Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6690673 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Efe

slm arkadaşlar dün azda olsa hisse satışı olmuş nedenini bilen var mı?
stad paralari vakumladi para kalmadi o yuzden sicak para girisi gerekiyor herkesi olimpiyattaki maclara davet ediyoruz stad bitene kadar destek lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Ben kamerayla ilgili guzel bir fikir de vermistim daha once ama burada pek sallanmamisti.

Madem hareketli ve guzel acida kamera koyamiyorsun,kalaliya eski aciga ve yani aciga Guzel 3 tane kamera koy.bunlarla saat basi otomatik olarak fotograf paylas.hem ayni aciyla cekiligi icin timelapse ve gif yapması kolay olur hem de değişimi  ve nerelerde is yapildigini cok net goruruz.

Demokrasilerde cagre tukenmez yeter ki biseler yapmak icin cabala :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Volkan

Yeni açık tarafından bakıyorum bitti az kaldı diyorum,sonra bir de deniz tarafından bakıyorum içim sıkılıyor.Obitaş lütfen çalışıyor sanki nedir arkadaş sorun anlamıyorum.İşiçi sayısı düşük gibi,doğru düzgün ilerleme olmuyor.Bu şekilde otopark hariç mart ayını bulacak.

Çevrimdışı kaanzor

stad paralari vakumladi para kalmadi o yuzden sicak para girisi gerekiyor herkesi olimpiyattaki maclara davet ediyoruz stad bitene kadar destek lazim

Bugün okudum bir yerde Başakşehir yada 19 mayıs diyordu umarım 2. seçenek olur istanbul taraftarı doymuş artık ankarada her maç full çeker o stad  :bandit:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

11.11.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yeni açığın otopark dahil toplamda daha 5 aylık işi var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1 sene daha var :alala:
2,5 ay ön tribünlere verdim kalan kısmı da arka tarafa. Bir an önce ön tarafta en üst kata kadar gelmeliler..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 12:05:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

2,5 ay ön tribünlere verdim kalan kısmı da arka tarafa. Bir an önce ön tarafta en üst kata kadar gelmeliler..
tribunler ocak icinde bitecek bence arka taraf mart icinde biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

Çok az kaldı arkadaşlar en fazla 60 gün sonra stadın çatısını konuşuyor olacağız  :sevinc

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta celikleri koymak icin vinc gelmis yanlis gormuyorsam :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

offf stadın iyice eli yüzü belli olmaya başladı  :sevinc
arena tabiri ancak bu kadar uyar bir yapiya :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 12:20:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuanda kapalıda ince işçilik yapılıyor değil mi? @Efe
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Yeni acikta celikleri koymak icin vinc gelmis yanlis gormuyorsam :)

dün de vardı o ama gidip gerimi geldi bilmiyorum

Çevrimdışı FARUK

resmı atamadım ama kapalı yenı acık bırlesım ustte testere kırıse bı erk beton yapıldı cahıllıge verın negıbı bı sekıl olcak buu bılmem soledıgım yerı resımden hatırladıızmı mustafanın 108 nolu resmı

hocam orası yeni açığın aşağı sarkan ek tribünün bitiş noktası ordan sonra tribün yok altı boş
korkuluk olarak beton döküldü

Çevrimdışı Efe

Şuanda kapalıda ince işçilik yapılıyor değil mi? @Efe
yapiliyor onlar gorunmuyor ancak mabet fotolarsa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 12:22:41
  • Beşiktaş / Bodrum
arena tabiri ancak bu kadar uyar bir yapiya :claps:

Kapalı kutu gibi resmen kale arkasından çivileme atlayabilirim Volkan Demirel'ün üstüne  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 12:22:59
  • Beşiktaş / Bodrum
yapiliyor onlar gorunmuyor ancak mabet fotolarsa

Yapılsın da görmeyelim  :claps:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı rubi_tobin

Ben kamerayla ilgili guzel bir fikir de vermistim daha once ama burada pek sallanmamisti.

Madem hareketli ve guzel acida kamera koyamiyorsun,kalaliya eski aciga ve yani aciga Guzel 3 tane kamera koy.bunlarla saat basi otomatik olarak fotograf paylas.hem ayni aciyla cekiligi icin timelapse ve gif yapması kolay olur hem de değişimi  ve nerelerde is yapildigini cok net goruruz.

Demokrasilerde cagre tukenmez yeter ki biseler yapmak icin cabala :)

Belki o açılarda kamera vardır ve çekim yapıyordur  :boxin:
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı rubi_tobin

Abi hoşgeldin bir şeyler de şu kamera için gözünü seveyim :D @rubi_tobin
Açıklama yapamayacağım nedenlerden dolayı birazcık daha sabretmeniz gerekecek.
Ancak stat içine konmasına izin verilmiyor bilginiz olsun.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı SDemirsoy

Açıklama yapamayacağım nedenlerden dolayı birazcık daha sabretmeniz gerekecek.
Ancak stat içine konmasına izin verilmiyor bilginiz olsun.
anladım abi Zaten Biz Sabırlı adamlarız 2005 de kazma vuruyorduk stada o günden beri sabrı öğrendik :D