Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686109 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Testere kirişlere o kadar demiri nasıl örüyorlar ya?Adamlar beton girecek boşluk bırakmıyor resmen  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Caner

Konu dışı olacak  ama bence forumda bir başlık daha açılmalı "inşaat bilgileri" şeklinde ve bu başlıkta stadyum ile ilgili kesin bilgiler yöneticiler tarafından toplanmalı. Aslında bjk_mabet için açılan konunun bi benzeri. Belli ki mabet abi sonuçta statta çalışan adam sürekli oraya buraya yazamıyor, ama diyelim "bugün yeni açıkta tabla başladı", "4 kiriş betonlanacak veya betonlanması planlanıyor, çatı parçaları geldi, hibrit haftaya serilecek" gibi kısa bilgiler orada toplanmalı ve oraya yöneticiler dışında birisi yazamayacağı için konu da dağılmaz bu şekilde. Tamamen atıyorum, "çatı parçaları gelmiş, aa nasıl olacak acaba, yakında ring kaldırılır," gibi yorumlar da bu başlıktan devam eder. Çünkü  bu başlık en çok ilgi çeken başlık ve herkes dolaylı yoldan buraya yazıyor. Ben bile aslında şu an bunu yazabilecek bir başlık olmasına rağmen daha çabuk ulaşılır diye gevşekliğimden şu mesajı şuraya yazıyorum. Son olacak ama söz. Bu başlıkta zıvanadan çıkalım kafamıza göre konuşalım demiyorum ama arkadaşça takıldığımız için de belli ki bi noktadan sonra kontrol edilemiyor. Ben sabahları bakamıyorum akşam dersten gelince kayboluyorum resmen. Sonuçta iş yerinden bağlanan adam mesai saati içinde "dur bakalım gelişme var mı" diye o başlığa gider bilgi gelmişse bakar, akşam eve dönünce de bilgi üzerinden yorumunu ve "kontrollü goygoyunu" buradan devam ettirebilir. Nacizane görüşüm @Necmi @MURAT @Oktay

Çevrimdışı Efe

Testere kirişlere o kadar demiri nasıl örüyorlar ya?Adamlar beton girecek boşluk bırakmıyor resmen  :ok:
ortaları bos aslında beton cok dis kisim oyle gosteriyor cok sik oruldugu icin kirisler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

ortaları bos aslında beton cok dis kisim oyle gosteriyor cok sik oruldugu icin kirisler
Ama gerçekten stadyum yapmak normal bir apartman inşaatı yapmaktan kat be kat zor.Santimlik şeylerle uğraşıyorlar resmen  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan

İyi geceler arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli

Çevrimdışı Efe

Ama gerçekten stadyum yapmak normal bir apartman inşaatı yapmaktan kat be kat zor.Santimlik şeylerle uğraşıyorlar resmen  :)
cok cok zor bi kere alan cok buyuk normal bi kolon tabla yapmiyorsun milim hata yapsan insaatin tamamini etkiliyor sıkıntılı is gercekten artik bitiyor az kaldi

Tribün kabası için son 60 gün  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Konu dışı olacak  ama bence forumda bir başlık daha açılmalı "inşaat bilgileri" şeklinde ve bu başlıkta stadyum ile ilgili kesin bilgiler yöneticiler tarafından toplanmalı. Aslında bjk_mabet için açılan konunun bi benzeri. Belli ki mabet abi sonuçta statta çalışan adam sürekli oraya buraya yazamıyor, ama diyelim "bugün yeni açıkta tabla başladı", "4 kiriş betonlanacak veya betonlanması planlanıyor, çatı parçaları geldi, hibrit haftaya serilecek" gibi kısa bilgiler orada toplanmalı ve oraya yöneticiler dışında birisi yazamayacağı için konu da dağılmaz bu şekilde. Tamamen atıyorum, "çatı parçaları gelmiş, aa nasıl olacak acaba, yakında ring kaldırılır," gibi yorumlar da bu başlıktan devam eder. Çünkü  bu başlık en çok ilgi çeken başlık ve herkes dolaylı yoldan buraya yazıyor. Ben bile aslında şu an bunu yazabilecek bir başlık olmasına rağmen daha çabuk ulaşılır diye gevşekliğimden şu mesajı şuraya yazıyorum. Son olacak ama söz. Bu başlıkta zıvanadan çıkalım kafamıza göre konuşalım demiyorum ama arkadaşça takıldığımız için de belli ki bi noktadan sonra kontrol edilemiyor. Ben sabahları bakamıyorum akşam dersten gelince kayboluyorum resmen. Sonuçta iş yerinden bağlanan adam mesai saati içinde "dur bakalım gelişme var mı" diye o başlığa gider bilgi gelmişse bakar, akşam eve dönünce de bilgi üzerinden yorumunu ve "kontrollü goygoyunu" buradan devam ettirebilir. Nacizane görüşüm @Necmi @MURAT @Oktay
Benim için fark etmez ben het ortama uyarım :evillol:

Çevrimiçi murat

Seni sormalı ilhan abi.nasılsın

Çevrimdışı ahmet türker

sağol değerli kardeşim sen nasılsın. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

tam da burada bir eleştiri yapacağım, eleştiriye katlanma derecesi medeni olma derecesidir . bazen mal sahibi gibi davranmanız insanlara itici geliyor ,bence forumun üyesi gibi davranmanız sizi sempatik yapar . bazen insanlara tepeden bakarmiş gibi hissettiriyorsunuz . :tabe:
Belki bana kızıyorsunuz biliyorum her mesajı ayrı gayri yaparak sildiği ama emin olun 772 sayfadan okuyarak sildim normal de de her mesajı alakasız gördüğüm tüm mesajları siliyorum stat dışı olanları...!
Ama hiç kimseye burada denetçi Yönetici normal üye diye ayrı davranmadım belki benden @Deniz ve @Abdullah fırca da yiyorlar özelden ama usanmadan bıkmadan siliyorum onlarda usanmadan sıkılmadan yazıyorlar...!

he seferinde diyorum Stat Dışı bir yazı yacaksanız
Konu Dışı :
Metnininzi yazını silmem...! ama bu akşam 20.30 çıktım 23.30 da nete girdim 3 saatte bu sayfaya 250+ fazla mesaj atılmış...! 5 -6 sayfa okuyarak sildim...! bunu bu gece siteye girmeyen ve yarın iş yerinde bu konuya bakan üyeler ziyaretçiler vs düşünün sabah siteyi açtıklarında dün akşam 18.00 sabah 10.00 a kadar 30 sayfa okuyacaklar...!
Ne okuyacaklar 6s statında sexi, BJK  nin maçları nerede oynayacagını ( 2014-2015 sezonu adlı alanda tartışılabilir...!) denizle abdullahın adana ankara kebap şırdan ders ingilice vs muhabbetini... aktarın şiirini oktayın eğlencesini vs vs 30 sayfalık yazılar peki siz yarın sabah açtıgınızda 30 sayfa statla alakasız yazı gördügünüzde ne yaparsınız _? :alala:

Not: Ahmet abi sakın alınma alıntı da yazı denk geldi yazacaktım  :ok: :ok: :ok:
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2014, 00:35:16 ALI RIZA ]

Çevrimiçi Necmi

@ilhan hoş geldin elin nasıl oldu

Çevrimdışı ilhan

@ilhan hoş geldin elin nasıl oldu
Hoşbulduk arkadaşlar, teşekkür ederim iyi olmaya ve  tek elle hayatı idame ettrrmeye çalışıyorum.

Çevrimdışı Deniz

Hoşbulduk arkadaşlar, teşekkür ederim iyi olmaya ve  tek elle hayatı idame ettrrmeye çalışıyorum.
Gecmis olsun abi en kisa zamanda duzelir umarim

Çevrimiçi murat

Belki bana kızıyorsunuz biliyorum her mesajı ayrı gayri yaparak sildiği ama emin olun 772 sayfadan okuyarak sildim normal de de her mesajı alakasız gördüğüm tüm mesajları siliyorum stat dışı olanları...!
Ama hiç kimseye burada denetçi Yönetici normal üye diye ayrı davranmadım belki benden @Deniz ve @Abdullah fırca da yiyorlar özelden ama usanmadan bıkmadan siliyorum onlarda usanmadan sıkılmadan yazıyorlar...!

he seferinde diyorum Stat Dışı bir yazı yacaksanız
Konu Dışı :
Metnininzi yazını silmem...! ama bu akşam 20.30 çıktım 23.30 da nete girdim 3 saatte bu sayfaya 250+ fazla mesaj atılmış...! 5 -6 sayfa okuyarak sildim...! bunu bu gece siteye girmeyen ve yarın iş yerinde bu konuya bakan üyeler ziyaretçiler vs düşünün sabah siteyi açtıklarında dün akşam 18.00 sabah 10.00 a kadar 30 sayfa okuyacaklar...!
Ne okuyacaklar 6s statında sexi, BJK  nin maçları nerede oynayacagını ( 2014-2015 sezonu adlı alanda tartışılabilir...!) denizle abdullahın adana ankara kebap şırdan ders ingilice vs muhabbetini... aktarın şiirini oktayın eğlencesini vs vs 30 sayfalık yazılar peki siz yarın sabah açtıgınızda 30 sayfa statla alakasız yazı gördügünüzde ne yaparsınız _? :alala:

