Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6697512 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

Beşiktaşım başarılı olacaksa oynasınlar :) biz VodafoneArena Ya saklıyoruz kendimizi  :friendship: :naughty: @Abdullah
Vodafone Arena ayrı sabırsızlıkla bekliyoruz.  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 16:22:45
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
maçlar ankaraya mı alındı yoksa  :sevinc
@ahmetx valla muhtemelen alacaklar abi metin albayrak olimpiat sıkıntı oluyomuş ve pek ilgi gösterilmiyor demiş bu arada bizim futbolculara da helal olsun adamlar evliya çelebi  geziyolar sürekli

Çevrimdışı yldrmaydn

istanbul'da olimpiyat yerine başakşehir'de maç oynanmadan şehirdışına gitmek şark kurnazlığı olur. ankarada hasılat oluşuyor başakşehirde olmaz diye düşünülüyor sanırım çünkü aynı atmosfer başakşehirde de yaratılabilir. iki maç planlanmıştı başakşehirde onlar oynansın sonrasına bakarız.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı FARUK

faruk sol taraf yeni acık üst tribün, sağ taraf kapalı loca katı. orası birleşmeyecek. maketten de bakabilirsin.

abi tribünler farklı zaten sadece locanın nasıl sonlandığını gösteriyorum ben :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 16:27:53
istanbul'da olimpiyat yerine başakşehir'de maç oynanmadan şehirdışına gitmek şark kurnazlığı olur. ankarada hasılat oluşuyor başakşehirde olmaz diye düşünülüyor sanırım çünkü aynı atmosfer başakşehirde de yaratılabilir. iki maç planlanmıştı başakşehirde onlar oynansın sonrasına bakarız.
iyi de başakşehir stadını vermiyo ki bize  :iblush: :alala:

Çevrimdışı ACAB1903

Yemin ediyorum Ankara'ya daha rahat gider gelirim Olimpiyattan.. Benim aile de orada vesile olur ziyaret ederimm  :D

kredi alındı deniyor stad için ama bahsedilen halka arzdaki paramı yoksa halka arzın üstünede kredimi çekildi?çekildiyese miktarını bilenler yazabilirlermi?

Çevrimdışı SDemirsoy

nasıl vermiyor önümüzde ki 3 maçı orda oynayacağız denmişti  :iscrewy:

Çevrimdışı yldrmaydn

ankaraya gittiğimiz maç için verilmedi ama önümüzdeki 2 lig maçı için verildi diye biliyorum ben. gökselciğim de öyle açıklamıştı zaten. ama bunların sözüne güvenilmeyebilir haklısın
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

faruk sol taraf yeni acık üst tribün, sağ taraf kapalı loca katı. orası birleşmeyecek. maketten de bakabilirsin.
burda birleşmiş işte

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

ligin ilk yarısında kalan maçlar başakşehir stadında oynanacak diye söylenmişti
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

kredi alındı deniyor stad için ama bahsedilen halka arzdaki paramı yoksa halka arzın üstünede kredimi çekildi?çekildiyese miktarını bilenler yazabilirlermi?
hem hisse satıp hemde kredi çekmek katmerli yanlış olur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 16:33:23
nasıl vermiyor önümüzde ki 3 maçı orda oynayacağız denmişti  :iscrewy:
onu bilmiyorum daha göksel bişey demedi medyada dolandı başakşehir 3 maçlığına verecek diye ama resmi ağızdan bir şey söylenmedi :alala:

Çevrimdışı Abdullah

Hocam başakşehirle olimpiyatın farkı ne ki olimpiyata gitmeyen insanlar neden başakşehire gitsin daha yakın bir stat değil bence yine aynı şekilde boş kalır.   :)

Çevrimdışı Erçin

Hocam başakşehirle olimpiyatın farkı ne ki olimpiyata gitmeyen insanlar neden başakşehire gitsin daha yakın bir stat değil bence yine aynı şekilde boş kalır.   :)

hatta bence başakşehire gitmek daha zor..olimpiyat yol üstünde başakşehir çok içerde kalıyor.

Çevrimdışı yldrmaydn

sıkıntı zaten olimpiyatın konumu kadar sahanın uzaklığı tribünlerdeki rüzgar soğuk hava. başakşehir ulaşımı biraz daha zor biliyorum ama hem maç izleme konforu olarak hem de dış etkenlerden korunma olarak çok daha iyi stat. zaten olimpiyata arabayla giden en az 30-40 bin kişi oluyor full dolu zamanlarında oraya da gidecek 15-18 bin çıkar bence. iki maç oynanır yine seyirci gelmezse o zaman gitsinler tabi ankaraya..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı AdemG

usenmeyip cevap veren herkese tesekkur ederim..

Çevrimdışı SDemirsoy

sıkıntı zaten olimpiyatın konumu kadar sahanın uzaklığı tribünlerdeki rüzgar soğuk hava. başakşehir ulaşımı biraz daha zor biliyorum ama hem maç izleme konforu olarak hem de dış etkenlerden korunma olarak çok daha iyi stat. zaten olimpiyata arabayla giden en az 30-40 bin kişi oluyor full dolu zamanlarında oraya da gidecek 15-18 bin çıkar bence. iki maç oynanır yine seyirci gelmezse o zaman gitsinler tabi ankaraya..
Başakşehire de gelmezlerse tamam artık yani şartlara göre çok uygun bir stat o zaman Ankara yolları gözükür..

Çevrimdışı Anıl

onu bilmiyorum daha göksel bişey demedi medyada dolandı başakşehir 3 maçlığına verecek diye ama resmi ağızdan bir şey söylenmedi :alala:
Başkan kendi ağzıyla Kasımpaşa maçı Başakşehirde dedi duydum :tabe:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 17:02:35
Başkan kendi ağzıyla Kasımpaşa maçı Başakşehirde dedi duydum :tabe:
o zaman tamamdır  :icool:

Çevrimdışı ahmet türker

bu sezon şimdiye kadar kaş forma satıldı bilen var mı ?. :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 17:06:23
abi sadece forma mı yoksa gururLAN tshirtleriyle birlikte mi emin olmamakla beraber başkan geçen hafta 300 bin forma sattık demişti

Çevrimdışı Salih A.

başkan 300 bine yakın dedi @ahmet türker abi muhtemelen vodafone ye toplu satış yapıldı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı murat

başkan 300 bine yakın dedi @ahmet türker abi muhtemelen vodafone ye toplu satış yapıldı
bende hedefin 300 bin olduğunu anlamıştım :D

Çevrimdışı capo di capi

Bildiğim kadarı ile 80 milyon tl stad için kredi çekildi.
Süleyman Seba Ölümsüzdür