Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6707319 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yakup

Beşiktaş Başkanı Fikret orman : Vodafone Arena kaba inşaatı yeni yıla kalmadan 29 Aralık'ta bitecek

haydaaaaaaaaaaaa  :D

başkandan iyi mi bileceksin  :evillol: :evillol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı SDemirsoy

Fikret Orman: Stadı yıkmak büyük bir riskti. Siyasi problemler de vardı... Tevazu yapmayacağım, bu cesareti ancak ben gösterebilirdim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pedro Franco, Gökhan Töre, Oğuzhan, Kerim Frei, Veli gibi adamları gelen iyi tekliflerle satıp mali yapının düzelmesinde kullanmalıyız... demişssin!!!!
 :alala: :alala: :alala: :alala: :alala: :alala: :alala:
Evet hepsini bir anda satmayı kastetmiyorum. Yerine oynayabilecek daha uygun maliyetli ve bonservis bedelli adamlar bulup elimizdeki futbolcuları iyi teklifler karşılığında satıp kâr etmeliyiz. Bunu artık dünya devleri bile yapıyor, bizim neyimiz eksik. Tabi bu geçmişteki hatalardan ders çıkarır düzeyde olmalı şampiyonluğa giderken Nihat'ı İlhan Mansız'ı satıp yerine adam almayacaksan, alamayacaksan satmayacaksın. Neyse o konu derin zaten girmeyelim, anlatmak istediğimi anlamışssınızdır umarım :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

başkandan iyi mi bileceksin  :evillol: :evillol: :evillol:
İhsan Bey Kağıt Falan mı gösteriyor kamera arkasından anlamadım :D

Çevrimdışı Yakup

122 loca satılmış ya da sözleşmesi yapılmış. 24 tane kalmış. :ok:

Çevrimdışı Yakup

çatıya 15 gün içerisinde başlıyoruz  :alala: :alala: :alala: bu nerenin çatısı  :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı ahmetx

1903 locasından kaç kişi almış acep ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

kapalının küfekilerinede başlamaları lazım bence . :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yakup

dünden bugüne vodafone arena klibi var şuan.  :ok: :ok:

Çevrimdışı ahmetx

29 aralık mı? :lol:
bari 31 Aralık deseydin başkanım. :kop:
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 13:30:34 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmet türken

İhsan Bey Kağıt Falan mı gösteriyor kamera arkasından anlamadım :D
samet , ihsan bey seni tenhada kıstırmasın :D  dikkat et karşısına çıkma yanlışlıkla

Çevrimiçi Kartal Ç

çatıya 15 gün içerisinde başlıyoruz  :alala: :alala: :alala: bu nerenin çatısı  :alala: :alala: :alala:

stadı çevreleyen kolonların tepesinde gergi sisteminin tutunacağı elemanları kapalı tribün tarafından yapmaya başlayacaklar heralde.

Çevrimdışı 34BJK64

Fikret Başkan; 29 Aralık'ta kaba inşaat bitecek diyor. 42 gün var. Sizce hedef süre mantıklı mı? Ben en azından bi 60 gün var diyordum. Fikret Başkan daha öne çekmiş.
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman : Yılbaşında Vodafone Arena Kombine satışları için bir parti düzenleyeceğiz...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman : Vodafone Arena'da memnun olmadığım konu kombine sayısı... Taraftarımız destek olmalı...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman : Elimizde bulunan 146 Loca'nın 122 tanesini sattık. ilgi ve alakadan çok memnunum...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman : Vodafone Arena'da Yaptığımız bu ilk loca'yı eksiklerimiz var mı, bir test edelim diye yaptık...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Mayıs sonu itibarı ile çok güzel gelişmeler olacak. 2 sene içerisinde mali yapımızda olumlu gelişmeler olacak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman : Biz hiç durmadık, Beşiktaş Vodafone Arena bitecek...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman : Vodafone arena inşaatında, 600'e yakın işçi çalışıyor, ince işlerle birlikte 1000'i geçecek....

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman : Beşiktaş'ın parası helaldir. doğru iş yapılınca destek olan ve bulan bir camiayız....

Beşiktaş İnönü Stadını yenilemek, yeniden inşaatı yapmak Beşiktaş'ın 33. başkanı ve yönetim kuruluna nasip oldu...
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 13:31:33 SDemirsoy ]

Çevrimdışı ahmet türken

başkan bizim forumu takip ediyorya, bence tarihi bilerek forumda konu olsun, yetişir yetişmez çiçekler bitirir obitaş önce bitirir diye daha çok takılmalar olsun diye veriyor

Çevrimdışı ahmetx

tam bir bilgim yok hocam
2.5m avantaj sağlıyor buda her üst kata 80 cm den 3 er sıra demek
ama bunu daha fazla yer altına girerek yapabilirdik en üst basamak 65 cm
buda 2m daha yer altına inmek demek ama bunu yapmaya engel olan nedir bilmiyorum
alt kata ekleseydik bu 3 sırayı 1,5 m civarına düşerdi yükseklik artışı. :tabe:

Çevrimdışı SDemirsoy

samet , ihsan bey seni tenhada kıstırmasın :D  dikkat et karşısına çıkma yanlışlıkla
tanımaz abi beni  :D

Çevrimdışı Caner

Fikret Başkan; 29 Aralık'ta kaba inşaat bitecek diyor. 42 gün var. Sizce hedef süre mantıklı mı? Ben en azından bi 60 gün var diyordum. Fikret Başkan daha öne çekmiş.

Tablalar, katlar biter belki ama o üst kirişlerin bitmesinin, her ne kadar teknik bilgim olmasa da bunca zamandır gözlemlerime dayanarak, bitmesine imkan yok  :) Daha bir de prekastlar var.

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Israrla tarih verilmesini anlamıyorum. Hedef koymak tamam ama gözle görülür bir durum şu ki aralık sonu kabanın tamamı yetişmez. Tribün kabasında bile tereddütler var. Haksız mıyım?
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı ALI RIZA

çatının taşıma kolonları kapalının @Yakup

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim evin çatısı olabilir :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı faith

başkan 29 aralık dedi kaba inşaat için, çatı da 15 gün içinde başlayacak dedi...

Çevrimdışı Yakup

Bizim evin çatısı olabilir :)

ben bizimkisi diyecektim de 1. katta oturuyorum çatıyla işim olmuyor  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaş Fulya Süleyman Seba Kompleksi şu anki değeri 400 milyon dolar civarında Kulübün net borcu 320 milyon dolar.Herkesin içi rahat olsun stat bitince borçlar 3 yıl içinde sıfırlanacak yönetim cidden paranın kıymetini biliyor ve ona davranıyor.Olmadı Fulyadaki kompleksi satarız artıya çıkarız.
Kulupler gayrimenkullerini hic bir zaman satmazlar... Oyle birsey olsa gs simdiye kadar 50 kere satardi Fulya'yi, Riva'yi vs...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türken

Israrla tarih verilmesini anlamıyorum. Hedef koymak tamam ama gözle görülür bir durum şu ki aralık sonu kabanın tamamı yetişmez. Tribün kabasında bile tereddütler var. Haksız mıyım?
ben her turlu yetisir denmesini anlarimda numarsli eski acik arasinin yetismesini anlayamam