Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700191 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ardau

dün neyse önemli değil diyelim ama diğer günler yapılan sohbet ne kadar kötü oluyor diğer 2-3 gün girmeyen üyeler için @Ardau hak veriyorsun yanı teşekkürler :ok:
kesinlikle hak veriyorum.zor iş
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı TURKahvesi

merhaba değerli Beşiktaşlılar hayırlı günler diliyorum,

bu son günlerde ortaya çıkan BJK başkanı sn.Fikret Orman ile fb başkanının karşılıklı söz düellosunda ortaya çıkan Serdal Adalı polemiği açısından artık Adalı'nın çıkıp kamera karşısına bir şeyler söyleme zamanı geldi

bakın fb başkanının söylemleri artık maksadını aşmıştır töhmet altında bırakmıştır Adalı için

kaldı ki bugünkü divan kurulu toplantısında sn.Fikret Orman kendisini savunurcasına açıklamalar yapmıştır Adalı hakkında

kısaca sn.Serdal Adalı'nın susmaması lazim çıksın kamera karşısına ama sert ama tatlı dille açıklamalar yapsın

sustukça emin olun kendisi kaybetmekte en azından bizlerin gözümüzde

son olarak @bjk_mabet sana sesleniyorum

geçenlerde spor salonu için yer bakılmaya başlandı diyordun

yalnız bir şey belirteyim bu spor salonu TheQ2 gibi mi olacak mabet

yani büyük ihtimalle Efes ile ortaklaşa yapılacak salon ve bu salon TheQ2 gibi çok amaçlı spor salonu inşa edilecekse ben çok sevinirim şahsen

hani istiyorumki Tenis gibi dünyada çok popüler olan bir sporun ki (Sampras,Graff ve Nadal hayranı olarak) Atp düzeyinde ama 250 ama 500 ama 1000 puan farketmez ülkemde bunu yeni yapılacak spor salonunda görmek dileğimle

Tenis zeminini de altyapı olarak enjekte etmek lazim büyük ihtimalle sert kort olur

sadece bir basketbol arenası olarak düşünmek doğru olmaz olmamalı da sonuçta 1 kere yapılıyor yapılıyor iken hani şöyle çok amaçlı bir spor salonu yapalım diyorum

eğer olur da The Q2 düzeyinde bir salon yaparsak emin olun Efes gibi bir büyük markanın da işine gelecektir

Efes sponsorluğunda Atp tenis turnuvası vallahi harika olur yeni spor salonunda.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Nerden bakıyor link verseydi :) google Yasaklı Link yazın görün bana inanmıyorsanız resimlere inanın  :evillol: :evillol: Yasaklı Link[/member]

Ali Rıza ben foruma yeni üye oldum.Ama Mustafanın resimlerini twittırda yayınlayan,yayan çok insan  var.Bende   oradan izliyordum gelişmeleri  mesela.

Çevrimdışı Necmi

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg96991#msg96991 date=1416049900]
Gerek yok Vodafone Arena yazsalarda görülüyor hemde en başta  :D
[/quote] :D geriden hızla geliyoruz :tabe: birincilik senin olsun gümüş madalyaya talibiz :) Yasaklı Link[/member]

Çevrimdışı ALI RIZA

Ali Rıza ben foruma yeni üye oldum.Ama Mustafanın resimlerini twittırda yayınlayan,yayan çok insan  var.Bende   oradan izliyordum gelişmeleri  mesela.

:hosgeldin dede kartal ayarını ben yapmıştım  :evillol: zaten mustafa sagolsun resimleri muhteşem hakkı ancak BJK divan üyeliği ile ödenir  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum... Dün çok şükür kombinemi aldım... Peki ben kasımpaşa maçına girebilirmiyim... Girebiliyorsam bunun için birşey yapmalımıyım....

Neden kimse cevap vermiyor....  :bawling:
TURSAN

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir arkadaşımız cevap vermişti. Yeniden bilet alman gerekiyor maç için, daha sonra klüp iade ediyor o bilet parasını.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

evet girebilirsin bunun için bilet alman gerekiyor passoligden :D daha sonra maça gittiğin takdirde bilet paran geri iade edilecek gitmezsen yanacak @Afyon Kartalı

Çevrimdışı Geovani

@Afyon Kartalı arkadaşım kombineni aldıysan maça girebilirsin ama başakşehirde oynanan maçlarda şöyle bir prosedür var maç için kombinene bilet yükletiyorsun daha sonra klüp paranı iade ediyor...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Geovani

BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı haskolu

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg96895#msg96895 date=1416037296]
128 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]Her fotoyu 5 dk. incelediğim için kızıyorum sana ilk önce, bu kadar foto yüklenirmi diye. Ama her foto da başka bir ayrıntı gözüme çarpıyo ve hak veriyorum. Emeklerine sağlık kardeşim. Yasaklı Link[/member]

Çevrimdışı Serkan_1903

Bu paletli Vinç eski açık üst prekastlara başlamak için neyi bekliyor arkadaşlar bilen var mı?
Sonra dedim ki iyi ki BEŞİKTAŞ'lıyım.

Çevrimdışı Afyon Kartalı

evet girebilirsin bunun için bilet alman gerekiyor passoligden :D daha sonra maça gittiğin takdirde bilet paran geri iade edilecek gitmezsen yanacak @Afyon Kartalı

Teşekkür ederim....
TURSAN

Çevrimdışı Afyon Kartalı

@Afyon Kartalı arkadaşım kombineni aldıysan maça girebilirsin ama başakşehirde oynanan maçlarda şöyle bir prosedür var maç için kombinene bilet yükletiyorsun daha sonra klüp paranı iade ediyor...

Teşekkür ederim....
TURSAN

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Bir arkadaşımız cevap vermişti. Yeniden bilet alman gerekiyor maç için, daha sonra klüp iade ediyor o bilet parasını.
Teşekkür ederim....
TURSAN

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

:hosgeldin dede kartal ayarını ben yapmıştım  :evillol: zaten mustafa sagolsun resimleri muhteşem hakkı ancak BJK divan üyeliği ile ödenir  :evillol: :evillol:
Hoşbuldum  sağolasın.Ayar için de  sağol.Mustafanın  hakkı  ödenmez valla.Sağolasın Mustafa.

Çevrimdışı adnan

merhaba arkadaşlar forumu bi süredir misafir olarak takip ediyorum artık üye olma zamanı geldi diye düşündüm :ok:keyifli ve yapıcı muhabbetlerle birlikte olmak dileğiyle
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı FARUK

merhaba arkadaşlar forumu bi süredir misafir olarak takip ediyorum artık üye olma zamanı geldi diye düşündüm :ok:keyifli ve yapıcı muhabbetlerle birlikte olmak dileğiyle

hoşgeldiniz hocam doğru karar  :ok:

Çevrimdışı Efe

Bu paletli Vinç eski açık üst prekastlara başlamak için neyi bekliyor arkadaşlar bilen var mı?
vinc icin atilan betonun kirilmasini ve alanin duzlestirilmesini
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin  :)

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmet türker

dün gece üye tanıtım kısmında yani resimlerin oldugu yerde yapılan değişiklik bana göre çok güzeldi ,bir kaç arkadaşımız  beyenmeyip eleştirmiş ,keşke değiştirmeseydiniz derken bunun sebebini sormadan edemiyeceğim kıymetli necmi kardeşim. :)