Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688565 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Çevrimiçi Necmi

Ahmet abinin dede unvani gitmis :sombrero:
@Efe akşam akşam ne alıyorsan aynısından bende isterim kamerasızlık sana yaramadı  :busted_cop:

Çevrimdışı ahmet türken

Geldim ortalığı  karıştırdım yahu.  :D
burda ortalik karismaz abi. Burasi diger forumlara benzemez

Çevrimdışı ahmet türken

@Efe akşam akşam ne alıyorsan aynısından bende isterim kamerasızlık sana yaramadı  :busted_cop:
Necmi abi biraz once sordum ama gormedin herhalde. Biletler kombinelere otomatik yuklenmiyormu
 Yinede alnakmi gerekiyor

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Coşkun abiyi forza ve twitterdan tanıyorum. Hoş geldin abi :). @Coşkun Mevsim
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı ZEKI

@Oktay sağolasın abi,herkes herşeyi beğenmek zorunda değil ama eleştirirken nedenlerede bakmak lazım bizim milletin huyudur sebeblere bakmadan sonuçlara bakarız
@ahmet türker abi eleştirende BEŞİKTAŞlıysa başımızın üstünde  böyle büyük bi projeyi böyle büyük bir camiada herkese beğendirmek gerçekten zor sayın abim,
@Necmi abi oktay söylemiş ama kasımpaşa maçı biletlerini nerden alıyoruz
baati ust D bloktan aliyoruz / almaya basladik

ysariusta

• Ziyaretçi

Necmi abi biraz once sordum ama gormedin herhalde. Biletler kombinelere otomatik yuklenmiyormu
 Yinede alnakmi gerekiyor
Ahmet yine alıcaz, yine iade edilecek.

Çevrimdışı Oktay

kamera komasının girmiş demekki yan etkisi gözlere vuruyo  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Kesinlikle katılıyorum.Birleşme  bencede  olmaz.
aha yeni gördüm giderek forumdaki genç üyelerden oluyorum :hosgeldin @Coşkun Mevsim

Çevrimdışı Oktay

baati ust D bloktan aliyoruz / almaya basladik
vip diyo zeki hocam yanlış almadın demi  :evillol:

Çevrimdışı mazi

Başakşehire nasıl gidiyoruz arkadaşlar varmı tarif?

Çevrimdışı mazi

Başakşehire nasıl gidiyoruz arkadaşlar varmı tarif?

Çevrimiçi Necmi

Yinede alnakmi gerekiyor
stad küçük olduğu için gelmeyenlere önlem olarak bu sistemi yapıyorlar satın alıyorsun daha sonra para kartına iade oluyor tabi maça gidersen gitmezsen yanıyor :D

Çevrimdışı Deniz

@Coşkun Mevsim abi forzada göremiyordum seni ne zamandır hoş geldin buraya da :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimiçi Necmi

28 gün sonra yaşlarımız eşitlenecek değerli kardeşim . :)
28 gün abi diyeceksin yapacak bir şey yok :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@Coşkun Mevsim abi forzada göremiyordum seni ne zamandır hoş geldin buraya da :)

Denizcim merhaba.Forzanın keyfi kaçtı çoktandır malum.Bende ondan beridir girmiyorum.

Çevrimiçi Necmi

tamam abi ne kızıyorsun :icool:
onu bırakta asteras maçına geliyormusun :D orda mangal yok ama balık ısmarlarım @Oktay

Çevrimdışı ahmet türker

Geldim ortalığı  karıştırdım yahu.  :D
karıştırmadın ,şenlendirdin yani hoş geldin kardeşim. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Biri @bjk_mabet basket stadı eli kulagın da mı dedi...! Bu mutlu habere Bugün Silme işlemi yok  :kop:

Not : @Abdullah ve @Deniz siz hariç takiptesiniz...! :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

haftaya düzeliriz kamera değişirse :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kamera komasının girmiş demekki yan etkisi gözlere vuruyo  :evillol:
coşkun abi daha büyük diye söyledim onu dede ünvanı gitmedi tabiki ama gitti yaş olarak  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

karıştırmadın ,şenlendirdin yani hoş geldin kardeşim. :)

Çok teşekkürler Ahmet kardeşim sağolun hepiniz.