Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6684966 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

forum olarak Mustafaya kaliteli bir makina ve tripod alamaz mıyız yahu  :bandit:

Yok Ahmet hocam ne gerek var işimizi görüyor şu an makina  :)

Çevrimdışı mesut

arkadaşlar, yeni açıktaki testere kirişlerin tamamı sütunlara dayanacak mı yoksa eski açıktakine benzer mi olacak?

Çevrimdışı Caner

gökhan türkmenin demesine göre demir işi bitmek üzere

Çevrimiçi Necmi

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg95647#msg95647 date=1415805988]
Tabii ki zaten host şirketinde de yedekleri alınmakta Necmi Abi. :)
[/quote]ama tedek konusunda belli bir kapasite sınırları vardır senin sitede sürekli büyüyor sınırı bulunca kesiyorlar yedeklemeyi bizim başımıza geldi ya bu sefer tam önlemini aldık :D Yasaklı Link[/member]

Çevrimdışı ahmetx

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg95651#msg95651 date=1415806226]
Yok Ahmet hocam ne gerek var işimizi görüyor şu an makina  :)
[/quote]
Sen artık sen olmaktan çıktın Mustafam,koca bir camianın yuvasının fotoğrafçısı oldun, o nedenle en iyisi senin olmalı. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Gökhan türkmene tesekkur edelim iyi fotolar yakaliyor devamini diliyelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

gökhan türkmenin demesine göre demir işi bitmek üzere
obitaş süper iş çıkardı bugün beton da atılırsa tahminleri 2-3 gün geriye çekmek lazım.

Kaba inşaatta son 83 gün.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yavvuzz

Yasaklı Link[/member] Gerçekten stat inşaatı bittikten sonra da bizimle birlikte bu işte devam etmelisin dostum . Maçlar ve kazanılacak çok zaferler var . Seni ve makinenin her zaman yanımızda gönlümüzde yerin var.  :iblush:

Çevrimdışı SDemirsoy

Yasaklı Link[/member] Affına sığınarak bu capsi sana armağan ediyorum :D

Çevrimdışı Kartal Ç

forum olarak Mustafaya kaliteli bir makina ve tripod alamaz mıyız yahu  :bandit:

İstesin kameralı quadcopter alırız. Bin kişiyiz şurda. herkes bi 10 lira atsa quadcopter mustafanın emrine amade olur. helali hoş olsun  :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Yasaklı Link[/member] senin fotolarin linkini forzada da paylasiyoruz orda da bayagi unlusun ve seviliyorsun :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İstesin kameralı quadcopter alırız. Bin kişiyiz şurda. herkes bi 10 lira atsa quadcopter mustafanın emrine amade olur. helali hoş olsun  :biggrinking:

BAK BU İYİ FİKİR CUNKU MUSTAFANIN ACI GİT GİDE KAPANIYOR :)

Çevrimdışı Deniz

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg95667#msg95667 date=1415808039]
Eyvallah Deniz sitede girişlerde görüyorum forzada epey giriş var :)
[/quote]
Valla azmine hayranim biz burada ne kaxar tesekkur etsek az :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kademaqis

Herkese Selamlar,

Bende Haziran ayından beri forumun üyesi ve takipçisi olarak en başından beri düşündüğüm bir konu açılınca bende dahil olmak istedim.
İlk yazdığım mesajda mutlaka Mustafa'ya teşekkürle başlayacağım diyordum onu bir edeyim öncelikle yaptığının maddi , manevi karşılığı yok istisnasız hergün bakıyor insan çok teşekkür ederiz.
Bu makine mevzusunda da bende varım makineyse makine dronesa drone kararlaştırılsın Mustafa'nın emeğine karşılık bizimde bir teşekkürümüz olur.

Çevrimdışı Ardau

Herkese Selamlar,

Bende Haziran ayından beri forumun üyesi ve takipçisi olarak en başından beri düşündüğüm bir konu açılınca bende dahil olmak istedim.
İlk yazdığım mesajda mutlaka Mustafa'ya teşekkürle başlayacağım diyordum onu bir edeyim öncelikle yaptığının maddi , manevi karşılığı yok istisnasız hergün bakıyor insan çok teşekkür ederiz.
Bu makine mevzusunda da bende varım makineyse makine dronesa drone kararlaştırılsın Mustafa'nın emeğine karşılık bizimde bir teşekkürümüz olur.
:hosgeldin
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Kardeşime en güzel makineler FEDA olsun ben de varım  :ok:

Çevrimdışı serti67

mabet yogunluktan gozu   burayı gormuyor ama su ıc dızayn la ılgılı korıdorlar duvar kaplama tavan yerler merdıven korkulukları faln renkller hakkkında hıc belırgınlesmıs bı goruntu fıkır yokmu ınce ıscılık ıcın
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2014, 18:26:29 serti67 ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

Herkese Selamlar,

:hosgeldin bildiğim kadarıyla onları uçurmak izne tabi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Herkese Selamlar,

:hosgeldin teşekkürün herşeye bedel kardeşim  :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kardeşime en güzel makineler FEDA olsun ben de varım  :ok:

Abi çok teşekkür ederim sizler için hergün yüzlerce fotoğraf FEDA olsun.  :)

Çevrimdışı FARUK

Herkese Selamlar,

üye olarak hosgeldiniz o zaman :)    :hosgeldin

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg95677#msg95677 date=1415809675]
Abi çok teşekkür ederim sizler için hergün yüzlerce fotoğraf FEDA olsun.  :)
[/quote]

@Necmi abi ne oldu o iş start veriyormuyuz..

Çevrimdışı Melekcik

Yasaklı Link[/member] ne desek ne yapsak hakkını ödeyemeyiz. Her gün resim cekmek özellikle biz istanbul dışında yaşayan beşiktaşlılar için bulunmaz nimet. Emeğine sağlık. Mustafaya kamera vb bir şeyler alınacaksa destekçi olurum. O herşeyi hak ediyor.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!