Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691090 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Hesap makinesinin son hanesine kadar yazmışsın  :evillol:

Bu kadar hassas bir konuda olabildiğince net olmak lazım :evillol:

Çevrimdışı Easthanbool

Bazi seyler bizi surundurmeden olmayacak anlasilan.altyapi altyapi dendi kamera ilk acilacak diye aylarca bekledik.sonra kamera geldi nerdeyse kimsenin istemeyecegi bir yerden cok uzaktan cekti.neyse buna da sukur dedik.eski acikta kameranin onunun kapanacagi aylar oncesinden belliydi.simdi onu kapandi fonksiyonunu yitirdi yine surunuyoruz kamera yeri degisse diye.yani su kameranin onunun kapanacagi belli su calismalar aylar oncesinden baslasa simdiye coktan bitmisti.illa kamera gelsin diye her gun bir umutla siteyi mi acalim.her gun ayri hayal kirikligi mi yasayalim?
akilli stad yapıyoruz ama bazi seyleri cok akilsiz yapiyoruz.

Kesinlikle katılıyorum @Deniz kardeşim.Alt yapıdan falan bahsediliyor ama izlesene üzerinden yayın alıyoruz.Bir yerlerde çelişki var ama nerede.Hani bu işleri bizde yapmıyor olsak tamam da böyle olunca biraz gülünç oluyor.Beşiktaş inşaat aş izin vermiyorsa buna kimse bir şey diyemez ama alt yapı falan mevzularına girilmesin.

Bu arada elinize sağlık Yasaklı Link[/member] teşekkürler fotolar için.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı SDemirsoy

ah be samet 3.tablayi ne tutacak yukarida :kop:

Efe kapalı gibi degilmi numaralının üst katı? 3 tabla derken loca katları vs bitmedimi bilgilerin için tşk ederim.

Bir kat daha tabla olup ondan sonramı üst kat kirişleri olacak

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bazi seyler bizi surundurmeden olmayacak anlasilan.altyapi altyapi dendi kamera ilk acilacak diye aylarca bekledik.sonra kamera geldi nerdeyse kimsenin istemeyecegi bir yerden cok uzaktan cekti.neyse buna da sukur dedik.eski acikta kameranin onunun kapanacagi aylar oncesinden belliydi.simdi onu kapandi fonksiyonunu yitirdi yine surunuyoruz kamera yeri degisse diye.yani su kameranin onunun kapanacagi belli su calismalar aylar oncesinden baslasa simdiye coktan bitmisti.illa kamera gelsin diye her gun bir umutla siteyi mi acalim.her gun ayri hayal kirikligi mi yasayalim?
akilli stad yapıyoruz ama bazi seyleri cok akilsiz yapiyoruz.
Söylemler ile icraatlar birbirini tutmuyor pek. Akıllı stat yapıp stadın yapımını sağlıklı bir şekilde izleyememek bana saçma geliyor. Şimdi gelip kimse burada başka statlarla karşılaştırmasın lütfen, hiç bir stadın böyle bir iddaası yok o yüzden akıllı stat yapıyorum diyorsan bir şekilde altyapısını hazırlayıp bu imkanı sunacaksın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca Beşiktaş A.Ş'de hikaye, kulelerin oraya izin verebiliyorsa elbet başka bir noktaya da izin verebilir. Taraftarın böyle bir talebi var ve dikkate alınmalı..
Korku akıl katilidir.

abi çok ince geldi o yüzden :D @Efe

Orada kirişlerin altına bir basın locası yapılıyor, ara bir kat yani o yüzden küçük kolonları.

Vodafone Arena 10.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-20:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Oktay

Ayrıca Beşiktaş A.Ş'de hikaye, kulelerin oraya izin verebiliyorsa elbet başka bir noktaya da izin verebilir. Taraftarın böyle bir talebi var ve dikkate alınmalı..
var olan kameranın önü kapalı değilken bile bişey gözümüyodu sadece genel gidişat (beton aracı,malzeme giriş çıkışı,vinçlerin saga sola dönmesi vs vs ) takip ediliyodu ayrıntı namına hiç bişey görünmüyodu ... esas mustafanın fotoğrafları 10 kemeraya bedel..!  herşeyi en ince ayrıntısına   kadar  gösteriyo elleri dert görmesin :) :) :)
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 11:19:46 Oktay ]

Çevrimdışı Efe

Efe kapalı gibi degilmi numaralının üst katı? 3 tabla derken loca katları vs bitmedimi bilgilerin için tşk ederim.

Bir kat daha tabla olup ondan sonramı üst kat kirişleri olacak
hayir degil 3. Tabla var o yuzden ekstra kolon dikiyorlar ve tabla atilacak kirisler tablaya kadar yapilacak daha sonra ust kirisler cikilacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

var olan kameranın önü kapalı değilken bile bişey gözümüyodu sadece genel gidişat (beton aracı,malzeme giriş çıkışı,vinçlerin saga sola dönmesi vs vs ) takip ediliyodu ayrıntı namına hiç bişey görünmüyodu ... esas mustafanın fotoğrafları 10 kemeraya bedel..!  herşeyi en ince ayrıntısına   kadar  gösteriyo elleri dert görmesin :) :) :)
Mustafa'nın hakkı ödenemez onun sayesinde gün ve gün takip edebildik stadı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Burak

1Aylık değişim

Bı değişime göre bir ay sonra stat bitme noktasına gelmiş olur diye düşünüyorum  :sevinc :sevinc

@Oktay bizim bu kamera video televizyon izleme merakımız neden kaynaklanıyor sence? illa izlemeli miyiz?  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Zaten mustafanin fotolari olmasa herhalde çildirirdik.binlerce taraftar her gun mustafanin fotolarina bakiyor.su mustafadaki azmin 10 da biri kamera isini yapanlarda olsaydi şimdiye o kamera en güzel yerden en guzel yayini yapiyordu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

resmı atamadım ama kapalı yenı acık bırlesım ustte testere kırıse bı erk beton yapıldı cahıllıge verın negıbı bı sekıl olcak buu bılmem soledıgım yerı resımden hatırladıızmı mustafanın 108 nolu resmı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Günümüz teknolojisinde kameralara kablo bağlamadan da veri aktarmak mümkün. 
Bana yetki ve 10,000 dolar para versinler kablosuz ip kameralar ve gerekli sunucular ile canlı yayın şovu yaparım.

slm arkadaşlar dün azda olsa hisse satışı olmuş nedenini bilen var mı?

Çevrimdışı atakan eraslan

Arkadaşlar cehaletten soruyor farzedin , mustafanın fotolardan 124 ve 125 nolu olanlarda numaralının arkasındaki kazıklar biraz yatmış mı bana mı öyle geliyor , foto açısından mıdır ? Maazallah

Çevrimdışı SDemirsoy

Bana yetki ve 10,000 dolar para versinler kablosuz ip kameralar ve gerekli sunucular ile canlı yayın şovu yaparım.
:naughty: :naughty:

Çevrimdışı AdemG

normalde soguk kanli sakin bir mizacim vardir ancak stadin sekli ortaya ciktikca kalp atislarim hizlaniyor yemin ederim..bit be olm, bir an once..
koy icinde dostlarla bulusup bir tek atmak, agacli yolda yururken mabetten gelen ugultuyu duymak istiyorum artik.. ozledik be...

Çevrimdışı Erol Akçınar

@yeniinonustadi twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı rubi_tobin

Bu imkanları bana verseler Lig yayın ihalesini alırım.  :D
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı SDemirsoy

Bu imkanları bana verseler Lig yayın ihalesini alırım.  :D
Abi hoşgeldin bir şeyler de şu kamera için gözünü seveyim :D @rubi_tobin