Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6697834 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

bunu nerden çekmişler böyle :)
yeni hem de 5 saat önce felan
süzer desen değil paraşüt desen olma ihtimali kesin bizde sakat çok Fır fır helikopter olabilir :)
O yükseklikten beni stada doğru atın... yeni açık kapalı tarafında fışkırtıcı var

Çevrimdışı Deniz

Süzerin çatısından çekilmiş
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Harika fotoğraf, daha da mesaj atmıyorum forumda :evillol::evillol:

Çevrimdışı megiddo

çok güzel açı, bir de gündüz çekilse bu açıdan çok harika olur, ilerde tribünler yükselip dışardan foto çekim açıları kapanırsa bu tarz yeni inönü gibi açılardan fotolara ihtiyacımız olacak, özellikle çatı ve koltuk montajı ve de çim serilmesi zamanlarında tam da ihtiyacımız olacak foto açısı.

Çevrimdışı İrfan

Abi sana şu kadar söylüyorum bu taraftar 2 ayda çok rahat 500 bin forma alır ama satmasını bileceksin.Halı sahaya gidiyorum Beşiktaşlı arkadaşların üstünde hala 2008-2009 formaları.

Açıkça söylüyorum desinler ki biz bu taraftara inandık güvendik 500 bin forma getirdik.Aha kartal yuvaları orda aha kartalyuvası.com burda.Buyrun alın yüzümüzü kara çıkartmayın.Tüm kalbimle söylüyorum 2 ayda 500 bin forma biter 2. parti sipariş açarlar.

Herkes sen ben gibi ısrarcı değil her ilde de istanbul gibi 6-7 tane kartalyuvası yok adamın 40 yılda bir yolu düşüyor gelmişken bir forma alim diyor gidiyor beden yok daha o adam dönüp o formayı almıyor.Pazarlamayı bilirlerse bu kulüp kartalyuvalarından para basar.
Abi sana şu kadar söylüyorum bu taraftar 2 ayda çok rahat 500 bin forma alır ama satmasını bileceksin.Halı sahaya gidiyorum Beşiktaşlı arkadaşların üstünde hala 2008-2009 formaları.

Açıkça söylüyorum desinler ki biz bu taraftara inandık güvendik 500 bin forma getirdik.Aha kartal yuvaları orda aha kartalyuvası.com burda.Buyrun alın yüzümüzü kara çıkartmayın.Tüm kalbimle söylüyorum 2 ayda 500 bin forma biter 2. parti sipariş açarlar.

Herkes sen ben gibi ısrarcı değil her ilde de istanbul gibi 6-7 tane kartalyuvası yok adamın 40 yılda bir yolu düşüyor gelmişken bir forma alim diyor gidiyor beden yok daha o adam dönüp o formayı almıyor.Pazarlamayı bilirlerse bu kulüp kartalyuvalarından para basar.

Deniz kardeşim keşke dediğin gibi olsa ama biz 30liraya feda tshirtlerini herkes 2şer 3er almasina ragmen 250bin civari sattik. 500bin forma sanmıyorum ki satabilelim.
We are Electric..!

Çevrimdışı Altuğ

Çok etkileyici @SDemirsoy görmesin  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Deniz kardeşim keşke dediğin gibi olsa ama biz 30liraya feda tshirtlerini herkes 2şer 3er almasina ragmen 250bin civari sattik. 500bin forma sanmıyorum ki satabilelim.
Feda tshirti olayında bir düzenbazlık var.250 bin olayı hikaye.Dediğin gibi 2şer 3 er aldık çevremde de almayan Beşiktaşlı yok 250 bin diyorlar.Yeni Formayı çok az kişide gördüm 300 bine yaklaşmış sayımız.Kartalyuvasını hortumlayan herif muhtemelen FEDA üstünden yaptı bu vurgunu.Fedalar çok rahat 500 bin satıldı ama kartalyuvasının eski hırsız yöneticisi vurgunu burdan yaptığı için sayı az göründü.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Çok zor @Efe abi ben Şubatı bulacağını düşünüyorum :alala:
çıkmadık candan umit kesilmez anıl bi o gun gelsin bakalım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

artık sahada çakılı vinç kalmadı paletli krallığını ilan eder :D zaten tehtitler savuruyormuş sonunda püskürttü :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Çok etkileyici @SDemirsoy görmesin  :bandit:
Görsün abi görsün
Çok bakarsa belki rüyasında çıkar süzere :)
@SDemirsoy

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 02:12:11
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Hadi insallah bugun galibiyet , guzel hava ,bol kaliplama demirleme betonlama,iskele kurumlari yatay kiris demirlemesi (Allah'im ben bu kadar insaat terimini neden biliyorum ) BABA'nin bol gol attigi Ozi'nin asistleriyle yildizlastigi ayrica BABA ile Ozi'nin sari gormedigi bir mac olur..

Çevrimdışı Hordoloş

İyi geceler arkadaşlar..bayadır takipteyim artık dayanamadım bende yazayım dedim :) belki daha önce yazan vardır ama neden yönetim ücretli stadyum turu düzenlemiyor??? mesela ben 20 lira veririm yarım saatlık tura :) tur dediğimde inşaatın tehlikeli olmayan bir yerinde oturup yarım saat izleyelim mesela :tabe: bir arkadaşımız yazmış Kartal yuvalarındaki durumu bende bayadır yaşıyorum bu sorunu istediğim hiç bir ürünü bulamıyorum ya beden yok yada kalmamış  :s20: aramızda yöneticilerle görüşen arkadaşlar varsa bir an önce iletelim lütfen

Çevrimdışı Eyüp Emir

Kamerada eski açık sağ üsttde 2 kişi belirfi beton mu atılacak acaba

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi geceler arkadaşlar..bayadır takipteyim artık dayanamadım bende yazayım dedim :) belki daha önce yazan vardır ama neden yönetim ücretli stadyum turu düzenlemiyor??? mesela ben 20 lira veririm yarım saatlık tura :) tur dediğimde inşaatın tehlikeli olmayan bir yerinde oturup yarım saat izleyelim mesela :tabe: bir arkadaşımız yazmış Kartal yuvalarındaki durumu bende bayadır yaşıyorum bu sorunu istediğim hiç bir ürünü bulamıyorum ya beden yok yada kalmamış  :s20: aramızda yöneticilerle görüşen arkadaşlar varsa bir an önce iletelim lütfen

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Başka şehirlerdeki kartal yuvarıyla irtibata geçin yollarlar dediğiniz ürün ellerinde vardır bedenlerle ile birlikte

Çevrimdışı Eyüp Emir

Sanırım eski açık testerelere beton atılıyor

Çevrimdışı Geovani

:hosgeldin iz MAŞALLAH yavru kartalada
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 02:32:17
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

:hosgeldin iz abi  :)

Çevrimdışı Yalçın

Eski acigin bazi bolumleri yamuk gibi geldi bana😞 Su bir iki sayfa onceki resim. Umarim goz yanilmasidir.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Geovani

Biz neden büyüğüz en güzel açıklaması http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27543994.asp

renklilerin bunca kollanmasına rağmen en kötü şartlarda bile halan dimdik ayaktaysak işte bu yüzden biz EN BÜYÜK BEŞİKTAŞIZ
hırsız fransızlar....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı TØLGA

Eski acigin bazi bolumleri yamuk gibi geldi bana😞 Su bir iki sayfa onceki resim. Umarim goz yanilmasidir.
göz yanılmasıdır büyük ihtimal teslim almadan önce kiptaş galiba yanılıyor olabilirim kontrol ediyor herşey uygunsa teslim anılıyor yapılan bölge
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat

Biz neden büyüğüz en güzel açıklaması http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27543994.asp

renklilerin bunca kollanmasına rağmen en kötü şartlarda bile halan dimdik ayaktaysak işte bu yüzden biz EN BÜYÜK BEŞİKTAŞIZ
hırsız fransızlar....
bunlar daha iyi günleri.

ysariusta

• Ziyaretçi

:hosgeldin 20 mi, ben hacı olmak için 50 lik koyarım.... :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!