Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700154 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Wembleyin akustiğinin nasıl yapıldığı ile ilgili video.izlemenizi tavsiye ederim.Bizim mühendisler de bu konu üstünde bu kadar duruyor mu ?@bjk_mabet

http://www.videomotoru.com/yuzyilin-atilimlari-wembley-stadyumu-4-bolum-video_4413e6609.html
@bjk_mabet denizin sordugu soru buydu abi görmedi heralde yazdğını :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sallapati

Şu Goodison park ın akustiğine hayran oldum yaw.. Umaım bizimki de böyle olur...

http://www.ntvspor.net/video-galeri/evertonlille-30

Çevrimdışı Deniz

yazılanı görmedim sanırım :( soru neydi?
Yeni mi efe mi burgaz mı sence abi ?  :kop: 

Soru :

Alıntı
Wembleyin akustiğinin nasıl yapıldığı ile ilgili video.izlemenizi tavsiye ederim.Bizim mühendisler de bu konu üstünde bu kadar duruyor mu ?@bjk_mabet

http://www.videomotoru.com/yuzyilin-atilimlari-wembley-stadyumu-4-bolum-video_4413e6609.html
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

:D iyi ki Denize yakalanmadın :evillol: varya bitmiştin :by2:
Vize zamanı olduğu için kaçırıyorum arada yoksa affetmezdim  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

gördüm abi yarın gerekli ölçüleri vericeğim..
eyvallah.birde yeni açığın alt katı bu şekildemi olacak yoksa sonradan eklenecekmi? projede 29 passoda 26

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Efe

birde çay demleme sanatı :D semineri görmedim ama tahminim seminerdeki en ciddi kişi büyük ihtimal Efe dir :D
doğru tahmin :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Serkan7738

@MURAT Abinin geri sayimini daha cok sevdim
Tribün kabası için son 54 gün
Tribün kabası için son 54 gün
@MURAT Abinin geri sayimini daha cok sevdim

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Serkan7738

Vize zamanı olduğu için kaçırıyorum arada yoksa affetmezdim  :evillol: :evillol:
bu stad bitene kadar benden daha cok malzeme cikar @Deniz

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ALBATROS

skorbord ne zaman sipariş verilecek acaba yada para yok diye skorbordsuz açılma ihtimali varmıdır?

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet nbr abi nasılsın sana stad hakkında soracak hiç sorum yok hal hatır sorayım bari  :super: :super: :ebebe: :boxin:
teşekkür ederim gayet güzel işe gidiyorum şimdi...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Serkan7738

skorbord ne zaman sipariş verilecek acaba yada para yok diye skorbordsuz açılma ihtimali varmıdır?
elbet dakika skor söyleyen biri olur  :lol: :busted_cop:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Factatum

54-64-84 Şunu tatlı bir rekabete sokalım. Ucuna bir şey koyalım.

Çevrimdışı Deniz

en iyi tahmin seninki
1 buçuk senedir şu stada verdiğim emeği derslerime versem okul 2 senede bitmişti @Necmi abi  :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı murat

bu iş adres tarif etmeye benzemez :evillol:
ben ihtimal dahilinde olan rakamı verdim ne kadar sarkıtırlar onu bilemem :D

Çevrimdışı Anıl

1 buçuk senedir şu stada verdiğim emeği derslerime versem okul 2 senede bitmişti @Necmi abi  :evillol:
İnşaatın en güzel zamanı benim için çok kötü denk geldi :s20: Sadece Cuma ve Cumartesi akşamları girebiliyorum :bawling: