merhaba değerli Beşiktaşlılar hayırlı günler diliyorum,
bu son günlerde ortaya çıkan BJK başkanı sn.Fikret Orman ile fb başkanının karşılıklı söz düellosunda ortaya çıkan Serdal Adalı polemiği açısından artık Adalı'nın çıkıp kamera karşısına bir şeyler söyleme zamanı geldi
bakın fb başkanının söylemleri artık maksadını aşmıştır töhmet altında bırakmıştır Adalı için
kaldı ki bugünkü divan kurulu toplantısında sn.Fikret Orman kendisini savunurcasına açıklamalar yapmıştır Adalı hakkında
kısaca sn.Serdal Adalı'nın susmaması lazim çıksın kamera karşısına ama sert ama tatlı dille açıklamalar yapsın
sustukça emin olun kendisi kaybetmekte en azından bizlerin gözümüzde
son olarak
@bjk_mabet sana sesleniyorum
geçenlerde spor salonu için yer bakılmaya başlandı diyordun
yalnız bir şey belirteyim bu spor salonu TheQ2 gibi mi olacak mabet
yani büyük ihtimalle Efes ile ortaklaşa yapılacak salon ve bu salon TheQ2 gibi çok amaçlı spor salonu inşa edilecekse ben çok sevinirim şahsen
hani istiyorumki Tenis gibi dünyada çok popüler olan bir sporun ki (Sampras,Graff ve Nadal hayranı olarak) Atp düzeyinde ama 250 ama 500 ama 1000 puan farketmez ülkemde bunu yeni yapılacak spor salonunda görmek dileğimle
Tenis zeminini de altyapı olarak enjekte etmek lazim büyük ihtimalle sert kort olur
sadece bir basketbol arenası olarak düşünmek doğru olmaz olmamalı da sonuçta 1 kere yapılıyor yapılıyor iken hani şöyle çok amaçlı bir spor salonu yapalım diyorum
eğer olur da The Q2 düzeyinde bir salon yaparsak emin olun Efes gibi bir büyük markanın da işine gelecektir
Efes sponsorluğunda Atp tenis turnuvası vallahi harika olur yeni spor salonunda.