Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700396 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

ali rızaya iş çıkıyormuş @Necmi abi kızıyor ona göre :D :kop: :kop: :kop:
yoo kızmıyorum nerden çıkardın :evillol: :evillol: @izorlu85 ben silmiyorumki :busted_cop:

Çevrimdışı murat

tabiki neden olmasin, ama benim seninle ilgili baska dusuncelerim var
@ALI RIZA VE @Altuğ ile birlikte @MURAT marka navigasyon cihazi cikartmayi dusunuyorum.
seceneklerde
en kısa yol
en hızlı yol
murat secenegi olacak.. Bu secenegi secen olimpiyattan 15 dakikada mecidiyekoyde olacak  :kop: :kop: :kop: :kop:
yalnız olimpiyatta 50 bin kişi olduğunda sistem error veriyor :D

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ALI RIZA

Mesaj silmek onun için bir zevk  :evillol: :evillol:
Bu günlük abartmamak kaydıyla serbest sallapati videoları güzel zevk alıyorum izleyince ama arada fazla muhabbet ediyor silmek paha biçilemez  :sevinc
şimdiden @Deniz 2 mesajın silindi :) Matematiğin git masanda çalış  :s20: Bilmiyor musun bizler sıkıntıya gelemiyoruz sosyalciyiz  :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 01:30:50
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
selfie cektirmek, kartal pozu vermek, tum seminere katilanlarla @bjk_mabet dun superdi supppeerr.. herzamaanki gibi
Abi naptiniz ya dun bir ara efe abi bir universiteden check-in yapti oradamiydiniz @ZEKI abi ??

Çevrimdışı ALI RIZA

benim mesajlarla uğraştırmıyorum. ben kendim siliyorum zaten deniz kardeşim. :)
Abi seninkileri arada ucuruyorum  :evillol:  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 01:31:46

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu dünkü maç içinn gidenler 3 tane mi resim çektiniz  :alala: etkinliğe atmıyorsunuz  :s20:

Çevrimdışı murat

Beyler @sallapati 'nin adi ve yaşıni merak etmekteyim ?? :D :icool:
yaş 24 olarak tahmin ediyorum.isim serdar ? :alala:

Çevrimdışı Deniz

@ALI RIZA şurda çocuğa hayat dersi veriyoruz mesajı siliyorsun sökecem o delete butonunu kalacan bir gün öyle  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Şu dünkü maç içinn gidenler 3 tane mi resim çektiniz  :alala: etkinliğe atmıyorsunuz  :s20:
maç için etkinlik açmamıştık.sansürlü olanları koyduk :D

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi bu arada bugünkü 28 milyon TL  stad insaatina mi ayirilir yoksa futbolcularin taksidine mi gidicek acaba ??
Beşiktaş AŞ nin muhasebecisimiyim ben :bandit: nereye acil ödeme gerekirse oraya harcanır bütün borç Beşiktaşın borcu ve ödeyecek olanda Beşiktaştır. Gelen paralarda bu borçları ödemek içindir.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 01:37:13
yaş 24 olarak tahmin ediyorum.isim serdar ? :alala:
Şu yaş ve isim güncelleme işini halletsek güzel olacak , bazilari memur oldugu icin nick ile giriyomus galiba @Necmi abi bahsetmisti ama digerleri düzeltse iyi olur ,Bu arada bugün güzel calisildi beyler maşallah yarin fotograf çekerse mustafa bayagi sevinicez :sevinc

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Altuğ

tabiki neden olmasin, ama benim seninle ilgili baska dusuncelerim var
@ALI RIZA VE @Altuğ ile birlikte @MURAT marka navigasyon cihazi cikartmayi dusunuyorum.
seceneklerde
en kısa yol
en hızlı yol
murat secenegi olacak.. Bu secenegi secen olimpiyattan 15 dakikada mecidiyekoyde olacak  :kop: :kop: :kop: :kop:

Yok satar o navigasyon yok  :lol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 01:38:48
Beşiktaş AŞ nin muhasebecisimiyim ben :bandit: nereye acil ödeme gerekirse oraya harcanır bütün borç Beşiktaşın borcu ve ödeyecek olanda Beşiktaştır. Gelen paralarda bu borçları ödemek içindir.
@Necmi abinin tersi pistir adam mantığiyla kroşe atiyo resmen :boxin: :by2:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA şurda çocuğa hayat dersi veriyoruz mesajı siliyorsun sökecem o delete butonunu kalacan bir gün öyle  :kop: :kop:
fx bilmem ne _? anladıgımız dilden konuş :) söyle dağlar kıyıya paralel denizlerde falez var bilelim :) :s20:

Çevrimdışı Necmi

çekilen videoları etkinliğe atarsak sana bir sürü silme işi çıkar yok birde üstüne forumdan atılırız :evillol: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: @Necmi abi öyle sorular sormayın kızdırdınız ceremesi ben çekeceğm ben silme işlemi yapayım bari  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

çekilen videoları etkinliğe atarsak sana bir sürü silme işi çıkar yok birde üstüne forumdan atılırız :evillol: :bandit: :bandit:
:) bana yollayın biiiiipp liyeyim   :evillol: :evillol: :evillol: