Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6696601 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

@Ekrem ellerine sağlık sanki yeni açık testere kirişler 7 si bir işi bitince topluca betonlanacak öyle bir izlenim var ee nede olsa Obitaş büyük alan betonlamayı sever :D

Çevrimdışı Oktay

@Ekrem in  akşam fotosunda sahada demirciler mesai yapıyor ... Kolay gelsin diyelim  :ok:

Çevrimdışı If Else

01 - 09 Kasım 8 Günlük Eski Açık - Yeni Açık Değişimi (via @mustafa_(87))

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 22:46:54
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler salı günü yeni açıkta beton olacakmış ilk 4 testere kirişler betonlanacakmış :sevinc

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

beyler salı günü yeni açıkta beton olacakmış ilk 4 testere kirişler betonlanacakmış :sevinc
:sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 22:51:35
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
abi ellerine sağlık ben de bir gıf olsa iyi gider diyodum  :icool:

Çevrimdışı If Else

@Ekrem eline sağlık  :iblush:
@If Else eline sağlık  :iblush:
abi ellerine sağlık ben de bir gıf olsa iyi gider diyodum  :icool:
Ne demek dostlar, siz isteyin yeter ki  :super:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

8 günde ne iş yapılmış öyle ya müthiş iş çıkarılmış.. .

Çevrimdışı sağduyu

İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı Ardau

@Ekrem @If Else ellerinize sağlık .
8 günde güzel iş yapılmış :ok:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı riza calli

Ne zamaan resimlere baksam icim karariyo, bi elalemin stadlarina bakiyorum bide biZimkine daraliyorum.  .

Çevrimdışı murat

Ne zamaan resimlere baksam icim karariyo, bi elalemin stadlarina bakiyorum bide biZimkine daraliyorum.  .
Evet koltukları siyah çok iç karartıcı olmuş :s20:

Çevrimdışı ZEKI

bugun basta mustafa ve ekrem olmak uzere resim video cekip paylasan arkadaslara ve if else arkadasimiza gifleri icin tesekkurler. Emeginiz cok buyuk. Arada atladigim olduysa da af ola... bu arada suzerden fotograf guzel giderdi.. Bakalim laf yerini bulacak mi  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı riza calli

bugun basta mustafa ve ekrem olmak uzere resim video cekip paylasan arkadaslara ve if else arkadasimiza gifleri icin tesekkurler. Emeginiz cok buyuk. Arada atladigim olduysa da af ola... bu arada suzerden fotograf guzel giderdi.. Bakalim laf yerini bulacak mi  :kop: :kop: :kop:
davulun sesi uzaktan hos gelir. Bizim stad bence kadir hasin biraz gelişmişi. Puan vermek gerekirse 10 üzerinden 6 veririm ben.hee ayrıca kombine ciktgi gun  aldim kombinemi.

Çevrimdışı TØLGA

zevk meselesi beğenemeyebilirsiniz saygı duyarım ama bence bu yorumlar için bitmesini bekleyelim
stadyumları stad yapan içindeki taraftardır  :uyucam:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Bitmemiş stada don biçmek
Bi biteydi

Çevrimdışı murat

davulun sesi uzaktan hos gelir. Bizim stad bence kadir hasin biraz gelişmişi. Puan vermek gerekirse 10 üzerinden 6 veririm ben.hee ayrıca kombine ciktgi gun  aldim kombinemi.
Evet bu hali kadir has ın biraz gelişmişi :D

Çevrimdışı Efe

@Ekrem videolar için sağol  :ok: son 3 günde yapılan iş çok çok iyi yıl sonu için umut verici gelişmeler var yeni açıkta tabla büyüdükçe büyüyor çiçekler numaralıda sütunları ufak kolonlaro betonlamaya başladı 3.tabla başladı diyebiliriz temel bölümünde de çalışmalar hızlı bu ay sonuna kadar yapılacak iş bitişide tayin eder 21 gün var önümüzde  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kameradan içerisi artık hiç görünmüyor ışıklar acayip :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

galibiyetin üzerine

tribün kabası için son 62 gün  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

galibiyetin üzerine

tribün kabası için son 62 gün  :D
Senin şafağın bitmez söyliyim  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Senin şafağın bitmez söyliyim  :evillol:

elbet bitecek bu sayı içinde bitemese bile en fazla 1 hafta 10 gün atar daha fazla olmaz işler hızlandı yine son düzlükteyiz artık 2.kat testereler bi çıksın stad bitti zaten ay sonuna ilerleme gözle görülür şekilde ortaya çıkacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK