Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6696475 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı okansosa

yeni açık yukarıya doğru yükselicek dimi yoksa bu şekilde mi devam edecek ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 17:25:37
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
yeni açık yukarıya doğru yükselicek dimi yoksa bu şekilde mi devam edecek ?
yükselecek genç adam  :ok:

Çevrimdışı Caner

dostlar abiler obitaş'ın tabla performansından memnun musunuz ??14.70 kotu bu ay sonu aralık başı gibi bitiyor inş.  :D :icool: :sevinc :sevinc

Ben memnunum ama 14.70 kotu dediğimiz son kat ise ben bu ay sonu vbiteceğine imkan vermiyorum. Şu ankinin bitmesi ve üstüne 1 kat daha çıkılması teoride öyle olabilir ama pratikte çok fazla etken ile uğraşıyoruz. Aralığın ortalarını geçer diye düşünüyorum

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 17:34:16
Ben memnunum ama 14.70 kotu dediğimiz son kat ise ben bu ay sonu vbiteceğine imkan vermiyorum. Şu ankinin bitmesi ve üstüne 1 kat daha çıkılması teoride öyle olabilir ama pratikte çok fazla etken ile uğraşıyoruz. Aralığın ortalarını geçer diye düşünüyorum
teori-pratik denkleminde sıkıntılı bir camiayız evet doğru ama NŞA inşallah bitcek diye ümit ediyorum  :icool:

Çevrimdışı Caner

teori-pratik denkleminde sıkıntılı bir camiayız evet doğru ama NŞA inşallah bitcek diye ümit ediyorum  :icool:

İnşallah biter, bu laflarımı yutmaktan büyük zevk alırım.  :) Ama yanlış anlamadıysam sizin dediğiniz obitaşın üst kirişler hariç tribün kabasını bitirmesi anlamına geliyor ve bu ayın sonu bence bunun için yeterli değil. Ama yeni yıla stadın kabasının (tribün) artık gerçekten çok büyük oranda bitmiş olarak gireceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 17:41:18
İnşallah biter, bu laflarımı yutmaktan büyük zevk alırım.  :) Ama yanlış anlamadıysam sizin dediğiniz obitaşın üst kirişler hariç tribün kabasını bitirmesi anlamına geliyor ve bu ayın sonu bence bunun için yeterli değil. Ama yeni yıla stadın kabasının (tribün) artık gerçekten çok büyük oranda bitmiş olarak gireceğimizi düşünüyorum.
evet tam da oradan bahsediyorum bir umut bekliyorum bitmesini  :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 17:47:41
ya beyler ben bu numaralı tribünü hala anlamadım ,şimdi ikinci kat locanın üstüne bir kat basın katı olacakmış ,ama ikinci katdan sonra alttan üst kiriş filizi koymuş çiçekler alt kısım dediğim yer ön taraf  :iscrewy: :alala: :alala:
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2014, 17:51:29 Mehmet ]

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

last 81 days
Yeni yıldan 15 gün daha alır tribün. Bize ne otoparktan. Belediye düşünsün

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 18:43:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şubat başında biterse kabası 3 ay çatı , 2 ay zemin 5 ay daha gerekiyor. Bizimse eylüle kadar yani 8 ay vaktimiz olacak.

Ufak tefek işler hariç tamamı biter umarım Ağustos sonuna kadar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Şubat başında biterse kabası 3 ay çatı , 2 ay zemin 5 ay daha gerekiyor. Bizimse eylüle kadar yani 8 ay vaktimiz olacak.

Ufak tefek işler hariç tamamı biter umarım Ağustos sonuna kadar.
biter rahat olun mayista sadece saha kalacak yapilmadik :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

gelecek sezona stad yetişir ondan şüphem yok
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

evet gençler ve kendini genç hissedenler :D bu hafta ızdırap olmucak şükür yendik stadyumu zevkle takip edebilicez
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Ben bir EKG çektirip geliyorum arkadaşlar.
ben pcden izledim  geriden gelio 1 dk flen kalbim dayanmıo twitterdan bakıom
maşallah maç yaşanıyo orda :D heyecanım gidio
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı 34BJK64

Stat 2015-2016 sezonuna rahat yetişir. Biz istiyoruz ki; Bu sezon 1-2 maçı Vodafone Arena'da oynayalım. Yoksa Mayıs'tan Ağustos'a 3 ay var. Stat hayli hayli biter. En kötü Şubat'ta kaba bitse, Mayıs'ta çatı, çim ve ince işçilikler bitse stat bitmiş oluyor zaten. Ağustos'ta yeni sezonda stadımızda olacağız İnşallah. :)
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2014, 21:30:22 34BJK64 ]
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı bjk_mabet

[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2014, 21:43:15 Ekrem ]
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Melekcik

Demba bana ne vurdu be. Vodafone arenada duyuldu sesi(vodafone arena ile ilgili)dedeye sahip çıkalım hesabı takıma sahip çıkalım :sevinc :sevinc :ebebe:  :ebebe: :ebebe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı TØLGA

Arda erdik vodafone arena reklam filmi yönetmeni yanilmiyorsam yeni reklam yakinlarda  yayinlanabilir dedi bilginize :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

maç ile ilgili ve Stat dışı yorumlar mazeretsiz kesinlikle silinecektir...!
Maçla ilgili Yorumlarınız

http://besiktasarena.com/mac-gunu/9-hafta-ist-basaksehirspor-besiktas/new/#new
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2014, 21:59:15 ALI RIZA ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı TØLGA

:pray: :pray: :fkr:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

Maçla ilgili Yorumlarınız

http://besiktasarena.com/mac-gunu/9-hafta-ist-basaksehirspor-besiktas/new/#new

ben o başlıkta da ağzımın payını aldım :) yeni açık numaralı birleşimine nur doğmuş yine hiçbişey görünmüyo :)

Vodafone Arena 09.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-20:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+