Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6696448 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Statta ki yilbasi partisi nasil olacak acaba...
eski açık tarafında locada ön tarafa camekan koyulacak kısıtlı bir alanda...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

arkadaşlar loca camlarının çerçeveleri aklımı çok kurcalıyor estetik görüntüsü açısından. evet daha localarda biçok şey değişecek ama işte loca camlarının çerceveleri kesinlikle olabildiğince minumum seviyeye inmeli. bunu özellikle konya arenanın bu fotoğrafını görünce  dillendirmek istedim. ince cam çerçeveleri kesinlikle çok estetik duruyor.

bugün iç mimarlar bu konuyu konuşuyordu :tabe:

Çevrimdışı CanEmre

Bu arada bir ara buradaki testereler ile konuşmuştuk da hakikaten bir yamukluk varmış orada  :evillol:

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=210.0;attach=31853;image
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Fatih

eski açık tarafında locada ön tarafa camekan koyulacak kısıtlı bir alanda...
Katilmayi dusunuyor musun?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı bjk_mabet

epey var aslında. kuzey tarafına oyak kentten geçilebilir. yada doğu tarafında kapalı spor salonunun olduğu kesimlerde. Aslında hemen aşağısında başakşehirin rekreasyon alanı sular vadisi var tam mangallık ama yasak :)
:super:

Çevrimdışı murat

Abilerim Edirne'den misafir kabul ediyor musunuz?  :)
tabiki kardeşim ne demek :ebebe: ne taraftan geleceksin.

Çevrimdışı sbrhrzmn

Çevrimdışı bjk_mabet

Teşekkür ederim abi. Pazar günü organizasyona katılıp tanışmak isterim.  :)
özel mesaj ile iletişim bilgilerini bırak yada bizimkileri iste mutlaka buluşuruz

Çevrimdışı ZEKI

Bu arada bir ara buradaki testereler ile konuşmuştuk da hakikaten bir yamukluk varmış orada  :evillol:

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=210.0;attach=31853;image
ben soylemistim degil mi @CanEmre göz yanilmasi demistiniz...  :kop: :kop: :kop: :kop: gözlüklerle ne gormusum

Çevrimdışı Efe

numaralı tabla betonu dökülüyor eski açık tarafında ve testere kirişler var dökülecek...
bu arada @Efe nerede beton var @Efe yok ortalıkta ilginç :alala:

geldim geldim dışarıda bisiklete bindik arkadaşla ışıktan hiç bişey seçilmiyor mabet kamera değişsin harika olacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

geldim geldim dışarıda bisiklete bindik arkadaşla ışıktan hiç bişey seçilmiyor mabet kamera değişsin harika olacak :icool:
hoşgeldin @Efe  az kaldı kapalıya geliyor kamera artık

Çevrimdışı haskolu

Abilerim Edirne'den misafir kabul ediyor musunuz?  :)
memleketim trakyadan gelen başımızın üstüne
soralım o zaman çevresi nasıl insanlardan uzak toplanacak bir yer varmı @haskolu
stadın güney yönü başakşehir tarafı. otobüs durakları, okul, konutlar mevcut. pek insanlardan uzak değil :) ama batı tarafı olan oyak kent tarafından gelinirse isteğe uygun bölgeler var.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 23:46:07
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Efe

ben soylemistim degil mi @CanEmre göz yanilmasi demistiniz...  :kop: :kop: :kop: :kop: gözlüklerle ne gormusum

orta yaşlı kartal gözlü @ZEKI abi :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

hoşgeldin @Efe  az kaldı kapalıya geliyor kamera artık

bugünkü fotodan belliydi hayırlısı olsun gece yayıyınına devam ederim bende :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Aynen abi  :tabe: Saygılar  :pray:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı bjk_mabet

ben de buna içerim ( biz de içmek için amma çok sebep arıyoruz)mabet kardeşim. :)
:drunkard:

Çevrimdışı Efe

evt mikserler ortada biriktiler tam bir tabla betonu kargaşası var yine dünde aynıydı  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Toplanılacak yer eğer gazilerse oraya da gelirim abi. Otogardan geleceğim, stadı da görmüş olurum. En son efsane başkanın cenazesinde gelmiştim.
aşağıdaki linki takip et buluşma zamanı ve yerini yazarız gelirsin birde özelden numaranı verde bağlantı kurabilelim @Sertaç Durgun
http://besiktasarena.com/etkinliklerimiz/besiktas-kasimpasa-maci-bulusmasi-23-kasim-2014-pazar/

Çevrimdışı FARUK

evt mikserler ortada biriktiler tam bir tabla betonu kargaşası var yine dünde aynıydı  :icool:

senin kamera bizden önce geçti kapalıya heralde @Efe   :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Sertaç Durgun

aşağıdaki linki takip et buluşma zamanı ve yerini yazarız gelirsin birde özelden numaranı verde bağlantı kurabilelim @Sertaç Durgun
http://besiktasarena.com/etkinliklerimiz/besiktas-kasimpasa-maci-bulusmasi-23-kasim-2014-pazar/

@MURAT abi ile geçtim özelden iletişime Necmi abi,sağ olasın. :)
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Efe

senin kamera bizden önce geçti kapalıya heralde @Efe   :evillol:

ben hep önden giderim faruk  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

@Mehmet elma suyundan da oraya varılır merak etme. Sirke yapabiliyorsan sonraki fermantasyon zor değil.  :ok: