Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700725 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

ufak bi hesap yaptım.yılbaşında kabanın bitmemesi için hiç bir engel yok.yeterki boşa çıkan elemanlaarıda çalıştırsınlar testereler için...
İsmet Yarkın ONUR

Bende okulun bir yılını adana okuyan biri olduğum için hız konusunda birşeyler bulaşmış  :D

Adana sonuçta Ortadoğu'ya yakın  :evillol: 

Çevrimdışı ALI RIZA

adanaya gidipte gören 1 günden hızlı olmaya başlar  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı If Else

31 Ekim - 16 Kasım | 16 Günlük Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

ufak bi hesap yaptım.yılbaşında kabanın bitmemesi için hiç bir engel yok.yeterki boşa çıkan elemanlaarıda çalıştırsınlar testereler için...
Yılbaşı için en büyük darboğaz eski açık numaralı birleşimi.
Benim oranın yılbaşına yetişeceğine pek umudum yok maalesef  :bawling:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta tabla geceye yetismeyecej gibi gorunuyor yarin gece betonlanacak gibi 4.tablada ortaya cikmaya balamis bugun yeni acikta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yılbaşı için en büyük darboğaz eski açık numaralı birleşimi.
Benim oranın yılbaşına yetişeceğine pek umudum yok maalesef  :bawling:
ocak sonuna bitecek bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

catının başlaması için bütün ekiplerin inşaat alanını boşaltması mı gerekiyor.kapalıdan başlasa olmuyor mu...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

vinç kalktı.bu paletli vince kira ödenmiyor mu .niye eski açık üst katı prekastlamıyor...özel bi sebebi mi var...
İsmet Yarkın ONUR

ysariusta

• Ziyaretçi

Çatı için tüm tribünler bitip prekastların takılması lazım.

Çevrimdışı Efe

Çatı için tüm tribünler bitip prekastların takılması lazım.
sutunlarin uzerine takilacak cati kolonlari baslayabilir ocak ayinda diger islemlerde daha sonra
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

vinç kalktı.bu paletli vince kira ödenmiyor mu .niye eski açık üst katı prekastlamıyor...özel bi sebebi mi var...
Vincin kalktığı köşedeki zeminin düzeltilmesi bekleniyor

Çevrimdışı Efe

Su mesaj rengi canımı sıkmaya basladi cok goz yoruyor siyah yapalim sunu :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

Keşke kırmızı ile işaretlediğim yerleri tablalamak yerine ön kısmın son katından devam etseler. Çünkü orayı tablalarken perde duvar örme işine de giriyorlar. Oldukça zaman kaybı oluyor.
O kısım olmazsa olmaz mı acaba?

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimdışı CanEmre

Keşke kırmızı ile işaretlediğim yerleri tablalamak yerine ön kısmın son katından devam etseler. Çünkü orayı tablalarken perde duvar örme işine de giriyorlar. Oldukça zaman kaybı oluyor.
O kısım olmazsa olmaz mı acaba?
oradaki vincin kalkması için oraların bitmesi gerekiyor sanırım. Prekastların bitmesi için de o vincin kalkması... Çatının başlaması için de prekastların bitmesi...  :evillol:

Çevrimdışı attila_metu

oradaki vincin kalkması için oraların bitmesi gerekiyor sanırım. Prekastların bitmesi için de o vincin kalkması... Çatının başlaması için de prekastların bitmesi...  :evillol:

Teşekkür ederim. Çok mantıklı. Düşünememiştim.

Çevrimdışı CanEmre

Teşekkür ederim. Çok mantıklı. Düşünememiştim.
rica ederim. benim ki de bir tahmin sadece
Bu arada @aktar_ismail  duymasın, sanırım sökülen son kule vinç Obitaşımızın ilk kurduğu kule vinç olacak :evillol:

rica ederim. benim ki de bir tahmin sadece
Bu arada @aktar_ismail  duymasın, sanırım sökülen son kule vinç Obitaşımızın ilk kurduğu kule vinç olacak :evillol:
Anında duyarım  :evillol:
İş temiz olsun da en son bizim vinç çıksın, beton dökme yarışması yapmıyoruz, 40-50 yıl boyunca milyonların kullanacağı bir stat yapıyoruz, herşey çok güzel ve en önemlisi hatasız olmalı.  :ok:
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2014, 15:01:52 aktar_ismail ]

Çevrimdışı Erol Akçınar

Hayırdır asker çocuğu musun 1 sene  :evillol:
Yok hocam pilotaj okuduğum için mevsim şartlarından dolayı arada adanaya geliyoruz :)

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı ALI RIZA