Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6690667 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Efesin yaninda basarili bir takim degiliz.sadece milangaz zamaninda basarimiz var.efes basketbol yoneticiligi konusunda cok basarili bir takim.sadece basket takimi olarak dusunmemek lazim altyapi olarak cok gelismis.zaten isin asil onemli tarafi da altyapisi.
katılıyorum. Basketbolda altyapı, bütçe yönetimi ve kadro mühendisliği çok çok mühim. Efesin de bu konularda ileri düzey bir bilgi birikimi var. fener ülkerle birleştikten sonra basketbolda nerelere geldi. Efesin isim problemi yaşadığı yıl Beşiktaş Anadolu Efes konusunda  çok heveslenmiştim, acaba demiştim ama olmadı, gelecekte neden olmasın..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı manyak1903

Renkten yana sıkıntı var mı arkadaşlar?
yazı renkleri biraz daha koyu olabilir diye düşündüm.

mesela şu an alıntı yapılan yazı daha koyu.tersi olabilir.

bakayım bu da koyulaşmış onu düzenleyeceğim şimdi  :D

ek: evet senin imzandaki gibi özellikle kalın yazınca siyah öyle gözükse daha iyi.ilk günlerde de bunları konuşuyordunuz galiba :D
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2014, 20:24:55 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı alperseyhanli

Yeni Basketbol Salonunu Çiçekler mi yapsa Obitaş mı acaba hangisi daha cabuk bitirir  :D
Obitaş yapsın, temiz ve sağlam işçilik:-)
--

Çevrimdışı Deniz

Guzel olmus forum cidden cok hizli.emegi gecenlerin eline saglik :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Efesin yaninda basarili bir takim degiliz.sadece milangaz zamaninda basarimiz var.efes basketbol yoneticiligi konusunda cok basarili bir takim.sadece basket takimi olarak dusunmemek lazim altyapi olarak cok gelismis.zaten isin asil onemli tarafi da altyapisi.

Şuan da da Real Madridi 39-36'ı yeniyor Efes. Bizimle birleşmezler bence de
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı serti67

Vay vayy forum kendini ferrarriyee baglamiss eli degenlerin elelrrinee saglik
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı celiker1

hayir harika renkler
Yazılar çok soluk,koyulaştırabilir misiniz?Alıntı yapılanlar daha koyu.Yer değiştirseler her şey çok güzel olacak:)
Hayatta Beşiktaş

Vodafone Arena 14.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-19:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125

Forum Yeni Arayüzü Hayırlı Olsun
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimiçi Necmi

Yazılar çok soluk,koyulaştırabilir misiniz?Alıntı yapılanlar daha koyu.Yer değiştirseler her şey çok güzel olacak:)
her şey sırayla daha arka planda düzelmesi gereken bir sürü şey var forumdan mahrum kalmayın diye bitirmeden açtık her zamanki gibi şimdi değişiklileri yavaş yavaş yapacağız

Çevrimdışı Oktay

evet benimde dikkatimi çekti yazılar iki tık koyulaşsa süper olucak

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 14.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-19:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125

Forum Yeni Arayüzü Hayırlı Olsun
eyvallah seninde emeğine sağlık

Çevrimdışı Oktay

@necmi abi bugün bilete 30 € Bayıldım gruba sonradan katılacam Atina'da Görüşürüz ben gelene Kadar'da kimseyle didişmeyin :)

ysariusta

• Ziyaretçi

ya abilerim  emekçilerimize baklava organizasyonu yapsak nasıl olur bjk mabet abimiz para göndermek isteyeblere özelden mesajlaşıp hesap numarasını verse şu emekçilerimizin yüzlerini güldürsek herkes gücü yettiğince bir şeyler koysa 10 olur 20 olur inanın inanılmaz motive olurlar bu kış günlerinden soğukta çalışacaklar ,şöyle bir kabaca hesap yapsak toplam 500 personel olsa baklavanın kilosu 15 tl'den hesaplarsak 200 kilo baklava herkese yeter de artarda toplm maliyet 3000 tl olur forumda herkes gücü yettiğince verse inanın bu parayı çıkarırız eğer parayı toparlayamazsak mabet abimiz o parayla gitsin kartal yuvasından harcama yapsın para boşa gitmiş olmaz ama ben toparlayacağımıza inanıyorum
Bu havada en güzeli boza olur. Baklava da güzel olur.

