Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691447 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

abi zaten ben net yakından takip edemediğim için sormuştum  teşekkürler cevabın için. ama felsefi cevabına gelecek olursak evet her  çift göz farklı görebilir ama 2+2 heryerde 4 eder.
etmeyebilirde  :D
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı quentine83

mabet yeni açık testere kirişler 7 şer 7şer olacak dedi.benim anlamadıgım sütunlar biraz geriden geliyor.en azından ortaya kadar gelmiş olsaydı ,şu anki yedili betonlanırken diğer 7 liye geçerlerdi.ama şuan hali hazırda 7 tane sütün yok testere kiriş yapılacak.o yüzden önceliği  sütınlara vermeleri geerekiyor.beton mukavemet kazanmıştır çoktan.zaten hemen beton dökmeyecekler.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

testere kirişleri obitaş 7 tanesini ayni anda betonlayacak 7 şer 7 şer yapicaklar yeni acikta 30 un uzerinde kiriş var...çicekler ise kaliplari en fazla 2 şer tanesi yapmaya elverişli.eski açıkta testere kirişleri biraz farkli oldugu icin çelik kalipları kullanamiyorlar.çelik kaliplar numaralıda kullanilacak
@bjk_mabet o zaman plywood kullanarak kalıplayacak bana hayatta Beşiktaşın 7 tane hazır kalıp yaptıracağına inandıramazsın öyle bir sipariş verirse Başkan siparişten sonra kalpten gider :by2:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet o zaman plywood kullanarak kalıplayacak bana hayatta Beşiktaşın 7 tane hazır kalıp yaptıracağına inandıramazsın öyle bir sipariş verirse Başkan siparişten sonra kalpten gider :by2:
evet abi kalıpları plywood

Çevrimdışı ahmet türker

:kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi ihsan coşkun napıyor ?kasımda stad bitiyordu ona göre   :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anil

metematik ile felsefeyi karıştırma derim kardeşim . :)
abi bence stadyum inşaatı ile felsefeyi karıştırmayalim :D tabi felsefeciler bu konuda rahat öyle bi alan ki her istediğini her konuda söylüyo cevap verince de sorular cevaplardan daha değerli oluyor :D felsefeciye bi insanı fikrine ikna etmek deveye hendek anlatmaktan zor :D 2+2 örneğini nesnel olduğu için benzetme yaptım bu arada  :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı demir_kArtAl

Yarin ki maca kimler geliyor kaba taslak?
her zamanki yerimdeyim, kuzeyle batının birleştiği kuzey tribünü köşesinde. @Necmi abi siz nerede duruyorsunuz maçlarda. ziyaretinize geleyim bi maç.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı sallapati

Herkese iyi geceler Beşiktaş ailesi biraz konu dışı olacak ama bugün basketbol maçımız vardı malumunuz takımımız hem ligde hemde avrupa da iyi gidiyor malum salon kapasitemiz az ve salonda boşluklar çoktu. istanbulda olup işi olmayan arkadaşlarımız akatlara gidip destek olmanız hem oyunculara dahada iyi katkı yapacaktır. Tekrardan konu dışı olduğu için özür dilerim. Beşiktaş futboldan ibaret değildir.

akatlar hiçbir maç dolmuyor malesef.. ben de buna çok üzülüyorum... biletler 2 sigara parası

Çevrimdışı idil

Sana müjdeyi veriyim o kadar degil belki ama :D temmuzda yapmıştım bu hesaplamayı bakkal hesabı gibi ama hemen hemen bu kapasitede olacak en azından izin olursa olabilir yani sen kapasiteye çok taktın haklısn da ama 45binden az değil bence  :super:
@mactaupe

Valla bu sonuç olurda baya güzel olur :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı bjk_mabet

bugün keyifli idi başkan ihsan bey ve fatih terim stat da idi bugün ufak bi toplatı gercekleştirdiler...

Çevrimiçi Necmi

sevgili kardeşim diğer arkadaşların yerine konuşmamakla beraber ,okudukların hakkında yanlış yorum yaptığını söyleyebilirim. aslında burada olan şu, stad hakkında konuşulacak konular kısıtlı olduğundan, arkadaşlar kendi aralarında mevzu yaratıyorlar ki muhabbet olsun .zaman zaman bende sanki araya girip ayırıyormuş gibi yapıyorum . ikincisi hayatta hiç bir zaman doğru tek değildir her bakan çift göz, doğruyu farklı görebilir , zaten quantum fiziğine göre doğru olan sayısı çoktur . affına sığınarak sadece kendi görüşlerimi yazdım değerli kardeşim
ahmet abi doğru tektir kişiye göre değişmez quantum fiziğine gelince önce bu fizikler kendi aralarında bir uzlaşsında o zaman bizde ciddiye alalım bir kuramın doğru kabul ettiğini diğer kuram rettediyor :) zaten adı üzerinde kuram şimdi görelilik hiç bir madde ışık hızının üzerine çıkamaz diyor quantum çıkar diyor şimdilik çıkan olmadığına göre görelilik daha çok ikna ediyor beni maddeyi ışık hızının üzerine çıkartsın ben o zaman quantuma inanırım :D bu arada klasik fizik ve görelilik kuramına görede doğru tektir :evillol:

Çevrimdışı Deniz

bugün keyifli idi başkan ihsan bey ve fatih terim stat da idi bugün ufak bi toplatı gercekleştirdiler...
fato ne geziyor  :alala: .adam ciddi ciddi milli maçlar için stada mitili atacak  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

KONU DIŞI: http://turkiyesporadamlari.com/anket/13-geleneksel-basin-odulleri/ böyle bir anket var tuna akdemire yüklenelim beşiktaş tv muhabiridir kendisi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

her zamanki yerimdeyim, kuzeyle batının birleştiği kuzey tribünü köşesinde. @Necmi abi siz nerede duruyorsunuz maçlarda. ziyaretinize geleyim bi maç.
nerede boş yer bulursak  :D bu güne kadar hiç planladığımız yeri boş bulamadıkki en iyisi telefon açman :D nerde olduğumuzu söyleriz @demir_kArtAl

Çevrimiçi Necmi

konu dışı:

beyaz formamı alalım şimdi :bandit: bari inadına siyah deselerdi bizim karamız bile onların kirliliğinde bembeyaz görünüyor

Çevrimdışı ucanlaz

Çevrimiçi Necmi

daha kasım bittimi :alala:

Çevrimdışı Fatih

yarın 70bin taraftar gelse stada.. ama nerdee....

geçen sene tromso maçına 70bin gelmişti..
Klubün bu kadar paraya ihtiyacı olduğu bir dönemde ve passolig yokken full çeksek keşke...
60.000

Yarin yine bi 25-30.000 arasina oynariz...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

KONUDISI:
Arkadaslar bu anketide kacirmayin.
Yılın Spor Projesi -> oylar Vodafone Arena'ya

http://turkiyesporadamlari.com/anket/13-geleneksel-turkiye-spor-adamlari-odulleri/
1000 oy gerideyiz herkez yüklensin lütfennnn
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

daha kasım bittimi :alala:
4000 işçi işe alıp şantiyeye sokmayacaksa bitti abi   :lol:

Çevrimiçi Necmi

KONU DIŞI: http://turkiyesporadamlari.com/anket/13-geleneksel-basin-odulleri/ böyle bir anket var tuna akdemire yüklenelim beşiktaş tv muhabiridir kendisi
tolga gündemi çok geriden takip ediyorsun :D burda o anketi bilmeyen bir sen kaldın herhalde :bandit: forumu geriden oku sonra bak karışmam şunun bunun ağzın laf veriyorsun :D

Çevrimdışı TØLGA

tolga gündemi çok geriden takip ediyorsun :D burda o anketi bilmeyen bir sen kaldın herhalde :bandit: forumu geriden oku sonra bak karışmam şunun bunun ağzın laf veriyorsun :D
ben twitterdan görüyorum abi birdaha paylaşıyorum görmeyen varsa diye görsün oy kullansın  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK