Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687995 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Obitaşın üst kat testere performansı çok üzecek gibi görünüyor arkadaşlar.
Amacım tartışmak değil ancak herşey ortadayken obitaşı savunanların argümanı ne çok merak ediyorum.
Tabladaki performanslarına değinmiyorum bile.
Tribün kısmının şubat ortasından önce bitmesi imkansız.

sen obitaşı savunanları zaten anlayamazsın ben çoktan kendi hallerine bıraktım zaten doktorda ne yerse yesin dedi onlar için :D @attila_metu

Çevrimdışı murat

Şimdi İstanbul dışı ama 19Mayısta mı yoksa başka bir yer olma ihtimali var mı  :alala:

Var.

Çevrimdışı yavvuzz

Kasımpaşa maçı anadoludİzmir. Ankara , İzmir,Eskişehir, antalya sırasıyla  içlerinden biri olacakmış
Maç Olimpiyat hariç İstanbul'da olamıyorsa ,mantıklı bir karar.

Çevrimdışı Necmi

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg94909#msg94909 date=1415709444]
 :evillol: :evillol: @Oktay abi şubat sonu ancak biter kaba ben sana söyleyim  :icool:
şubat sonu tribünü bitirsinler razıyım

Çevrimdışı Abdullah

Var.
Abi İzmir çok yoğun stat yanlış hatırlamıyorsam. Diğerleri olabilir belki bir ihtimal ama İstanbul'a yakın olmasına falan da önem verebilirler belki

Çevrimdışı Necmi

Abi çok uzak ama maç çıkışı felaket oluyor 19 Mayıs olursa daha iyi olur  :bandit:
biz onun beterini her olimpiyat çıkışında yaşıyoruz zaten @Abdullah

Çevrimdışı yigitcan1903

İzmirin farkı olmaz olimpiyattan
Koskoca şehirde stat yok doğru düzgün

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

arka hariç. ayrıca sen ocakda biter diyordun kaba çatıya başlanır diyodun noldu @Necmi abi fikrini ne değiştirdi  :D

Çevrimdışı yldrmaydn

başakşehir stadı veriliyorken maceraya gerek yok. seyahate de gerek yok, çıkıp oynasınlar işte başakşehir'de.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı yigitcan1903

Abi çok uzak ama maç çıkışı felaket oluyor 19 Mayıs olursa daha iyi olur  :bandit:
Beşiktaş gelsin de Osmanlı Selçuklu fark etmez
Avrupa maçları harici salmayız  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

en iyi tercih osmanlıspor'un stadıdır sivas maçındaki gibi baya dolacaktır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı fani madida

kasımpaşa maçı cavcav'ın bıdı bıdılarına bakmadan 19 mayıs'ta oynansın  :super:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Abdullah

biz onun beterini her olimpiyat çıkışında yaşıyoruz zaten @Abdullah
Abi Olimpiyat'ın dünya üzerinde kıyaslanabileceği bir stat bence yok o farklı bir boyut  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

İzmirin farkı olmaz olimpiyattan
Koskoca şehirde stat yok doğru düzgün
Abi doğru yoldayız devam  :evillol: Ankara varken maceraya gerek yok  :bandit:

Çevrimdışı Oktay

şubat sonu biter sen rahat ol @Necmi abi  :D :D 110 gün var  hatırlatırım :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Beşiktaş gelsin de Osmanlı Selçuklu fark etmez
Avrupa maçları harici salmayız  :bandit:
Her türlü gideriz de şimdi yakını varken maceraya gerek yok  :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Her türlü gideriz de şimdi yakını varken maceraya gerek yok  :bandit:
Cavcav kira falan ister

Çevrimdışı Deniz

@Oktay abi bizim Turk milleti isi son dkya birakmayi sever sevmesine de bazı islerin yapilmasi ciddi zaman gerektiriyor.ben cati ustunde arastirmalar yaltim 5 aydan once bitirilmesinin imkani yok.5 ayda biterse buyuk başarı.zemin faktoru de var biz zemini pek onemsemiyoruz ama cimler serildi bitti gibi bir durum yok.o zeminin oturmasini beklememiz lazim.bu da ciddi zaman gerektiriyor.tabi temennimiz islerin bir an once bitirilip agustosa yetişmesi.ama gercekci konusmak gerekirse cok zor gibi duruyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Abi İzmir çok yoğun stat yanlış hatırlamıyorsam. Diğerleri olabilir belki bir ihtimal ama İstanbul'a yakın olmasına falan da önem verebilirler belki
Tamam şimdi arıyorum dediklerini aktarıyorum@Abdullah :lol: elimde olan birşey değil duyduklarımı söylüyorum .

Çevrimdışı Abdullah

Cavcav kira falan ister

Cavcav  :akuma: abi hangisi daha uygun oluyorsa artık ama cavcav sanki müsaade ediyordu diye hatırlıyorum. Abi 19 Mayıs yakın işte ikimize de yaa niye zorluyorsun yürüyerek 20 dk da gideriz işte  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Tamam şimdi arıyorum dediklerini aktarıyorum@Abdullah :lol: elimde olan birşey değil duyduklarımı söylüyorum .
Abi Ankara iyi işte ya ne gerek var başka yere  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

g.birliği de kendi sahasında oynuyor o yüzden 19 mayıs stadının olma ihtimali yok osmanlı stadı hayırlı olsun :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

g.birliği de bu hafta kendi sahasında oynuyor o yüzden 19 mayıs stadının olma ihtimali yok osmanlı stadı hayırlı olsun :ok:
Tühh be Gençlerbirliği Osmanlıda oynasın öyleyse  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Tühh be Gençlerbirliği Osmanlıda oynasın öyleyse  :evillol: :evillol:
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış  :evillol:
(Teşbihte hata olmaz)