tam da burada bir eleştiri yapacağım, eleştiriye katlanma derecesi medeni olma derecesidir . bazen mal sahibi gibi davranmanız insanlara itici geliyor ,bence forumun üyesi gibi davranmanız sizi sempatik yapar . bazen insanlara tepeden bakarmiş gibi hissettiriyorsunuz . 
Belki bana kızıyorsunuz biliyorum her mesajı ayrı gayri yaparak sildiği ama emin olun 772 sayfadan okuyarak sildim normal de de her mesajı alakasız gördüğüm tüm mesajları siliyorum stat dışı olanları...!
Ama hiç kimseye burada denetçi Yönetici normal üye diye ayrı davranmadım belki benden
@Deniz ve
@Abdullah fırca da yiyorlar özelden ama usanmadan bıkmadan siliyorum onlarda usanmadan sıkılmadan yazıyorlar...!
he seferinde diyorum Stat Dışı bir yazı yacaksanız
Konu Dışı :
Metnininzi yazını silmem...! ama bu akşam 20.30 çıktım 23.30 da nete girdim 3 saatte bu sayfaya 250+ fazla mesaj atılmış...! 5 -6 sayfa okuyarak sildim...! bunu bu gece siteye girmeyen ve yarın iş yerinde bu konuya bakan üyeler ziyaretçiler vs düşünün sabah siteyi açtıklarında dün akşam 18.00 sabah 10.00 a kadar 30 sayfa okuyacaklar...!
Ne okuyacaklar 6s statında sexi, BJK nin maçları nerede oynayacagını ( 2014-2015 sezonu adlı alanda tartışılabilir...!) denizle abdullahın adana ankara kebap şırdan ders ingilice vs muhabbetini... aktarın şiirini oktayın eğlencesini vs vs 30 sayfalık yazılar peki siz yarın sabah açtıgınızda 30 sayfa statla alakasız yazı gördügünüzde ne yaparsınız _?

Not: Ahmet abi sakın alınma alıntı da yazı denk geldi yazacaktım