Çevrimiçi Necmi

@necmi abi bugün bilete 30 € Bayıldım gruba sonradan katılacam Atina'da Görüşürüz ben gelene Kadar'da kimseyle didişmeyin :)
kulübün canı sağ olsun :)

Çevrimiçi Necmi

sonradan derken zaten biz 27 sinde atinada olacağız sonrası dediğinde maç biter

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

her şey sırayla daha arka planda düzelmesi gereken bir sürü şey var forumdan mahrum kalmayın diye bitirmeden açtık her zamanki gibi şimdi değişiklileri yavaş yavaş yapacağız

Ellerinize  emeğinize  sağlık.Yeni arayüz çok güzel olmuş.

Çevrimiçi Necmi

Ellerinize  emeğinize  sağlık.Yeni arayüz çok güzel olmuş.
:) ben ilk halini beğenmemiştim ama sonra üstünde oynayıp işe yarar duruma soktuk görselinden çok alt yapısı güzel şimdilik sorunsuz görünüyor

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

-ÇATI İNŞAATI-

Vodafone Arena'nın çatısının stadın iç kısmından yapılacağını ifade eden Bünyamin Derman; "Stadın çatısı gergi sistemiyle yapıldığı için dışarıdan yapılma olasılığı yok. Kim 'dışarıdan yapılacak' diyorsa yanlış söylüyor." ifadelerine yer verdi.

-ÖNÜMÜZDEKİ AY SONUNDA...-

Önümüzdeki ayın sonuna dikkat çeken Derman; "Stadımız şu an iyi gidiyor. Önümüzdeki ay sonunda kaba inşaat toparlanır gibi duruyor. Ondan sonra da çatının montesi anca başlar. Çatının imalatının da yarısı başladı. Program dahilinde inşaat ilerliyor. Burada stadın yeri itibariyle bir zorluk derecesi var. Kamyon giriş, çıkışları gece oluyor. Normal bir yerde olsaydı bu stat şu ana kadar biterdi zaten. Hep polemik yapılıyor ama stat çok hassas bir yerde." diye konuştu.

-ÇATININ İNŞASI NE KADAR SÜRER?-

Çatı inşaatının kaba inşaata bağlı olduğunu söyleyen Bünyamin Derman; "Çatının yapımı en fazla 2 ay sürer. Bu tabi kaba inşaatın ne zaman biteceğine de bağlı." diyerek sözlerini tamamladı.

Geçen gün Yemen Ekşioğlu delirtti beni.Neymiş çatı enaz 6 ay  sürermiş.Neymiş vinç stat kaba inşaatı  bitince  stada  giremezmiş  eee   yan yoldan da  vinç kurup  çatıyı  monte  edemezmişz.Zart  zurt.Okumuşsunuzdur  sizde demecini.Arkadaş insan önce mimarımızla  bir  konuşur öyle  yazısını yazar.İnşaat  sorumlusuna  bir  sorar insan  dimi.Bu kadar andavallı  olunmaz ki abicim.Bi  bitmediler gitti be  arkadaş.Birisi  statta  çalışma  yok der  öbürü çatı 6 ayda yapılamaz  der.Yeminle şu siteye  üye  olduğuma  okadar  sevindim ki anlatamam.Çünkü ilk ağızdan,gerçekleri  okuyor öğreniyorum.Tekrar  teşekkürler  çocuklar.Emeği geçen  herkese  teşekkürler.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bu arada  ayağımı  sürüdüm  geldim  heralde   :tabe:  yeni  arkadaşlarımız  katılmış.Hoşgeldiniz  sefalar  getirdiniz forumumuza..( Nede olsa  28  günlüğüne  en dede  kartalız.   :biggrinking: )

Çevrimdışı megiddo

forum çok güzel olmuş ellerinize sağlık, insanın foruma giresi geliyor bu arayüzle :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu arada  ayağımı  sürüdüm  geldim  heralde   :tabe:  yeni  arkadaşlarımız  katılmış.Hoşgeldiniz  sefalar  getirdiniz forumumuza..( Nede olsa  28  günlüğüne  en dede  kartalız.   :biggrinking: )
27 :D

ysariusta

• Ziyaretçi

BU bu gülen şeyler falan vardı nerde onlar

Gökhan Türkmen aksilik çıkmazsa aralık sonu obitaş tribün kısmını bitirecek dedi :d

Çevrimdışı Oktay

sonradan derken zaten biz 27 sinde atinada olacağız sonrası dediğinde maç biter
siz Sabiha Gökçen ben Atatürk'ten oyüzden dedim ;)

Çevrimdışı Oktay

Gökhan Türkmen aksilik çıkmazsa aralık sonu obitaş tribün kısmını bitirecek dedi :d
ağzından bal damlamış ;)