Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691070 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

kullanılan tüm malzemeler 1. sınıf kalite olmasına dikkat ediliyor .zaten ihale koşullarından biriside bu

helal olsun güzel şeyler çıkacak demek ki... @bjk_mabet yeni açığın tribün kısmında büfeler ve tuvaletler dışında birşey olacak mı? (arka taraf hariç tabiki) ince işler çok uzun sürmez diye düşünüyorum o bölgede...

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi koltuk tasarımı ile ilgili bir gelişme yok biliyorum ama ne kadar siyah ne kadar beyaz sipariş edildi ona göre biz bir hesap yapalım?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

fazla para gider yaptırmaz başkan en makul ve en iyisi neyse onu yaptırır zaten kendisi ilgileniyor bizzat :icool:
ben zaten başkandan bedava yaptırmasını bekliyorum :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet abi kanadalılar nasıl çayını içmeye geliyorlarmı arada :naughty:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

su yavru kartal rutbesi canımı sıkmaya basladı...sabah gunaydin, aksam iyi geceler ile kurtulacagim insallah..
@AdemG arkadan mesajları silerim :D öyle günaydınla falan olmaz bu işler :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı bjk_mabet

helal olsun güzel şeyler çıkacak demek ki... @bjk_mabet yeni açığın tribün kısmında büfeler ve tuvaletler dışında birşey olacak mı? (arka taraf hariç tabiki) ince işler çok uzun sürmez diye düşünüyorum o bölgede...
yeni açığın oraya klüp binası taşınacak yönetim katı ve idari personel mutlaka büfelerde olucaktır ama yerleri var yani

Çevrimdışı yusuf koca

Çevrimdışı Efe

her geçen gün gençleşiyorsun @Necmi abi :)

böyle giderse 60 lıklarda takılmaya başlayacak necmi abide baya bi genç kalacak  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AdemG

55 yaaşındayım

Yusuf abi hos geldin..

ben kactim, tekrar iyi geceler arkadaslar..

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi koltuk tasarımı ile ilgili bir gelişme yok biliyorum ama ne kadar siyah ne kadar beyaz sipariş edildi ona göre biz bir hesap yapalım?
tribüne figür çizilme ihtimali var o yüzden bişi diyemiyeceğim.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Yusuf abi hos geldin..

ben kactim, tekrar iyi geceler arkadaslar..
iyi geceler

Çevrimdışı TØLGA

Herkese selamlar. Hepinizi uzun süredir takip ediyorum. Kayıt olmak bugüne nasip oldu.

İlk mesajımı başka bir stadın (Bursa Stadı) yapımına ilişkin video ile yapıyorum.

Umarım bizim yapım sürecinde de benzeri çekimler gerçekleştiriliyordur.
stadyum degilde biraz bursa belgeseli gibi olmuş neyse
adam berlin çatısı diyor gidiyorlar allianz arenanın çatısını gösteriyorlar böyle
acemice bişey olmaz
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 00:30:14 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

yeni açık üstte kanatlarını açmış kartal kapalı üstte kızgın bakan bi kartal başı alt katlarda beşiktaş jk yazıları  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yok o şekilde hesap yapamazsın seni temin ederim :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı bjk_mabet

yok o şekilde hesap yapamazsın seni temin ederim :kop: :kop: :kop:
zaten evde ki hesap ÇARŞI ya uymaz :)

Çevrimdışı Deniz

Tottenham maçına geliyorum öğrenene kadar bırakmam peşini abi  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

ben böyle bir vodafone logosu olacağını düşünüyorum..yakışır da bence..

Çevrimdışı Deniz

Tribün sponsoru izin vermez

Çevrimiçi Necmi

55 yaaşındayım
Yusuf abi doğum tarihini profiline girersen iyi olur forumdaki genç arkadaşlar o na göre üslup kullanır.

Çevrimdışı TØLGA

tribüne vodafone yazmazlar çünkü tribün sponsorlukları olacaktır büyük ihtimal :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı sallapati

Tribün sponsoru izin vermez

vodafone RED sponsor olur bir tribüne 3 kaat daha alırız Vodafonedan :D