Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6697842 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı pascal26

İnşallah @Yunus abi ama aksi bir durumda :by2:
A.Avcı bu sene sadece rakibi oynatmamaya değil, kendi takımını da oynatmaya çalışıyo bu sene izlediğim kadar. Yeter ki bize de böyle çıksınlar.

ysariusta

• Ziyaretçi

dostlar ben gidemiyorum, fotoğraf çekmeye giden olacak mı? Ekrem falan gitti mi acaba?

Çevrimdışı ozan062

A.Avcı bu sene sadece rakibi oynatmamaya değil, kendi takımını da oynatmaya çalışıyo bu sene izlediğim kadar. Yeter ki bize de böyle çıksınlar.

ilgili konulara gelin guzel konular bunlar oralarda bolca tartısalım ,,bugun kimse inanmıyor yeneceğimize ama biz yenicez aksi olursa sasırmayız ama krediler azalıyor onun için hem gelin gun boyu bolca konusalım tartısalım mac havasına girelim:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 14:46:55
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
dostlar ben gidemiyorum, fotoğraf çekmeye giden olacak mı? Ekrem falan gitti mi acaba?
Aynen beyler bugün fotograf yok mu ???

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı İrfan

Feda tshirti olayında bir düzenbazlık var.250 bin olayı hikaye.Dediğin gibi 2şer 3 er aldık çevremde de almayan Beşiktaşlı yok 250 bin diyorlar.Yeni Formayı çok az kişide gördüm 300 bine yaklaşmış sayımız.Kartalyuvasını hortumlayan herif muhtemelen FEDA üstünden yaptı bu vurgunu.Fedalar çok rahat 500 bin satıldı ama kartalyuvasının eski hırsız yöneticisi vurgunu burdan yaptığı için sayı az göründü.

Valla kardesim bilmiyorum da yarısını da gandi yapamamistir ben sanmiyorum. 250Bin tane demek 30 liradan 7.5milyon demek. Bence o kadar olamaz. En buyuk temennim satalim satabilelim ama birazda basariya bagli, takim iyi giderse o 2008 formali insanlarda gidip aliyo forma. Biz her sene aliyoruz ama başarıyı kriter alan kesimde azimsanmayacak kadar cok muhim olan onlarin paraya kiyip almasidir ona da basarili bi trend lazim sampiyonluk lazim kisacasi. Insallah bizim istedigimiz gibi olur :)
We are Electric..!

Çevrimdışı FARUK

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7  5 dk.5 dakika önce
Yağmur,kar,çamur, pazar günü demeden çalışmaya devam :) #Beşiktaş #VodafoneArena

Çevrimdışı FARUK

yanlış görmüyorsam numaralı en üstte 3 adet kolon betonlanmış

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 15:10:45
Beyler gökhan türkmenin twiterdan verdigi haberi aktariyorum :  10.70 kotu havalar boyle giderse 5 gun icinde biter , bu kotta 3 ekip calisiyor ...  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Yönetimin AktifBank'tan 10 yıl vadeli 150 milyon TL kredi aldığı ve tamamının stada harcanacağı söyleniyor. Bilgisi olan var mı bu konuda?
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 15:19:14
Yönetimin AktifBank'tan 10 yıl vadeli 150 milyon TL kredi aldığı ve tamamının stada harcanacağı söyleniyor. Bilgisi olan var mı bu konuda?
Zannetmiyorum

Çevrimdışı Sertaç Durgun

yanlış görmüyorsam numaralı en üstte 3 adet kolon betonlanmış
Çatı değil ara kat kolonları sanırım hocam?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 15:20:10
Bu arada kameranin tam 2 hafta olmadan yeni aciga alinacagi soyleniyor :iscrewy: :alala: :alala:

Çevrimdışı FARUK

ysariusta

• Ziyaretçi

@Sertaç Durgun, son divan toplantısında Başkan'a özellikle bir an evvel kredi alarak projeyi tamamlaması tavsiye edildi. Kürsüden. Canlı canlı izledim. Canlı canlı da Başkan şunu söyledi; 10 yılda kazanacağımız parayı faize veremeyiz, kredi kullanmayı düşünmüyoruz. Elde halen localar varken, hisse satışı yapılmışken, tribün isimleri duruyorken kredi alacaklarını sanmıyorum. Ancak resmi bilgilendirme yapılmışsa ona göre bakmak lazım. Alınmışsa da, muhtemelen paranın tamamı stada aktarılır.
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2014, 15:29:52 Yunus ]

Çevrimdışı Sertaç Durgun

@Sertaç Durgun, son divan toplantısında Başkan'a özellikle bir an evvel kredi alarak projeyi tamamlaması tavsiye edildi. Kürsüden. Canlı canlı izledim. Canlı canlı da Başkan şunu söyledi; 10 yılda kazanacağımız parayı faize veremeyiz, kredi kullanmayı düşünmüyoruz. Elde halen localar varken, hisse satışı yapılmışken, tribün isimleri duruyorken kredi alacaklarını sanmıyorum. Ancak resmi bilgilendirme yapılmışsa ona göre bakmak lazım. Alınmışsa da, muhtemelen paranın tamamı stada aktarılır.
Cevap için teşekkürler abi. Stadın bir an önce bitmesi gerek. Kurtuluşumuzun bir önceki adımı stat. Zaten kendi maliyetini 5-7 sene arasında çıkaracak. Başkan da sanırım bunun farkında ki kredi almadan yapmaya çalışıyor sonuna kadar.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 15:31:58
@Yunus bencede abi localarin tamaminin satilmasi icin de muhtemelen en azindan kabanin bitmesi ornek localarin bitimi sonrasi lansman da satilmasi planlaniyor .Ayrica tribun sponsorluklarini da baskan muhtemelen daha fazla paraya satmak icin bekletiyor

Çevrimdışı Deniz

Bu hafta hizlanmis ve guzel isleri bekliyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı samet41

Gökhan türkmenin twitter linkini atarmısınız ?? :by2:

Çevrimdışı arrdda

Arkadaslar merhabalar.Uzun sureden beri sizleri takipteyim.Gercekten cok guzel muhabbetler ve bilgilendirmeler oluyor burada.Abilerime ve kardeşlerime selamlar.

Numaralidaki betonlanan 3 kolon sanırım catı kolonu ,arakat  kolonu deil.Alt kattaki kolonla ayni hizada deil cunku

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı yavvuzz

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg93732#msg93732 date=1415541158]
192 Pictures Loading...
[/quote]

Wushhhj , eline saglik kardes . Evde gobek atmaya basladik :)

Çevrimdışı Eyüp Emir

Heyacanla bekliyoruz Mustafa kerdeşim şimdiden eline sağlık