Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682745 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 20:26:17
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Sevgili forum @Necmi abinin bir internet haber sitesi projesi var ( konu beşiktaş ve proje olgunlaşırsa kazanılacak para olduğu gibi Beşiktaş kulubüne gidecek.LOCA olur kombine olur forma olur, bildiğiniz gibi bu forum reklam almıyor tek bir amaç var oda Beşiktaşk) ama destek lazım.Bunun için ne zaman necmi abiyi yakalasam baskı yapıyorum.Forumda bu çok önemli konu hakkında destek verirse başırılmayacak bir iş değil.Sadece  habere ulaşmak değil başka komplikasyonlarında olduğu ciddi zor bir iş.Forum bu konu hakkında FİKİRLERİNİ yazarsa onun içinde bir baskı unsuru olabilir.Kanımca We can..........

beyler biz bu konuyu @Necmi abi ile konuştuk bana göre Necmi abi'nin çok mantıklı çekinceleri var .Ayrıca bu fikiri olgunlaştırma alt yapısını hazırlama ve en önemlisi devamlılığıı sağlama açısından alt yapıyı oluşturup ondan sonra harekete geçme fikiri var .Ayrıca @Necmi abiye göre bu işin sadece Beşiktaş aşkıyla yapılması hiç kimsenin adamı olmadan salt beşiktaş yararına olması hedefinden sapmadan bu forumdaki arkadaşların gönüllü olarak işin ucundan tutarak "amatör bir ruhla" yani profesyonelleşmeden bu işi başlatmak. Bunun için zamana neyin nasıl olacağına karar vermeye görev dağılımı gibi konuların iyi paylaşılması organize edilmesi gerekiyor.Ancak benim şahsi görüşüm şu an artık bu fikiri uygulamaya koymanın zamanı geldi.Bundan sonra yapılacak olan tek işi artık teoriden pratiğe dökme aşamasını başlatmak .Ben artı bu işi yapacak fikri olgunluğa ulaştığımızı ve herkesin necmi abi'nin bahsettiği sınırları anladığınıı düşünüyorum .bana göre artık bu meseleyi oturup konuşalım artık ...

Çevrimdışı Oktay

abi hic bisey goremiyorum acikcasi :s20:
@Efe Anlıyorum kardeşim sen umudunu kesme yinede bakarsın oralarda biyerde beton aracı gölgesı görürsen haber ver :icool: :icool:
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2014, 20:28:51 Oktay ]

Çevrimdışı A.Ozkul

Bizim stada da acil bundan yapilmali.boylece imalat yapan isciler yagmurdan kardan etkilenmeden islerine devam edebilir.

Meraba Deniz bu tarz yapılar çatı parçalarını montaj ve kaynaklarını yaparken kuruluyor. Farkındaysan orada borular ham olarak gelmiş ebatlama, kaynak ve boya işlemleri yerinde gerçekleişyor. . Bizim çatıda  ise parçalar hazır olarak gelecek bu kadar çok kaynak işi olmasını beklemiyorum. O yüzden yapılacaksada çok ufak boyutlarda gerçekleşir.
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2014, 20:44:03 A.Ozkul ]

Çevrimdışı Deniz

Meraba Deniz bu tarz yapılar çatı parçalarını montaj ve kaynaklarını yaparken kuruluyor. Farkındaysan orada borular ham olarak gelmiş ebatlama, kaynak ve boya işlemleri yerinde gerçekleişyor. . Bizim çatıda  ise parçalar hazır olarak gelecek bu kadar çok kaynak işi olmasını beklemiyorum. O yüzden yapılacaksada çok ufak boyutlarda gerçekleşir.
Aslinda simdiden kurulsa hic de fena olmaz kotu sartlarda da is yapabilme alanina sahip oluruz hocam
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kartal Ç

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg95651#msg95651 date=1415806226]
Yok Ahmet hocam ne gerek var işimizi görüyor şu an makina  :)
[/quote]

Ama senin makinayı müzede stadın yapım süreciyle ilgili kısımda mabetin baretinin yanına koymayı planlıyorduk biz? :bandit: illa ki yeni makina gerekecek sana :tabe:

bu arada alçıpan- sıva- boya ihalesiyle ilgili gelişme var mı?

Çevrimdışı sağduyu

Geçenlerde de söylemiştim, forumdaki avukatları zıplamıştı hemen. Demirören elini nereye sürse kurutuyor. Şu milli takımın haline bakın yahu.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı aviator

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg95628#msg95628 date=1415804180]
Herkese destekleri için teşekkürler Vodafone Arena kelimesinde Google da artık ilk sıradayız.

