Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698363 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Biliç genel olarak beğendiğim bir hoca ama maç içerisinde aynen Ertuğrul Sağlam gibi maçı döndürecek,rölantiye alacak veya farka gidecek hamleleri yapamıyor.Bir insan 5 tane derbiden 1 tane bile galibiyet alamaz mı,Rizespor muyuz yahu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Herkesi bilemem ama benim tepkim anlık değil. Ben geçen sezonun sonundan beri aynı şeyi düşünüp aynı şeyi söylüyorum. Bilic'in yaptığı hatalarda ne küçük ne de az. Belkide son 10 yılın en kötü Galatasaray'ı bizden 2 puan önde ? Bize şuan uzun vadede değil kısa vadede başarı lazım bu da görmezden gelinemeyecek bir gerçek malesef...

SON 9 YILDIR BJK MİZİN MAÇLARININ NEREDEYSE %90 INI  İZLEMİŞİMDİR. BEŞİKTAŞ İLK DEFA BU KADAR KENDİNİ BİLEREK OYNUYOR STAT SORUNU BÜYÜK BİR SORUN HATTA BASARILI OLAMAMIZIN EN BÜYÜK SORUNUDUR.. FUTBOLU BİLEN ,TAKİP EDEN , DİSİPLİNLİ , KARAKTERLİ , OYUN BLGİSİ İYİ OLAN , FUTBOLCUDAN ÖTE İNSAN HALİNDEN ANLAYAN , BAŞARIYA AÇ VE POTANSİYELİ OLAN BİR HOCADIR.

HERKESİN Bİ FİKRİ VARDIR KENDİNE GÖRE AMA BU KADAR ÜSTÜNE GİDİLMEZ.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Biliç genel olarak beğendiğim bir hoca ama maç içerisinde aynen Ertuğrul Sağlam gibi maçı döndürecek,rölantiye alacak veya farka gidecek hamleleri yapamıyor.Bir insan 5 tane derbiden 1 tane bile galibiyet alamaz mı,Rizespor muyuz yahu.

BENCEDE TEK DEZAVANTAJI BUDUR AMA DERBILERDE DE DAYAK YİYORUZ ABİ RESMEN

Çevrimdışı Efe

BENCEDE TEK DEZAVANTAJI BUDUR AMA DERBILERDE DE DAYAK YİYORUZ ABİ RESMEN
onur buyuk harf kullanmazsan sevinirim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

@Efe Onur mecburiyetten kullanıyor iş yerinde ki klavyeleri büyük harfe ayarlıymış yoksa bu güne kadar yakasına yapışırdım ama özrü var  :D

Çevrimdışı TØLGA

@rubi_tobin abi biz normal hayatta göremiyoruz seni kamera konusunda bilgi alabilirmiyiz??nedir son durum :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

@rubi_tobin abi biz normal hayatta göremiyoruz seni kamera konusunda bilgi alabilirmiyiz??nedir son durum :tabe:
burasıda normal hayat :D hani telefonda konuşuyormuş gibi :tabe:

Çevrimdışı ozan062

Cisco onuda yapmazsa neyi yapacak zaten :) Elektronik ve görsel kısımla ilgili yapılacak olan açıklamayı bir an önce bekliyorum, beni en çok heyecanlandıran bölüm burası sanırım.

kesinlikle aynı fikirdeyim orada ham beton goruntusu rezil edecektir koca goruntuyu,,,onun için en azından birseyler konmalı en kotu taraftarlarımıza imkan versinler onlar gayet guzel doldurururlar orayı:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta beton vardi simdi numaralıda baslayacak :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe Onur mecburiyetten kullanıyor iş yerinde ki klavyeleri büyük harfe ayarlıymış yoksa bu güne kadar yakasına yapışırdım ama özrü var  :D
tmm dir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

METİN ALBAYRAK: "İç saha maçlarımıza gereken ilgi gösterilmediği için, bundan sonraki maçlarımızı İstanbul dışında oynamayı düşünüyoruz."  :sevinc :sevinc

bu sebeble butun akrabalara aldırdım passolig mecburen:)) izmire illaki ugrayacaklardır bekliyoruz onları :sevinc

tabi bu bir nevi yönetimin istanbuldaki vatandasları cezalandırması ama tabi bizlere yarıyor bu:D

kucuk bir konu dısı yapayım,, kesinlikle bilicle devam edilmesi taraftarı değilim buda benim görüşümdür değişmez bir gercektir.... :bawling:
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 19:41:40 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

KARDEŞİM İŞ YERİNDEYİM OYUUZDEN BURDA BÖYLE :)

Çevrimdışı TØLGA

burasıda normal hayat :D hani telefonda konuşuyormuş gibi :tabe:
olsun abi siz yüzyüze görüşüyosunuz maçlara gidiyorsunuz beraber flen ondan :)
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 19:48:44 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

stada gitmek isteyenler araya kaynak yapsın  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı pedro

Güzel bir stadımız oluyor ancak malesef 2014'te inşası gerçekleşen muadillerinin yanında sönük bir stadımız olacak kabul edelim.
Forumdaki genel görüş olan "boğucu atmosfer" yakıştırmasının Vodafone Arena için gerçerli olduğunu düşünmüyorum.
Mevcut Kadıköy bile daha fazla kapasiteye sahip.
GS ve FB'den daha düşük kapasite yaparek onlara karşı küçüklüğümüzü de bir anlamda kabullenmiş gibi oluyoruz.

Çevrimdışı serti67

kameranın hıc tadı tuzu kalmadı degısse bıran oncee bı keyfımız vardı canlı yayın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

Yeni acikta beton vardi simdi numaralıda baslayacak :eyes
efe hocam eskı acık numaralı bırlesme temelde betonlama oldumu demır oruldıgı solendı gbı snakı bugun yanlıs anlasılmadıysam
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı pedro

niye bu gün hiç kimse olumsuz bir şey yazmadı diye dertleniyordum ben de .çok şükür sen yazdın kardeşim . :lol:

Bu kadar dertlendiğini bilseydim sabahtan yazardım abi:)

Çevrimdışı Oktay

Atarlı , rencide edici ve Kırıcı yorumlar yapmasak ... Saygılarımla

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

pedro Beşiktaş adabına uymayacak davranışlarından dolayı süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 21:32:53
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler bugün maşallah iki tarafta güzel çalıştı yarın mustafa eğer fotoğraf çekerse bayagı sevinebiliriz :super:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 21:33:31
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
pedro Beşiktaş adabına uymayacak davranışlarından dolayı süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
:claps: bu forumda ilk defa küfür görmüştüm

Çevrimdışı Oktay

Stadı beğenen olur beğenmeyen de bu demek değildirki lehte ve aleyte karşılıklı hakarete varan yorumlara burda müsade edileceği o yüzden makül ölçüde yapılan her yoruma SAYGI gösterelim

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.