Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6707690 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yakup

Kulupler gayrimenkullerini hic bir zaman satmazlar... Oyle birsey olsa gs simdiye kadar 50 kere satardi Fulya'yi, Riva'yi vs...

fulya bizim değil mi ?  :alala: @Fatih  florya demek istedin ama olsun  :evillol: :evillol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı F1RAt

Çevrimdışı ahmetx

daha yapılacak 52 testere kirişi var,başkan hayal dünyasında yaşıyor. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet @Necmi abi başkan ne diyor 29 aralık diyor  :evillol: statı Nisan da acarız  :bandit: yada başkan rahatsızlandı da kan ihtiyacını ihsan bey mi karsıladı  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı faith

Kulupler gayrimenkullerini hic bir zaman satmazlar... Oyle birsey olsa gs simdiye kadar 50 kere satardi Fulya'yi, Riva'yi vs...

gs nin fulya da yeri mi var?

ben her turlu yetisir denmesini anlarimda numarsli eski acik arasinin yetismesini anlayamam
Çiçeklerin şu andaki performansıyla zor görünüyor umarım ben yanılırım

Çevrimdışı Yakup

reklam girdi kapattım yayını. sadece biran hayel ettim yayıncı kuruluş yeni stadımızda ilk maçı panaromik stüdyodan veriyor diye. inanılmaz bir görsel olacağı arkadan yarım halde ki eski açıkta bile hemde cep telefonunda bariz belli oluyor. süper bir iş çıkacağı buradan belli benim için. akşam evde izleriz devamını.  :ok:

Çevrimdışı ahmet türken

@bjk_mabet @Necmi abi başkan ne diyor 29 aralık diyor  :evillol: statı Nisan da acarız  :bandit: yada başkan rahatsızlandı da kan ihtiyacını ihsan bey mi karsıladı  :kop: :kop: :kop:
yok ali riza baskan isi biliyor. Bak bir tas atti simdi ugrasin durun diyor. Gundemi 1 ay idare eder

Çevrimdışı Yakup

daha yapılacak 52 testere kirişi var,başkan hayal dünyasında yaşıyor. :D

52 testere 34 gün ulan demba ba yapamadı bu sezon daha böyle bir istatistik  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Sn ŞENEL; İlk tarih 17/11/2014 13:06 - 15:00 olacak şekilde BJKTV (74) Tekrarlı-Kayıt talebiniz (1 GÜNLÜK) Digiturk Plus'ınıza gönderilmiştir. Keyifli seyirler!

ben kutuya uzaktan kayıt verdim. ama onu bildiğim kadarıyla kutudan alıp yükleme şansım yok  :akuma: bir ihtimal diye kayıt verdik bakalım ne olacak  :alala: :alala:
izlerken harici bir hart diske yeniden kayıt alabilirsin @Yakup

Çevrimdışı Fatih

Evet hepsini bir anda satmayı kastetmiyorum. Yerine oynayabilecek daha uygun maliyetli ve bonservis bedelli adamlar bulup elimizdeki futbolcuları iyi teklifler karşılığında satıp kâr etmeliyiz. Bunu artık dünya devleri bile yapıyor, bizim neyimiz eksik. Tabi bu geçmişteki hatalardan ders çıkarır düzeyde olmalı şampiyonluğa giderken Nihat'ı İlhan Mansız'ı satıp yerine adam almayacaksan, alamayacaksan satmayacaksın. Neyse o konu derin zaten girmeyelim, anlatmak istediğimi anlamışssınızdır umarım :)
En iyi teklif geldigin de tabiki satacaksin Serhat abi... Ama suan yonetimin yapmasi gereken tek sey bence futbolculari surekli gazlayip moral yukseltmek... Her galibiyet 1 milyon TL demek... Beraberlik 450 bin TL... Seneyi 22 galibiyet, 7 beraberlik, 5 maglubiyetle kapat, 25 milyon TL yapar... Futbolcularin parasi cikti neredeyse... E sampiyon olunca da bi ton para geliyor federasyondan... Neyse ben cok uctum  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TURKahvesi

yok ali riza baskan isi biliyor. Bak bir tas atti simdi ugrasin durun diyor. Gundemi 1 ay idare eder

:lol:

Çevrimdışı ahmet türken

Çiçeklerin şu andaki performansıyla zor görünüyor umarım ben yanılırım
bak iste biraz once demistim tarih vererek obitas cicekler konusu farkli bir boyut kazandiracak foruma diye :lol:

Çevrimdışı faith

Genelkurmay'ın internet hatlarından tutunda İski'nin kanalizasyon boruları dahi stadın altından geçiyormuş ve bunların taşınma maliyetleri bile kulübe fatura ediliyormuş.

Çevrimdışı Fatih

fulya bizim değil mi ?  :alala: @Fatih  florya demek istedin ama olsun  :evillol: :evillol: :evillol:
Abi kafa kalmadi ya.. Sabah 4'ten beri ayaktayim beyin sulandi artik :D Kusura bakmayin :by2:

Çevrimdışı SDemirsoy

:D 29 aralık bence mucize olur ama inşallah olur  :)

Çevrimdışı quentine83

Aralik ayinin birinci haftasi sonunda yeni acikta sadece 15 tane testete kiris kalacak.bence baskanin verdigi tarih makul.max. bir hafta sasar
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

sende bir sene ihsan beyle aynı yerde kalsaydın şimdi stadda maç oynardın @ALI RIZA vardır bildiği bir şey diyelim yada birilerini kandırıp gündem değiştirmek istiyordur şu ara mantıklı duruyor maç yok basın ağzına bizi doladı bari diyor gündemi ben belirleyim :D

Çevrimiçi Necmi

Abi kafa kalmadi ya.. Sabah 4'ten beri ayaktayim beyin sulandi artik :D Kusura bakmayin :by2:
Beşiktaş sınırları içersinde gs nin adası var

Çevrimdışı Yakup

sende bir sene ihsan beyle aynı yerde kalsaydın şimdi stadda maç oynardın @ALI RIZA vardır bildiği bir şey diyelim yada birilerini kandırıp gündem değiştirmek istiyordur şu ara mantıklı duruyor maç yok basın ağzına bizi doladı bari diyor gündemi ben belirleyim :D

abi gitsin aziz ile volkan ile uğraşsın  :lol: :lol:

Çevrimdışı Fatih

Baskan 1 ay sonra ince iscilik basladiginda 1200 kisiye kadar emekci calisacak dedi mi?  :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

:kop: :kop: :kop: :kop: bana bıraksaydılar ben zemini çim yapmıştım statı açmıştım kapalı ve ye :kop:ni açıkta bitmişti eski açıkta olabilir fener gibi 1 gün maç diğer günler çalışma şeklinde iş yapardım...! sağa sola muhtaç etmezdim :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Beşiktaş sınırları içersinde gs nin adası var
ada mı hangisi _? denizde 20 m ilerde s.k kadar olan mı _? ona da paha biçemiyorlar poma alacaksın gidip yıkacaksın...!

Çevrimdışı ALI RIZA

Genelkurmay'ın internet hatlarından tutunda İski'nin kanalizasyon boruları dahi stadın altından geçiyormuş ve bunların taşınma maliyetleri bile kulübe fatura ediliyormuş.
geçen Nasa gelmiş demiş aya bıradan en iyi şekilde gidilir diye  :evillol: :evillol: ne statmış bizim stat...!

Çevrimdışı yigitcan1903