla on numara olur öyle bir şey yaparlarsa abi @faith

Çevrimdışı yavvuzz