Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687949 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

obitaş yeni açık üst testere kirişleri 7 şer 7şer yapacak sözde daha bir tane betonlaymadı.3 hafta oldu galiba başlayalı.bu hızla en az 3 ayda bitirecekler.
bayramdan 15 gün önce başladılar kolonları dikmeye bayram ne zamandı :alala: bayram biteli bir haftamı olmuş :D @MURAT zaman ne kadar yavaş geçiyor :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

kapatırlar arkasını abi ne var onda ki :D
1 ay sonra orası da kapanaca _? benim dediğim yer 7/24 sabit :D çati bile görürüz nasıl yapılıyor...!

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Necmi

:D abi cidden olmaz mı oraya kamera  :alala:
şimdi neresi diye senin painte baksalar kendilerine gelene kadar stad biter zaten :D @SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

1 ay sonra orası da kapanaca _? benim dediğim yer 7/24 sabit :D çati bile görürüz nasıl yapılıyor...!
oraya bir direk diker tepesine yerleştirirler çare çok abi :D

Çevrimdışı Deniz

Forum olarak desteginizi bekliyorum tabi en buyuk destegi @bjk_mabet ten bekliyorum :)
Emekci kardeslerimize moral olmasi icin hepsini tottenham macina ucretsiz goturmeliyiz .passo falan da yok rahat rahat butun iscileri goturebiliriz.hepsine de moral veririz.hepsi baretleriyle falan gelse imaj acisindan da buyuk yanki uyandirir avrupada.Halkin takimiyiz sonucta.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

Forum olarak desteginizi bekliyorum tabi en buyuk destegi @bjk_mabet ten bekliyorum :)
Emekci kardeslerimize moral olmasi icin hepsini tottenham macina ucretsiz goturmeliyiz .passo falan da yok rahat rahat butun iscileri goturebiliriz.hepsine de moral veririz.hepsi baretleriyle falan gelse imaj acisindan da buyuk yanki uyandirir avrupada.Halkin takimiyiz sonucta.

Stad da kim çalışacak  :D :D

Çevrimdışı SDemirsoy

şimdi neresi diye senin painte baksalar kendilerine gelene kadar stad biter zaten :D @SDemirsoy
  Abi basit bir şey yapayım dedim :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

Ayrica insaati surekli takip etmeyen taraftarlarimiza da bir farkindalik yaratir.vodafone ve kulupten bu isi halletmelirini bekliyorum.cok guzel goruntuler cikar ortaya.emekcilerimiz de moral depolar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

bayramdan 15 gün önce başladılar kolonları dikmeye bayram ne zamandı :alala: bayram biteli bir haftamı olmuş :D @MURAT zaman ne kadar yavaş geçiyor :bandit:
31 ağustos çiçekler  :bawling:  11 kasım obitaş  :super:
[img width=300 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-31.08.2014-24-620x465.jpg[/img]

11 kasım çiçekler...!  ve obitaş

[img width=300 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/11/vodafone-arena-11.11.2014-155-620x465.jpg[/img]

@Necmi abi

Çevrimdışı Serkan7738

Kamera Çalışmam  :bandit: :bandit: :D

alkışlar senin için ben konyanın kamerasından istiyorumm  :bandit: :boxin: :boxin:

Çevrimdışı Abdullah

paint terkin terki adlı kamera çalışmam bence buraya koysunlar :D @ALI RIZA
:saeek: :saeek: O ne paint kullanmak için iznin var mı abi senin bence kendini harcıyorsun buralarda  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

:saeek: :saeek: O ne paint kullanmak için iznin var mı abi senin bence kendini harcıyorsun buralarda  :evillol:
:bandit: :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

paint terkin terki adlı kamera çalışmam bence buraya koysunlar :D @ALI RIZA
@SDemirsoy demek istediği kamera  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı attila_metu

Obitaşın üst kat testere performansı çok üzecek gibi görünüyor arkadaşlar.
Amacım tartışmak değil ancak herşey ortadayken obitaşı savunanların argümanı ne çok merak ediyorum.
Tabladaki performanslarına değinmiyorum bile.
Tribün kısmının şubat ortasından önce bitmesi imkansız.

Çevrimdışı Oktay

Amacım tartışmak değil ancak herşey ortadayken obitaşı savunanların argümanı ne çok merak ediyorum.

zaten şubat ortası biticek  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

obitaşın hızı şu an gayet iyi,testere kirşlerde de çok sorun olacağını zannetmiyorum,zaten hem çiçekler hem obitaşın şubattan önce tribünleri bitirmesi çok zor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet92

Yeni açık büyük tablanın komple betonlanmasına 17 gün veriyorum

Çevrimdışı yavvuzz

Tribünler kaba olarak Ocak ortasında biter . Bunu her defasında tekrarlıyorum ama büyük ihtimal böyle olacak ...

Çevrimdışı ahmetx

zaten şubat ortası biticek  :evillol: :evillol:
+ obitaşta işçilik kaliteli,EU standartlarında çalışıyorlar. :D

Çevrimdışı Efe

obitaş yeni açık üst testere kirişleri 7 şer 7şer yapacak sözde daha bir tane betonlaymadı.3 hafta oldu galiba başlayalı.bu hızla en az 3 ayda bitirecekler.
bugun 4 adet betonlanacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy