Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6697821 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 17:45:30
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Mehmet alınmadı kardeşim en az bir kaç ay daha da alınamayacak o nedenle klüp derneğe ait %7 lik hisse satışı yaptı yaklaşık 30 milyonTL onunla idare edilecek
anladım @Salih A. abi valla Allah yönetimin yarımcısı olsun taşıma suyla değirmen döndermeye çalışıyolar, işleri zor neyseki taraftar cefakar ..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 17:47:44
Benimle aynı düşünceleri paylaşan insanları görmek güzel :)
muhabbet cafe'ye geçelim mi linkini atın da mobildeyim ben şimdi ??

Çevrimdışı Anıl

@anilt biliç ne yapsın adam elinde olan oyuncular bunlar...! eğrisi de doğrusuda bunlar...! Çapkadan tavşan beklemeyin...!
Ayrıca kardo darlığı konusunda uzağa gitmeye hiç gerek yok. Basketbolda 4 kupalı sezonda 6 oyuncuyla oynadık 45 tane maçı. Ama iyi bir teknik direktör ve takım olma sayesinde önce taraftarlar tribün geldi sonra da kupalar bence Bilic'in şikayet etme gibi bir lüksü yok.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 17:49:31
Ayrıca kardo darlığı konusunda uzağa gitmeye hiç gerek yok. Basketbolda 4 kupalı sezonda 6 oyuncuyla oynadık 45 tane maçı. Ama iyi bir teknik direktör ve takım olma sayesinde önce taraftarlar tribün geldi sonra da kupalar bence Bilic'in şikayet etme gibi bir lüksü yok.
muhabbet cafeye hadi , anıl linki at da biraz orda konuşalım  :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ahmet türker

@anilt biliç ne yapsın adam elinde olan oyuncular bunlar...! eğrisi de doğrusuda bunlar...! Çapkadan tavşan beklemeyin...!
aslında haklısın devamlı aynı oyuncularla oynayamaz ,yaptığı değişiklikler aslında yapması gerekenler, ama giren oyuncudan veri alamıyor ,biraz da futbolculara kabahat bulmak lazım . :)

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA abi bu konu sabaha kadar sürer ancak sadece 2-3 tane örnek vermek istiyorum. Kayseri Erciyes maçını sağ bekte oynattığı oyuncu yüzünden kaybettikten sonra ben bile Fenerbahçe maçına İsmail'le başlaması gerektiğini biliyorsam o da bilicek. Maçı hep beraber izledik herkes burada kadroda Necip'i öğrendiğim an eleştirdim Bilic'i. Ki hiç yanıltmadı sağolsun daha 3. dakika da golü yedik ve Olcay sağ bekin açığını kapatıcam derken kırmızı kart gördü. Dünkü maçta harika bir Gökhan Töre vardı, Oğuzhan tam ritmini bulduğu anda 2 sini çıkarıp Sosa ve Necip'i aldı. Oğuzhan ve Töre çıktığı anda takım çıkamamaya ve baskı yemeye başladı. Ardından 1 gol yedik bir topta direkten döndü. Ayrıca Gökhan haftasonu oynamayacak yani o sebeple de çıkarmış olamaz. Gökhan'ı 5-10 dakika daha çıkarmasa 3-4 olacak maç 2-1 bitti şans eseri. Bunlar gibi birçok örnek verebilirim ama ne düşündüğümü anlatabildiğimi düşünüyorum. Biz böyle her öne geçtiğimizde geri çekilirsek Türkiye Kupası'nı bile alamayız.

İsmail ile caner solaklar fener maçında ismali caner in karsında oynatması caner ismailin sağ tarafından yürüyerek geçer...! Necip oynaması doğru karar...! Gol 3-5 dk olmaz 90 da yiyorduk...! Olcaya gelince maç içinde taktiksel değişiklikler olur...! Olcay sarı kartı var ve Faul yapması olcayın kararı durduk yere adama arkadan müdahale etmeyeceksin yersin kartın...! Sonra demesin ağır karar vs Futbolcu adam kendisine dokunulmasını istemez Misal oguzhan el değdiğinde yerler ucuyor...! 2-0 olmuş takım içinde değişiklik yapılır..! son 10 15 dk değişiklik yaparsın...!

Çevrimdışı idil

KONUDISI:
Arkadaslar bu anketide kacirmayin.
Yılın Spor Projesi -> oylar Vodafone Arena'ya

http://turkiyesporadamlari.com/anket/13-geleneksel-turkiye-spor-adamlari-odulleri/

FİKRET ORMAN - BEŞİKTAŞ - OLCAY ŞAHAN - VODAFONE - VODAFONE ARENA oyladıkk :super: :super: :bandit:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Anıl

İsmail ile caner solaklar fener maçında ismali caner in karsında oynatması caner ismailin sağ tarafından yürüyerek geçer...! Necip oynaması doğru karar...! Gol 3-5 dk olmaz 90 da yiyorduk...! Olcaya gelince maç içinde taktiksel değişiklikler olur...! Olcay sarı kartı var ve Faul yapması olcayın kararı durduk yere adama arkadan müdahale etmeyeceksin yersin kartın...! Sonra demesin ağır karar vs Futbolcu adam kendisine dokunulmasını istemez Misal oguzhan el değdiğinde yerler ucuyor...! 2-0 olmuş takım içinde değişiklik yapılır..! son 10 15 dk değişiklik yaparsın...!
@ALI RIZA abi sıkıntı değişiklik yapması değil, yanlış değişiklik yapması. Yanlış değişiklik yapmasındansa yapmaması daha hayırlı. Caner-İsmail olayına katılmıyorum. İsmail kendisi de bek olduğu için hamle zamanlaması iyi. Her türlü Necip'in oynamasından iyidir. Ayrıca Olcay sadece 2. sarı kartı değil ilk sarı kartını da Necip'in yerinde onun boşluğunu doldurmaya geldiğinde görmek zorunda kaldı.

Çevrimdışı murat

FİKRET ORMAN - BEŞİKTAŞ - OLCAY ŞAHAN - VODAFONE - VODAFONE ARENA oyladıkk :super: :super: :bandit:
bugünde atalım oyları.

Çevrimdışı Tolga

buraya yazmak istemem ama bence sorun bilic'ten daha çok oyuncu kalitesinde bu düzelmeden ben bilic'e çok kızamam.son dakikalarda sıkıntı yaşıyoruz sürekli fakat sivas maçını hatırlıyorum bilic oyunculara ileri çıkın diye sürekli uyarmasına rağmen takım geriye yaslanıyordu ve bu sürekli devam ediyor.tecrübe eksikliğini gideremediğimiz sürece bu böyle devam eder maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA abi sıkıntı değişiklik yapması değil, yanlış değişiklik yapması. Yanlış değişiklik yapmasındansa yapmaması daha hayırlı. Caner-İsmail olayına katılmıyorum. İsmail kendisi de bek olduğu için hamle zamanlaması iyi. Her türlü Necip'in oynamasından iyidir. Ayrıca Olcay sadece 2. sarı kartı değil ilk sarı kartını da Necip'in yerinde onun boşluğunu doldurmaya geldiğinde görmek zorunda kaldı.
ismailin kaç maçta doğru hamle yaptıgını biliyorsun 1 manchaester macını bilirim başka aklıma gelmez klasik ismaildir 1+1=2 olmadı hi hep 1 oldu geliştirmedi sakattı sakatlıgı hiçe saydı tekrar sakatlandı...! Hamleleri doğru 1,5 sene top oynamadı...! ismail kendi sol kanatında bile neler yaptıgını çıldırttıgını biliyoruz...! Necip şansızlıgı adam aklı hep ön liberoda olması izleyin maçlarda adam ortaya gidiyor kanat oynamak zor değildir...! ortada oynamak paslı sistemde nakavta seni sürükler kanatta kaçanı kovalarsın...! olcay solda da kademeye giriyor arada yürüyerek adamını kaçırıyor orada yaptıgı doğru karar...! Caner şu an türkiyenin istisnasız en en en en iyi sol açık kanat vs oyunucus...! Bizim yedekteki oyuncular yan gelip yatmasalar her an oyuna girecekmiş gibi davransalar böyle oynamazlar...!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

http://turkiyesporadamlari.com/anket/13-geleneksel-turkiye-spor-adamlari-odulleri/
 çerezleri temizleyip oy atı vodafone arena en tepeye çıkacak o kadar
kaçıncıya oy atıyom sayısını unuttum valla  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Efe

Numarali sanki bitmis beton olur mi acaba  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

kullananlar bir daha kullanamıyor. :)
ıp kontrolü yapmıyorlar ise tüm geçmişi temizleyince tekrar oy kullanılıyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

YAŞI BİRAZ KÜÇÜK OLAN ARKADAŞLAR JURGEN KLOPP  VE DORTMUND SEVİYESİNDE TAKIMLARIN KURULMASINI 1 SENEDE OLUYOR SANIYORLAR YANILIYORLAR.

ANLIK FEVRİ TEPKİLER BUNLAR..

BİLİÇ GİTSE KİM GELECEK..

HERKESİN SADECE HEMEN 1 TANE CEVAP VAR LUCESCU ONUN GELMESİDE COK KOLAYDI SANKİ.. ÖYLE HERŞEY İSTEMEKLE OLMUYOR. SABRETMEK GEREK. AYRICA BİLİC COK İYİ BİR HOCA BAZEN HATALARI OLUYOR HER İNSAN GİBİ.

Çevrimdışı ahmetx

Bakın Aybaba döneminde takım savunması zayıftı çok gol yiyorduk,Biliç geldi durum değişti yani çoğu şey hocayla alakalı,Maçların son dakikalarında can çekişmemizin futbolculara bakan yönü var ama ayağında top tutacak adamları kenara alırsan,Töreyi çıkartıp defansif Necibi oyuna sokarsan rakibini üzerine çekmiş olursun.Bu nedenle Anıl kardeşimi kesinlikle haklı buluyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

ıp kontrolü yapmıyorlar ise tüm geçmişi temizleyince tekrar oy kullanılıyor.
tamam soğol kardeşim. :)

Çevrimdışı doctore

Alıntı
YAŞI BİRAZ KÜÇÜK OLAN ARKADAŞLAR JURGEN KLOPP  VE DORTMUND SEVİYESİNDE TAKIMLARIN KURULMASINI 1 SENEDE OLUYOR SANIYORLAR YANILIYORLAR.

HERKESİN SADECE HEMEN 1 TANE CEVAP VAR LUCESCU ONUN GELMESİDE COK KOLAYDI SANKİ.. ÖYLE HERŞEY İSTEMEKLE OLMUYOR. SABRETMEK GEREK. AYRICA BİLİC COK İYİ BİR HOCA BAZEN HATALARI OLUYOR HER İNSAN GİBİ.

kesinlikle biliç çok iyi bir hoca. kulüp kültürümüze de çok uygun. Beşiktaş yıllardır aradığı hocayı bulmuştur. :ok: arkadaşlar tek sorunumuz stad. göreceksiniz bu stad çok şeyi çözecek. sportif başarıda gelecek mali yönden de düzeleceğiz. bu bir yol ve bu yolda sağlam bir şekilde yürümek lazım. bir tarih yazılıyor ve hap beraber bu anlara tanıklık ediyoruz. bence acı tatlı bu zamanların keyfini çıkarın  :tabe:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Anıl

Herkesi bilemem ama benim tepkim anlık değil. Ben geçen sezonun sonundan beri aynı şeyi düşünüp aynı şeyi söylüyorum. Bilic'in yaptığı hatalarda ne küçük ne de az. Belkide son 10 yılın en kötü Galatasaray'ı bizden 2 puan önde ? Bize şuan uzun vadede değil kısa vadede başarı lazım bu da görmezden gelinemeyecek bir gerçek malesef...

Çevrimdışı Anıl

Bakın Aybaba döneminde takım savunması zayıftı çok gol yiyorduk,Biliç geldi durum değişti yani çoğu şey hocayla alakalı,Maçların son dakikalarında can çekişmemizin futbolculara bakan yönü var ama ayağında top tutacak adamları kenara alırsan,Töreyi çıkartıp defansif Necibi oyuna sokarsan rakibini üzerine çekmiş olursun.Bu nedenle Anıl kardeşimi kesinlikle haklı buluyorum.
Teşekkür ederim Ahmet abi, kadro derinliği az ve oyuncular tecrübesiz diyerek bu işin içinden çıkamayız.