Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700877 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Evet , Kubrat Pulev'i destekliyordum ama fazla dayanamadı  :akuma:

EVET FAZLA DAYANAMADI İLK RAUND DA SALLANDI .. BENDE PULEV İ DESTEKLEDİM AMA OLMADI..

Çevrimdışı cagdas44

[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2014, 13:34:37 FARUK ]

ysariusta

• Ziyaretçi

@ALI RIZA hayırdır süzere girmek için yetkisi olmayan fotoğrafları da göremiyor galiba   :alala: :alala: :kop:

Çevrimdışı harunmustak

@ZEKI abiden, süzer fotoğrafları  :)
Bu süzer fotografları bugüne mı ait? Yanlışlık var heralde
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

eski geçen hafta sanırım :ok:

Çevrimdışı Caner

eski süzer fotoları onlar yanlışlık olmuş.

Çevrimdışı alperseyhanli

Eski fotolarmış, benim de biraz kafam karışmıştı.
--

Çevrimdışı acan07

daha önce yapan olduysa  kusura bakmayın .

ysariusta

• Ziyaretçi

daha önce yapan olduysa  kusura bakmayın .
Yok yapılmamıştı. Güzel olmuş

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca kubat puleve ayar oluyordum artist...Bir de her sarılamda adama vuruyor çirkef dövüşüyordu fena dayak yedi.2 ay kendine gelemez  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ZEKI

onlar gecen haftanin suzer fotograflari insallah bu hafta yenileri gelir.

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA hayırdır süzere girmek için yetkisi olmayan fotoğrafları da göremiyor galiba   :alala: :alala: :kop:
görünüyor :)  :evillol: @Yunus

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi  56 sn.56 saniye önce
Vodafone Arena 16 Kasım 2014

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

@FARUK hocam biz Adanalılar da ne kadar hızlıyız  :lol:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı acan07

:hosgeldin .mükemmel olmuş  :claps:
  hoş buduk :ebebe:  aslında  wow , Dh , şimdide burası  stadın ilk temeli atıldığından beri takipteyim. buraya ilk mesaj yeni nasip oldu 

Çevrimdışı Erol Akçınar

@FARUK hocam biz Adanalılar da ne kadar hızlıyız  :lol:
Bende okulun bir yılını adana okuyan biri olduğum için hız konusunda birşeyler bulaşmış  :D

Çevrimdışı Türkay

Vodafone Arena Facebooktan:

Bugün onbinler Vodafone Arena'ya koştu, yakında milyonlar Vodafone Arena'yla coşacak! #birsebebivar Vodafone Türkiye

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Bende okulun bir yılını adana okuyan biri olduğum için hız konusunda birşeyler bulaşmış  :D
Hayırdır asker çocuğu musun 1 sene  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

bende tam istanbul şubemiz Erol u unutmamak lazım yazacaktım da sende Adanalı sayılırsın :)

Çevrimdışı FARUK

hoş buduk :ebebe:  aslında  wow , Dh , şimdide burası  stadın ilk temeli atıldığından beri takipteyim. buraya ilk mesaj yeni nasip oldu 

hoşgeldiniz hocam  :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Kepçenin biri sanırım sökülen vinçin oradaki zeminle uğraşıyor....