Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700142 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

kameradan hiç birşey görünemez oldu ya   :( . mabed kameranın yeriyle ilgili bir gelişme var mı acaba?
kamera kulenin üzerine daha yüksek bir seviyeye taşınması gündemde birde numaralını o tarafa olabilir ...
numaralıya taşınması için fiber kablo cekilmesi lazım buradaki sıkıntı kablonun cekileceği yerde şu an çalışma var(rampanın orası doğal gaz, yüksek gerilim, su ) ama yakın zamanda daha iyi bir görüş acısı ile kamera güncellenicek..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı TØLGA

örnek bir loca yapıldı ama içinde düzenlemeler yapılabilir..
birde lansman için görsellerin cekilmesi lazım vodafone tarafından sızdırmak olmaz sonuçta bu işten reklam geliri gibi vodafonun belirli gelirleri var biraz sabır ...yakında yayınlıyacağım...
anladim abi bu lansman ne icin olacak peki loca satmak amaciylami??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı doctore

Alıntı
kamera kulenin üzerine daha yüksek bir seviyeye taşınması gündemde birde numaralını o tarafa olabilir ...
numaralıya taşınması için fiber kablo cekilmesi lazım buradaki sıkıntı kablonun cekileceği yerde şu an çalışma var(rampanın orası doğal gaz, yüksek gerilim, su ) ama yakın zamanda daha iyi bir görüş acısı ile kamera güncellenicek..

teşekkürler  :)
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı bjk_mabet

@ZEKI abi bu arada dünkü misafirperverliğin için ve öğrencilerle bizleri buluşturduğun için ne kadar çok teşekkür etsem azdır.
Ben çok keyif aldım umarım gelen arkadaşlar ve hocalarımda keyif almışlardır...
Yüzünü kara cıkarmamıştırım geri dönüşler umarım iyidir...
Tekrardan çok çok teşekkür ederim benim için gurur verici bir seminerdi...

Çevrimdışı FARUK

@ZEKI abi bu arada dünkü misafirperverliğin için ve öğrencilerle bizleri buluşturduğun için ne kadar çok teşekkür etsem azdır.

konu: türkiye de çay yetiştiriciliği ve sorunları arkadaşlar yanlış anlaşılmasın  :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

anladim abi bu lansman ne icin olacak peki loca satmak amaciylami??
vodafone bunu kendi sitesinde yayınlayacak aynı zamada katalog yapıcak amaç hem satmak hem stadı tanıtmak...
bu arada hep buralardayım uğramıyor diye yakınmıssın duydum heme zaten:)
biraz yoğun işler yazamıyorum erken vakitte...

Çevrimdışı bjk_mabet

konu: türkiye de çay yetiştiriciliği ve sorunları arkadaşlar yanlış anlaşılmasın  :evillol:
:claps: :claps: :claps: :D :D :D

Çevrimdışı ahmetx

Eskişehir yeni stadın koltuklarında bizimkinden olacakmış,TOKİ stadlarının tamamı bizimkinden olursa hiç şaşırmayacağım  :s20:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Öğrencilere deşifre oldun yani
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

birde çay demleme sanatı :D semineri görmedim ama tahminim seminerdeki en ciddi kişi büyük ihtimal Efe dir :D

Çevrimdışı TØLGA

vodafone bunu kendi sitesinde yayınlayacak aynı zamada katalog yapıcak amaç hem satmak hem stadı tanıtmak...
bu arada hep buralardayım uğramıyor diye yakınmıssın duydum heme zaten:)
biraz yoğun işler yazamıyorum erken vakitte...
yukarda acik olarak görüyorum ondan yazdim zaten abi :evillol:
İsler olsunda biz seni illaki buluruz bi yerlerde :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

Öğrencilere deşifre oldun yani
hayır tabiki :) :icool: :icool: :icool:

hatta bugün biri demiş abi Charlie gibisin melekler ortada ama sen yoksun diye :)

Çevrimdışı TØLGA

Eskişehir yeni stadın koltuklarında bizimkinden olacakmış,TOKİ stadlarının tamamı bizimkinden olursa hiç şaşırmayacağım  :s20:
balikesirin stadindada var abi normal karsiliyorum ben bursaninkide olursa sasirmayin  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

birde çay demleme sanatı :D semineri görmedim ama tahminim seminerdeki en ciddi kişi büyük ihtimal Efe dir :D
kesinlikle  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Salih A.

@bjk_mabet dün soramadım lansmanın tarihi ile ilgili bilgin varmı?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Serkan7738

2 saat önce forumda ne olduğunu öğrenmezsem meraktan çatlarım bu arada bu gece güzel beton olacak gibime geliyo

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet dün soramadım lansmanın tarihi ile ilgili bilgin varmı?
bilgim yok bu konuda malesef...

Çevrimdışı Necmi

2 saat önce forumda ne olduğunu öğrenmezsem meraktan çatlarım bu arada bu gece güzel beton olacak gibime geliyo
meraktan çatlamak istemiyorsan düzenli bir takipçi ol :bandit: :D

Çevrimdışı murat

@bjk_mabet @FARUK koltuk genişlikleri ve ara mesafesini sormuştu bir bilgin varmı bu konuda?

Çevrimdışı Serkan7738

meraktan çatlamak istemiyorsan düzenli bir takipçi ol :bandit: :D

Çok düzenli bi çalışanım abi maalesef çağrı merkezinde çalışıyorum ara sıra foruma yazıcağım şeyleri müşteriye söylüyorum geçen foruma yanlışlıkla annenizin kızlık soyadını alabilirmiyim yazdım hemen sildim geri :D

Çevrimdışı Necmi

Çok düzenli bi çalışanım abi maalesef çağrı merkezinde çalışıyorum ara sıra foruma yazıcağım şeyleri müşteriye söylüyorum geçen foruma yanlışlıkla annenizin kızlık soyadını alabilirmiyim yazdım hemen sildim geri :D
:D iyi ki Denize yakalanmadın :evillol: varya bitmiştin :by2:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet @FARUK koltuk genişlikleri ve ara mesafesini sormuştu bir bilgin varmı bu konuda?
gördüm abi yarın gerekli ölçüleri vericeğim..

Çevrimdışı Serkan7738

@bjk_mabet nbr abi nasılsın sana stad hakkında soracak hiç sorum yok hal hatır sorayım bari  :super: :super: :ebebe: :boxin: