Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692339 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimiçi murat

Benim 1 ocak tahmini neredeyse tutacak.eski açık köşe yetişirse tutar ama o bölge biraz zor.birde yeni açık çatı kolonları bir başlasaydı.bu iki yer nedeniyle biraz sarkacak gibi.şuralara kısa sürede bir el atsınlar artık.

ağzından bal damlamış ;)
Sabah akşam bal yiyoruz. Benim dükkana gelenler bilir anca yiyoruz :d

Çevrimdışı megiddo

BU bu gülen şeyler falan vardı nerde onlar
hali hazırda hızlı yanıt kısmından yazdığın için görünmüyor onlar, hemen yukarıda 'Yanıtla' var oraya bas yeni mesaj sayfası açılacak orda ifadeler var.

Çevrimdışı Deniz

Zamanla duzenlemeler eklemeler yapilacaktir ama sunu soyleyim forumun hizina hayran oldum.tiklamayla birlikre mesaj gidiyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ilhan

Forum çok güzel ve hızlı emeği geçenlerin ellerine sağlık

Çevrimiçi Necmi

Benim 1 ocak tahmini neredeyse tutacak.eski açık köşe yetişirse tutar ama o bölge biraz zor.birde yeni açık çatı kolonları bir başlasaydı.bu iki yer nedeniyle biraz sarkacak gibi.şuralara kısa sürede bir el atsınlar artık.
testere kirişleri iki aydır yapıyorlar daha dört tane oda tam bitmedi 45 günde geri kalan 25 taneyimi yapacaklar 1,5 günde bir tane bitirecekler hadi canım sende aralık sonunda tabliyeleri belki bitirirler bak onada belki diyorum şubat ortası gibi yeni açık tribün kısmın kabası anca biter yılbaşıda var obitaş bu bir hafta önce yılbaşı tatiline çıkar bir hafta sonrada gelir bunuda dikkate almak lazım :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimiçi Necmi

Zamanla duzenlemeler eklemeler yapilacaktir ama sunu soyleyim forumun hizina hayran oldum.tiklamayla birlikre mesaj gidiyor..
evet çok iyi performans verdi yeni geçtiğimiz sunucuda oldukça iyi

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ilhan

testere kirişleri iki aydır yapıyorlar daha dört tane oda tam bitmedi 45 günde geri kalan 25 taneyimi yapacaklar 1,5 günde bir tane bitirecekler hadi canım sende aralık sonunda tabliyeleri belki bitirirler bak onada belki diyorum şubat ortası gibi yeni açık tribün kısmın kabası anca biter yılbaşıda var obitaş bu bir hafta önce yılbaşı tatiline çıkar bir hafta sonrada gelir bunuda dikkate almak lazım :kop: :kop: :kop:
Aynen katılıyorum abi, bu inşaatın el freni oldu Obitaş

evet çok iyi performans verdi yeni geçtiğimiz sunucuda oldukça iyi
Obitaş şirketler grubunun hosting firmasına mı geçtiniz yoksa Necmi abi ? Çok iyi dedin de o yüzden sordum :d

Çevrimdışı Deniz

Yarin son sinava giriyorum.yarindan sonra tekrar tum performans aranizdayim :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Aynen katılıyorum abi, bu inşaatın el freni oldu Obitaş
Bu inşaattan 2 ay önce girmesine rağmen son çıkan ççiçekler olursa cümle alem görür el frenini :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Kasım 2014, 22:21:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Linnes'in Molde'sinin Stadyumu.

Pek yabancılık çekmeyecek :)

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Obitaş şirketler grubunun hosting firmasına mı geçtiniz yoksa Necmi abi ? Çok iyi dedin de o yüzden sordum :d
öyle bir şey olsaydı bu mesajı yazdıktan sonra gönder tuşuna bastığında mesaj gidene kadar stad biterdi  :kop: :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Üste bir tane daha koymak lazım  :D

ysariusta

• Ziyaretçi

hali hazırda hızlı yanıt kısmından yazdığın için görünmüyor onlar, hemen yukarıda 'Yanıtla' var oraya bas yeni mesaj sayfası açılacak orda ifadeler var.
Hızlı yanıtta olunca daha hızlı oluyordu. Orada da olsun. @ALI RIZA bi zahmet kardeşim

Çevrimiçi Necmi

Bu inşaattan 2 ay önce girmesine rağmen son çıkan ççiçekler olursa cümle alem görür el frenini :D
tabiki son çıkan çiçekler olacak daha ön tarftaki düzenleme işlerini yapacak orasıda en son yapılacağına göre son çıkan çiçekler olacak  :by2:

Çevrimiçi Necmi

Hızlı yanıtta olunca daha hızlı oluyordu. Orada da olsun. @ALI RIZA bi zahmet kardeşim
sabret @yunus daha mentionslar çalışmıyor her şey sırayla

Çevrimdışı Oktay

necmi abi ocakta tabliye kesin biter Şubat'da kirişler bunu sende görüyosun ama Söylemek istemiyorsun ;)

ysariusta

• Ziyaretçi

sabret @yunus daha mentionslar çalışmıyor her şey sırayla
Fark ettim abi. :D Acelesi yok tabi. Hatırlatmak adına birazda gırgır yaparak yazdım. Birde Necmi Abi, bari e dergi tadında bir şey. Tamam gazete ağır iş. Bir başlık aç, bir beyin fırtınası yapalım. Şu spor1903 teki çocukları falanda çağıralım. Rıdvan Akar falanda yazmış bir şeyler. Heyheylerim tepemde

hocam bir duyum mu var

Çevrimdışı FARUK