Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700601 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 01:42:46
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: @Necmi abi öyle sorular sormayın kızdırdınız ceremesi ben çekeceğm ben silme işlemi yapayım bari  :kop: :kop: :kop:
Ağzim yandi bi daha sormam abi ben  :icool: :D

Çevrimiçi Necmi

:) bana yollayın biiiiipp liyeyim   :evillol: :evillol: :evillol:
biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip der video biter :D

Çevrimiçi Necmi

Ağzim yandi bi daha sormam abi ben  :icool: :D
normal sorularını sorda saçma olanları sorma  :D şimdi öyle bir soru sana sorulsa nasıl bir cevap verirsin Beşiktaşın muhasebe müdürü olsan bu soruya cevap veremezdin en iyi tahminle o para zaten gelmeden harcanmıştır :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip der video biter :D
:kop: :kop: :kop:  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

normal sorularını sorda saçma olanları sorma  :D şimdi öyle bir soru sana sorulsa nasıl bir cevap verirsin Beşiktaşın muhasebe müdürü olsan bu soruya cevap veremezdin en iyi tahminle o para zaten gelmeden harcanmıştır :evillol:
@Necmi abi bende soru sorayım şu 1 milyar 375 milyon tl sarayımıza ne diyorsun o kadar eder mi  :iscrewy: acaba kimin paraları  onlar  :alala:

Çevrimdışı Deniz

Web viewer denemesi yapıyorum beyler ss yükleyecem şimdi yorumlarınızı alayim   :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Sizce nasıl olmuş android app ? @Necmi @Altuğ @ALI RIZA  ve forum ahalisi  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Sizce nasıl olmuş android app ? @Necmi @Altuğ @ALI RIZA  ve forum ahalisi  :)

hani program yoktu :) ben de yapıyorum onu _?  :s20:

Çevrimdışı Deniz

hani program yoktu :) ben de yapıyorum onu _?  :s20:
Forumun anahtarını verirsen sourceleri yollarım  :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

ben kendi mesajlarımdan bulabildiklerimi sildim ali rıza kardeşim ,görmediğim varsa sana ait .herkese iyi geceler . :by2:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

ben kendi mesajlarımdan bulabildiklerimi sildim ali rıza kardeşim ,görmediğim varsa sana ait .herkese iyi geceler . :by2:
Abi silme sen mesajların güzel ben hallederim  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Finallerden sonra forumun uygulamasını yapma ile ilgili çalışmalara başlıyorum.Yukarda koyduğum resim gibi viewer olarak forumu görebilecez.İlk etapta foruma login olayını koymayı düşünmüyorum sadece gün içinde mobilden hızlıca forumu takip etmek isteyen arkadaşlar için işe yarayacak.sonra programı geliştirip login vs de koyarız :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Finallerden sonra forumun uygulamasını yapma ile ilgili çalışmalara başlıyorum.Yukarda koyduğum resim gibi viewer olarak forumu görebilecez.İlk etapta foruma login olayını koymayı düşünmüyorum sadece gün içinde mobilden hızlıca forumu takip etmek isteyen arkadaşlar için işe yarayacak.sonra programı geliştirip login vs de koyarız :)
yapalım hallederiz login için özel şeyler lazım :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

yapalım hallederiz login için özel şeyler lazım :evillol: :evillol: :evillol:
@Necmi abinin bana yetki vs vermesi lazım da adam da haklı olarak korkuyor  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abinin bana yetki vs vermesi lazım da adam da haklı olarak korkuyor  :kop: :kop:
:alala: :alala: :alala: :alala: sana ben özel yetki veririm :) sadece bu sayfayı görürsün  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Necmi

:bandit: :bandit: yetkiyi anladım vs yi anlamadım  :D çok geniş kapsamlı bir kelime :alala:

Çevrimdışı Deniz

:bandit: :bandit: yetkiyi anladım vs yi anlamadım  :D çok geniş kapsamlı bir kelime :alala:
Gerek yok başka şeye abi  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi sen yukarda koydugum goruntu seklini begendin mi ?nasil sence?

Çevrimdışı Deniz

@Deniz madem gerek yok yetkiye de gerek yok  :evillol: :evillol: :evillol:
Zaten o login kismi icin falan gerek olursa olur ,viewer icin gerek yok ki yetki icin degil foruma katki olsun diye yapiyorum :D .maksat faydamiz dokunsun :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Zaten o login kismi icin falan gerek olursa olur ,viewer icin gerek yok ki yetki icin degil foruma katki olsun diye yapiyorum :D .maksat faydamiz dokunsun :)

:s18: :s18: :s18: