Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688396 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Denizcim merhaba.Forzanın keyfi kaçtı çoktandır malum.Bende ondan beridir girmiyorum.
Valla abi sizin gibi değerli üyeler birkaç densize meydan bırakırsa tabi ki tadı kaçar :).Ama burada olman sevindirici burası da Beşiktaş taraftarının evi tekrar hoş geldin  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

@Oktay sağolasın abi,herkes herşeyi beğenmek zorunda değil ama eleştirirken nedenlerede bakmak lazım bizim milletin huyudur sebeblere bakmadan sonuçlara bakarız
@ahmet türker abi eleştirende BEŞİKTAŞlıysa başımızın üstünde  böyle büyük bi projeyi böyle büyük bir camiada herkese beğendirmek gerçekten zor sayın abim,
@Necmi abi oktay söylemiş ama kasımpaşa maçı biletlerini nerden alıyoruz
batı üst D blok 3. sıra 17 nolu koltuk benim :D @Geovani

Çevrimdışı ahmet türker

Çok teşekkürler Ahmet kardeşim sağolun hepiniz.
necmi kardeşim .banada kardeşim diyen biri var artık . :sevinc  :sevinc

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

aha yeni gördüm giderek forumdaki genç üyelerden oluyorum :hosgeldin @Coşkun Mevsim

Merhaba  delikanlı.Hoşgördüm.  :D

Çevrimdışı Necmi

Merhaba  delikanlı.Hoşgördüm.  :D
:D şimdi havaya girdim bir senedir en yaşlı bendim genç olmak güzelmiş tekrar hoş geldin

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Necmi

necmi kardeşim .banada kardeşim diyen biri var artık . :sevinc  :sevinc
etme bulma dünyası Ahmet abi senide tahttan indirdiler senden yaşlısı gelirse dede kartal ünvanı gider demiştim :by2: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

onu bırakta asteras maçına geliyormusun :D orda mangal yok ama balık ısmarlarım @Oktay
  inşallah diyelim kısmetse gelicem  :)

Çevrimdışı ahmet türker

Biri @bjk_mabet basket stadı eli kulagın da mı dedi...! Bu mutlu habere Bugün Silme işlemi yok  :kop:

Not : @Abdullah ve @Deniz siz hariç takiptesiniz...! :evillol: :evillol:
inan buna sesli güldüm . :kop:  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

:D şimdi havaya girdim bir senedir en yaşlı bendim genç olmak güzelmiş tekrar hoş geldin
:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 23:07:17 Necmi ]

Çevrimdışı Oktay

batı üst D blok 3. sıra 17 nolu koltuk benim :D @Geovani
sistem 1. Sıra 5. Koltuktan verdi   :alala: farketmez biyerde yine kümeleniriz  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

sistem 1. Sıra 5. Koltuktan verdi   :alala: farketmez biyerde yine kümeleniriz  :evillol:
sen seçmezsen sistem veriyor be kardeşim yeşil kutucuklara tıklıyorsun seçiyorsun kırmızı oluyor :by2: :D

Çevrimiçi murat

Allah muhabbetinizi arttırsın gençler :Dcoşkun abi hoşgeldin

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi ders çalışmaktan ciğerim soldu ama yine de bir gözüm burada bunun ödülü olarak özelden bir proje örneği atsan  :iblush: :iblush: :evillol: :evillol:

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

sen seçmezsen sistem veriyor be kardeşim yeşil kutucuklara tıklıyorsun seçiyorsun kırmızı oluyor :by2: :D
ne farkeder abi Ankara'da ortadan aldınızda noldu benim aldığım köşede seyrettiniz  :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

sistem mi veriyor  :alala: :alala: koltuk secenek kategori sec yapmadin mi..bu stadta guvenlik kameralari cok fazla herkes yerinde

Çevrimiçi murat

Oktay oturmak için 1. Sıradan aldın değilmi? Seni yalnız bırakmayayım :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

O salak sisteme yarın para yatıracam @ZEKI. Birde bu stat nerde arkadaşlar. Bulamadım, Haritada bile bulamadım. @MURAT  :pes

Çevrimdışı Oktay

sistem mi veriyor  :alala: :alala: koltuk secenek kategori sec yapmadin mi..bu stadta guvenlik kameralari cok fazla herkes yerinde
siz yan yana Alin ben tıkışırım aranıza :icool:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi ders çalışmaktan ciğerim soldu ama yine de bir gözüm burada bunun ödülü olarak özelden bir proje örneği atsan  :iblush: :iblush: :evillol: :evillol:

:alala: dersi banamı çalışıyorsun sürekli burdasın o ders çalışmasından hayırmı gelir  :bandit: @Deniz Öğrenci Dostlar dersler önemli burda lak lak yapıp geleceğinizle oynamayın beni öğrencileri tatile kadar siteden uzaklaştırmak zorunda bırakmayın önce ders sonra kafa dinlemek için biraz takılırsınız

Çevrimdışı Oktay

Oktay oturmak için 1. Sıradan aldın değilmi? Seni yalnız bırakmayayım :lol:
gel Murat'ım yan yana olalım ;) @aktar_ismail ben sıra 1 koltuk 5 sende yamacıma gel  :evillol:
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 23:16:42 Oktay ]