[/quote]

Hocam sitene Google Adsense kurmanı öneririm. Tebrikler bu arada.

Çevrimdışı alperseyhanli

Yeni açıkta beton işi başladı mı acaba?
--

Çevrimdışı Mehmet92

Yasaklı Link[/member] abimizin bizler için verdiği emeği göz ardı etmek imkansız,Allah ondan razı olsun defalarca.Stat bittikten sonra da toplu helallik almamız lazım kendisinden.

@Oktay obitaş'ın bugünkü performansını nasıl değerlendiriyorsun?

Çevrimdışı Oktay

@Oktay obitaş'ın bugünkü performansını nasıl değerlendiriyorsun?
biraz sıkarlarsa ne yapabileceklerini çümle aleme göstermiş oldular  :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Mustafa'ya bir güzellik yapma fikrine bende varım. Makine olabilir. Mustafa'ya bir fotoğraf kursu olabilir. Hayatının sonuna kadar uğraşacağı bir hobisi var artık. Belki bir fotoğraf grubuna dahil olmasına da katkımız olur. 

Çevrimdışı Deniz

Obitas gonlu ne bol firma yahu.adamlar bir yemek icin bu kadar calistilar bugun.resmen karin tokluguna calisiyorlar :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Obitas gonlu ne bol firma yahu.adamlar bir yemek icin bu kadar calistilar bugun.resmen karin tokluguna calisiyorlar :lol:
:kop: :kop: bu iyiydi  :D

Vodafone Arena 12.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-20:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı:
http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Efe

time lapsete numaralıya bi fışkırıtıcı gelmiş ama yeni açıkta bi hareket yok  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim stada da acil bundan yapilmali.boylece imalat yapan isciler yagmurdan kardan etkilenmeden islerine devam edebilir.
Bizim Beşiktaş İnşaat A.Ş'de onu düşünecek akıl olduğundan şüpheliyim :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 23:29:47
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
numaralıda beton sürüyor şuan :icool:
Sen numaraliyi bosver de abi damak cikolatasini kargoya ver bir an once bizim baskan da bu gaza getirme yetenegi varken kasim sonundan ince bile bitirir yeni acigi :D

Çevrimiçi Necmi

Bizim Beşiktaş İnşaat A.Ş'de onu düşünecek akıl olduğundan şüpheliyim :)
bunun akılla bir ilgisi yok çalışan iki firma var ve çalışanların %80 i dışarda çalışıyor  iki firma için sahaya iki ayrı baraka yapamazsın kaldıki barakaların içinden imal edilen demirleri nasıl çıkartacaksın çözüm bulunmazmı bulunur ama değermi kesinlikle değmez böyle bir fikirde anca Denizden çıkardı geçen kış dikkat etmedinizmi zaten naylon koruma yapıyorlar üstlerine esas inşaatta çalışanlar açıkta kalıyor aman Deniz iyiki Rusyadaki inşaatları görmüyor yoksa bütün stadı kapattırırdı :kop:

Çevrimdışı Deniz

bunun akılla bir ilgisi yok çalışan iki firma var ve çalışanların %80 i dışarda çalışıyor  iki firma için sahaya iki ayrı baraka yapamazsın kaldıki barakaların içinden imal edilen demirleri nasıl çıkartacaksın çözüm bulunmazmı bulunur ama değermi kesinlikle değmez böyle bir fikirde anca Denizden çıkardı geçen kış dikkat etmedinizmi zaten naylon koruma yapıyorlar üstlerine esas inşaatta çalışanlar açıkta kalıyor aman Deniz iyiki Rusyadaki inşaatları görmüyor yoksa bütün stadı kapattırırdı :kop:
Su stadda muhendis olarak calissam oyle fikirler ortaya koyardim ki 50 sene konusulurdu :bandit:

Çevrimdışı bjk_mabet

Su stadda muhendis olarak calissam oyle fikirler ortaya koyardim ki 50 sene konusulurdu :bandit:
:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Deniz biz bu inşaata iş yapsaydık bu inşaat bizi gömerdi  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Deniz biz bu inşaata iş yapsaydık bu inşaat bizi gömerdi  :evillol:
Olsun abi Besiktas ugruna canimizi verirdik fena mi :lol:

Çevrimdışı Efe

Sen numaraliyi bosver de abi damak cikolatasini kargoya ver bir an once bizim baskan da bu gaza getirme yetenegi varken kasim sonundan ince bile bitirir yeni acigi :D

zor kasım sonu hala :D
Şampiyon Beşiktaş JK