Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699443 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

:claps: bu forumda ilk defa küfür görmüştüm
Daha öncede oldu ve atıldılar burda bu tarz üslup atılma nedenidir.

Çevrimdışı serti67

pedro eyvallah cezayı hakettı  uzaklastırıldıı orası gercek olan kısım ama her stat elestırısıne alaycı yakıstırmalarla ustune gıdıp elestırmek hos degıl her gorusee saygı duymak lazım elestıryı yapanında besıktaslı olma gercegı varrr herkez herseyı aynı sekılde gormek begenmek zorundada degılll saygılar
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Eyüp Emir

pedro Beşiktaş adabına uymayacak davranışlarından dolayı süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
tebrikler doğru karar

Çevrimdışı serti67

Daha öncede oldu ve atıldılar burda bu tarz üslup atılma nedenidir.
abı elestırı yapanları alaycı sekılde elestırenlerıde uyarmak lazım pedro hata yaptı belkı ama bzılarıda yazdıgı bı elestırıye hemen karsı alaycı lestırı yapması olayı korukluyorr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

efe hocam eskı acık numaralı bırlesme temelde betonlama oldumu demır oruldıgı solendı gbı snakı bugun yanlıs anlasılmadıysam

olmadı zannedersem
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 21:40:11
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
:aman:
@bjk_mabet abi hoşgeldin gelir gelmez hemen sana bişey sorcam yeni açık bütün tablalar 14.70 kotuna sence ne zaman gelir ,bir de canlı yayın konusunda bir geişme var mı ilk soru bayağı önemli abi  :tabe: :D :evillol:

Çevrimdışı ilhan mansız

Kimin ne yazdığı ortada, bu mantıkla düşüneceksek hiç maça gitmeyelim, yeni stada da gerek yok madem küçüklüğü kabul ediyoruz ne gerek var ki uğraşmaya, kombine almaya, maça gitmeye

Çevrimdışı TØLGA

:aman:
abi loca fotolarini paylasicaktin bitmis halini kolaydaysa fotolar atabilirmisin :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

:claps: bu forumda ilk defa küfür görmüştüm

benim görmemem yani bana denk gelmemeside güzel oldu ani bir mudahale olmus fakat stad hakkındaki yorumunu fena merak ettim:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet abi hoşgeldin gelir gelmez hemen sana bişey sorcam yeni açık bütün tablalar 14.70 kotuna sence ne zaman gelir ,bir de canlı yayın konusunda bir geişme var mı ilk soru bayağı önemli abi  :tabe: :D :evillol:
yaw sen o isi unut diyorummmmmm ben  :lol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 21:43:55
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
yaw sen o isi unut diyorummmmmm ben  :lol: :evillol:
ya dur bi kardeşim allah allah ,başka bişey için soruyorum ben yoksa iddiayla ilgisi yok  :tabe: :D :icool: @Tolga

Çevrimdışı ilhan mansız

abı elestırı yapanları alaycı sekılde elestırenlerıde uyarmak lazım pedro hata yaptı belkı ama bzılarıda yazdıgı bı elestırıye hemen karsı alaycı lestırı yapması olayı korukluyorr
ben alay etmedim, onun ne yazdığı çok net ortada, kaldı ki her fikre saygı duymak zorunda değiliz, taraftarlık adı üzerinde taraf olmaktır. Taraf olan biri kendi tarafını küçümsemez. Bu son mesajımdı. Anlayan anlar. Kalın sağlıcakla

Çevrimdışı Necmi

pedro eyvallah cezayı hakettı  uzaklastırıldıı orası gercek olan kısım ama her stat elestırısıne alaycı yakıstırmalarla ustune gıdıp elestırmek hos degıl her gorusee saygı duymak lazım elestıryı yapanında besıktaslı olma gercegı varrr herkez herseyı aynı sekılde gormek begenmek zorundada degılll saygılar
Eleştirebilir kimse bir şey demiyor ama eleştirende eleştirilebilir eleştiriyorsan eleştirilmeyide göze alacaksın ama kimseye küfür edilemez burda böyle bir şeye müsamaha göstermiyoruz her konuda esneğiz bir tek küfür ve hakaret konusunda esneklik yoktur. Beşiktaş değerlerine çalışanlarına oyuncu ve yöneticilerine Beşiktaş taraftarına küfür ve hakaret direk atılma nedenidir.

Çevrimdışı combomaxs

Artik su kameraya bi care bulsunlar hic bir is gorunmuyor kamera onunden basja

Çevrimdışı Efe

Artik su kameraya bi care bulsunlar hic bir is gorunmuyor kamera onunden basja

ben dahi bişey göremiyorum artık :bawling: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

Eleştirebilir kimse bir şey demiyor ama eleştirende eleştirilebilir eleştiriyorsan eleştirilmeyide göze alacaksın ama kimseye küfür edilemez burda böyle bir şeye müsamaha göstermiyoruz her konuda esneğiz bir tek küfür ve hakaret konusunda esneklik yoktur. Beşiktaş değerlerine çalışanlarına oyuncu ve yöneticilerine Beşiktaş taraftarına küfür ve hakaret direk atılma nedenidir.
zaten atılması gerekıyordu atıldıı abıı onda sorun yokk zaten olamazda  ben baska bıse anlatmaya calısmıstımm nese oldu bıttı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı combomaxs

ben dahi bişey göremiyorum artık :bawling: :evillol:
sende bisey goremiyorsan biz bitik ozaman ya

Çevrimiçi Rasim

pedro Beşiktaş adabına uymayacak davranışlarından dolayı süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
Abi benim yorumu neden sildiniz :iscrewy:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta betonlama var yeşil ok fışkırtıcıyı gösteriyor  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

ama yaptığı eleştiri değil taciz atışıydı alaylı cevap verene alaylı cevap verilir. kimseye kendine davranılmasını istemediğin şekilde davranma davrandığındada gelecek cevaba küfürle cevap verme burda müdahale edecek insanlar var. Benim her zaman söylediğim bir şey bu karşınızdakinin bir Beşiktaşlı olduğunu düşünerek yazın. Küfür etmeseydi bile Ahmet abiye verdiği cevaptan dolayı gene atılacaktı. Karşındakinin Beşiktaşlılığına saygı göstermiyorsun bari yaşına göster.

Çevrimdışı Necmi

Abi benim yorumu neden sildiniz :iscrewy:
ben silmedim alıntı yaptıysan o yüzden gitmiştir küfürü alıntıda bile bırakmıyoruz :D

Çevrimiçi Rasim

ben silmedim alıntı yaptıysan o yüzden gitmiştir küfürü alıntıda bile bırakmıyoruz :D
Tamam sorun yok ozaman :)
Beşiktaş!

Çevrimdışı combomaxs

[/quote
tebrik ediyorum efe sineğin kanadindan bile yag cikardin :)