Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681866 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Sürpriz var bakalım aklımda plan olursa sizlere buradan canlı yayın yapılacak  :bandit: efe bu direğe kamera dikseler zor mu hemde statın yanında  :kop: :kop:

yav şuan mobese kamerasında görünen stadın korkulukları var formaların afişlerinin asılı olduğu onların üzerine takılsa bi kamera yetecek bi kablo geçiremeyecek kadar büyük bi iş olduğunu düşünmüyorum adam parmak kamera yapıp odaya koyuyor gizlice  :bandit: ayrıca bu kadar büyük bir projenin tüm aleme gözünün içine sokulması lazım bak bitiyor diye her yerden kolayca bağlanılması lazım daha çok taraftara ulaşılması lazım destek  için ama yapılmıyor bi kamera bile o kadar önemliki istenirse herşey yapılırdı ama yapılmamakta ısrar ediliyor  stadın bitişene daha 10 ay var yaklaşık olarak  :bandit:
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 01:31:01 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

yav şuan mobese kamerasında görünen stadın korkulukları var formaların afişlerinin asılı olduğu onların üzerine takılsa bi kamera yetecek bi kablo geçiremeyecek kadar büyük bi iş olduğunu düşünmüyorum adam parmak kamera yapıp odaya koyuyor gizlice  :bandit:
Zor değildir fiber uzatma kablosu ile her yere dikilir...! şu direğe bile dikilir biraz yakınlaştır başlıgı aşağı indir tamamdır...!

Çevrimdışı ALI RIZA

betonlama sabah ilk ısıklarına kadar devam eder...! stat kamerasında da arada mikser ışıkları görünüyor

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı yavvuzz

Aklimizda stat , hayalimizde stat bi uyuyamadik gitti , Gunaydinlar herkese .

Çevrimdışı ZEKI

Aklimizda stat , hayalimizde stat bi uyuyamadik gitti , Gunaydinlar herkese .
Gunaydinlar.. kamera isi artik cidden sıkmaya basladi. Eski yerinde yukseltilecek dendi, 10 gune kadar yapiliyor dendi, kac gun gecti hala yok. Su kameradan yayin vermek resmen taraftarla dalga gecmek. :akuma: :akuma: Verme kapa gitsin. O zaman dersinki yayin vermiyoruz.
Bu arada sutunlarin arasindan göründüğü kadar, beyaz bir fiskirtici yeni acik numarali arasinda bir yerlerde
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 09:18:43 MURAT ]

Çevrimdışı yavvuzz

Kamera gittigine gore sık sık gidip canli izlemek lazim artik , kamera bi nebze olsun hasretlik gideriyordu fakat suan yapabilecek cok fazla bir sey yok gibi . İns. En kisa zamanda cozerler , gercekten dedigin gibi can sıkıyor. @ZEKI
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 09:18:03 MURAT ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydınlar gerçekten kamera can sıkmaya başladı

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın

İlk kamera güç bela açıldı zaten daha da beklentim yok bu işte

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın daha önce yazıldımı bilmiyorum ama kamera işi artık sinirimi bozuyo  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı Deniz

6 bucukta kalkip vizeye girip geldim.daha dolu sinav var :uyucam:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yavvuzz

Bugünlerde geçicek ve arkana baktığında uleynn ne çabuk geçti , sanki hiç sıkıntı çekmedim gibi gelicek. Başarılar Dilerim...

Çevrimdışı Yakup

günaydınlar. 4.5 yılllık üniversite hayatımda 08:15 derslerine bile 09:00 da giren biri olarak nasıl kalktın merak ediyorum  :alala:

ve bize hiç 08:15 te sınav yapmayan hocalarımıza da buradan teşekkür ediyorum  :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı serti67

gunaydınlar kımse dıllendırmıyo ama bu kamera artık sınır bozucu oldu yaaa :evillol: :evillol: :evillol:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Abdullah

günaydınlar. 4.5 yılllık üniversite hayatımda 08:15 derslerine bile 09:00 da giren biri olarak nasıl kalktın merak ediyorum  :alala:

ve bize hiç 08:15 te sınav yapmayan hocalarımıza da buradan teşekkür ediyorum  :lol:
Abi adam Mühendis olacak  :bandit: bırak uyansın ya acıma yok  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

kameradan yeni açığı görmeye çalışırken ben :D

Çevrimdışı yavvuzz

kameradan yeni açığı görmeye çalışırken ben :D
Samet çok zorlama Yasaklı Link[/member] kardeşimiz birazdan gönlümüzü ferahlatır . :sevinc

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet çok zorlama Yasaklı Link[/member] kardeşimiz birazdan gönlümüzü ferahlatır . :sevinc
evet abi gelir birazdan :)

Çevrimdışı ofcbjk

Çevrimdışı SDemirsoy

Twitter @bjk_mabet : Ah benim gizli kaçamağım yeşil pasaportum 10 yıllık süren doldu artık çipli olma zamanı :( 

@aktar_ismail abi istihbarat çalışıyor yakaladım mabeti  :naughty:

Çevrimdışı Yakup

Abi adam Mühendis olacak  :bandit: bırak uyansın ya acıma yok  :evillol: :evillol:

bizde mühendis olduk @Abdullah o sistemle  :lol:  :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Abdullah

bizde mühendis olduk @Abdullah o sistemle  :lol:  :evillol:
Abi buna buradan cevap verirsem @ALI RIZA abi beni gece keser. Dünü fırça yemeden geçirmişim bugün de yemeyim.  :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Abdullah

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg95821#msg95821 date=1415865281]
165 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]
eline sağlık abi  :)