Not: Ahmet abi sakın alınma alıntı da yazı denk geldi yazacaktım  :ok: :ok: :ok:
Ben okurum ali rıza.çokta keyifli oluyor. :D silindiği için dakikası dakikasına takip etmeye çalışıyorum.aslında sohbet bölümünü hemen bu başlığın altına alıp bir denesek nasıl olur acaba.bence bu muhabbeti de okumak isteyen büyük bir grupta var.kullanışlı bir hale getirip oradan devam ederiz.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 00:47:37
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Beşiktaşarena'da dostluk güzelmiş gördüm
Hayat denen filmi ortadan böldüm
Sevgileri siyah beyazla ördüm
Dedimki Beşiktaş ömrüm
Rüyamda yeni bir stat gördüm
Etrafını taştan duvarla ördüm
Sonra heyecandan öldüm
Çok güzel bir duygu bu anlatamam
Bu sevgiyi yüreğimden söküp atamam.  :bandit:
Abi geyigine mi yazdin bilmiyorum ama harika olmus bence :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ahmet türker

Ben okurum ali rıza.çokta keyifli oluyor. :D silindiği için dakikası dakikasına takip etmeye çalışıyorum.aslında sohbet bölümünü hemen bu başlığın altına alıp bir denesek nasıl olur acaba.bence bu muhabbeti de okumak isteyen büyük bir grupta var.kullanışlı bir hale getirip oradan devam ederiz.
fikir diye ben buna derim ,aslında stad başlığı ile birlikte genel yürütülebilir herkes buraya alıştı ,burada toplanıyor ,değerlendirilmeli . :) :alala:

Çevrimdışı Deniz

Besiktaşarena'da yaparız analiz
Kimimiz ekspertiz kimimiz artiz
Karışımlarım sayesinde hep dikiz
Mangallarım leziz mi leziz
Dişi kartalların derdi çeyiz
Zeki ve Murat abinin perhiz
Ankara yollarında lazım telsiz, kışın antifiriz
Ali Rıza geliyor şşşt sessiz
Sen de biraz anlayış göster Ali Rıza pleaseee
Necmi abi biz bir hiçiz sensiz
Efe senin gözlerin naciz
Oktay sen de amma esrarengiz
Mustafa'nın resimler olmasa krizdeyiz
Bjk_mabet'siz sekiz çizeriz
Samet seni çok severim bariz
Ayrıca seni sevmeyen ölsün Deniz
En güzeli biz hepimiz biriz

İsmail abide her gun yeni yetenekler cikiyor :D .stad bitene kadar 6 dil konuştuğuna falan şahit olursam sasirmam  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Besiktaşarena'da yaparız analiz
Kimimiz ekspertiz kimimiz artiz
Karışımlarım sayesinde hep dikiz
Mangallarım leziz mi leziz
Dişi kartalların derdi çeyiz
Zeki ve Murat abinin perhiz
Ankara yollarında lazım telsiz, kışın antifiriz
Ali Rıza geliyor şşşt sessiz
Sen de biraz anlayış göster Ali Rıza pleaseee
Necmi abi biz bir hiçiz sensiz
Efe senin gözlerin naciz
Oktay sen de amma esrarengiz
Mustafa'nın resimler olmasa krizdeyiz
Bjk_mabet'siz sekiz çizeriz
Samet seni çok severim bariz
Ayrıca seni sevmeyen ölsün Deniz
En güzeli biz hepimiz biriz
:guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 00:57:47
Valla @ALI RIZA hocam teker teker okuyup siliyosun mesajlari ve gercekten cok haklisin geyik muhabbetleri temizlemek de cunku bazen gercekten icinden cikilmaz hal aliyor ve muhabbetler sayfalarca süruyor tabi yoneticiler belli ama @Necmi abi ve diger yoneticiler buranin patronu benim istedigimiz geyigi yapariz demiyolar ve sildikleri seyler de cok belli olan seyler ..benim wow'dan tek cikis nedenim muhtemelen renkli sayfa denetcileri konya antalya trollerinin gelip bize saydirmasina karismayan bizim en ufak yorumlarimizi silen trol yoneticilerdi..

Çevrimdışı ZEKI

gecmis olsun ilhan en kısa surede iyilesirsin insallah

Çevrimdışı Deniz

gecmis olsun ilhan en kısa surede iyilesirsin insallah
Zeki abi su siralar senden mutlusu yoktur..vize haftasi  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 01:01:28
Wow demeyin gece gece sinirim bozuluyor..
Ya insan kendi forununa girip sinirlenip cikar mi ne trol adamlar ya , ama bu forum acildiktan sonra 1 kez bile girmedim :bandit: :bandit:  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

O kadar mutluyumki.. kagitlari okumak nasil mutlu ediyor insani  :kop: :kop:
Senin bransin neydi abi  :evillol: