Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687885 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Gökhan TÜRKMEN @GkhnTRKMN7  ·  5 sa. 5 saat önce
 şubat başı tamamen teslim etmemiz lazım otoparkla beraber ben tribünden bahsettim sadece

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı yldrmaydn

obitaş'ın 160 gündü sanırım sözleşmesi ilk imzalandığında. acaba şubatta teslim ederlerse kaç gün gecikmiş oluyorlar var mıdır resmi sürenin bitişini bilen?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı yigitcan1903

obitaş'ın 160 gündü sanırım sözleşmesi ilk imzalandığında. acaba şubatta teslim ederlerse kaç gün gecikmiş oluyorlar var mıdır resmi sürenin bitişini bilen?
Uzattılar yalnız sonradan

Çevrimdışı ALI RIZA

obitaş işi uzamasının farklı sebepleri var yönetim harfiyat kaldırmada geçikmesi obitaş eleman fazla alamaması gibi tek taraflı bakmamak lazım Herşey para ile oluyor düşünün giderleriniz Futbol basket voleybol hentbol + inşaat A.Ş çalışanları + BJK.A.Ş çalışanları...! Gelir TFF + Lİck tv + Uefa(250bin) + Kartal yuvası + Kombine...! dengelemek mevzu ve maç başı ücretler 2 firma hak edişleri vs hesaplamak lazım stat şu an şu haldeyse işler %50 olumlu...!

Çevrimdışı TØLGA

obitaş işi uzamasının farklı sebepleri var yönetim harfiyat kaldırmada geçikmesi obitaş eleman fazla alamaması gibi tek taraflı bakmamak lazım Herşey para ile oluyor düşünün giderleriniz Futbol basket voleybol hentbol + inşaat A.Ş çalışanları + BJK.A.Ş çalışanları...! Gelir TFF + Lİck tv + Uefa(250bin) + Kartal yuvası + Kombine...! dengelemek mevzu ve maç başı ücretler 2 firma hak edişleri vs hesaplamak lazım stat şu an şu haldeyse işler %50 olumlu...!
@Necmi abi ne diyor arkadaş bir ilgilenirmisin
 :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

kamera önünde ne yapıyorlar öyle ya birşeymi çekiyolar açma germe hareketimi çözemedim  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Obitaş'a yavaş çiçeklere hızlı demek abesle iştigaldir.
Çiçeklerden 2 ay sonra başlayan obitaş kapalı ve eski açık toplamı kadar iş yapmış.  Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz çok merak ediyorum.
Obitaş'ın sözleşmesini konuşacağınıza ondan 2 ay önce işe başlayan firmanın sözleşmesini de konuşmanız gerekiyor.
Obitaş işe başladıktan 3 ay sonra inşaat alanını teslim ettiler bunların sorumlusu obitaş mıdır Allah aşkına. 
Eski açık stat inşaatının uzak ara en yavaş yapılan bölümüdür.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çiçeklerden 2 ay sonra başlayan obitaş kapalı ve eski açık toplamı kadar iş yapmış.  Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz çok merak ediyorum.
Obitaş'ın sözleşmesini konuşacağınıza ondan 2 ay önce işe başlayan firmanın sözleşmesini de konuşmanız gerekiyor.
Obitaş işe başladıktan 3 ay sonra inşaat alanını teslim ettiler bunların sorumlusu obitaş mıdır Allah aşkına. 
:bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:

Stat bitmiş zaten bu tartışmalar yersiz artık.  Her iki firma da takdiri hak ediyor eleştiriyi değil.

Çevrimdışı TØLGA

Stat bitmiş zaten bu tartışmalar yersiz artık.  Her iki firma da takdiri hak ediyor eleştiriyi değil.
obitaş sol yanımız çiçekler sağ yanımız abi ikiside eş değer gözümüzde bu stat onlarla güzel  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Mükramin y. foursquare hesabından alıntıdır

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail saman alevi gibi parladınya sonradan bu mesajla iyi bağladın
 :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :ok: :ok:

Çevrimdışı ozan062

bildirim yaptımgımız meseleden 40-60milyonluk geşlir gelecekmiş
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı murat

İsmail adaletli olmamamış.eski açık tam anlamıyla ne zaman teslim edildi yaklaşık bir ay önce.eski açığa başladıklarında sadece yüzde Yirmilik bölüm inşaata uygundu.obitaşa uyguladığın kıstasları çiçeklerede uygula :tabe: Beşiktaş a.ş bin yaptığı en doğru iş numaralıyı çiçeklere vermekti :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Mükramin y. foursquare hesabından alıntıdır
eski açık da bir tane daha testere kiriş bitmiş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

bildirim yaptımgımız meseleden 40-60milyonluk geşlir gelecekmiş
hangi bildirim abi ??  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

İsmail adaletli olmamamış.eski açık tam anlamıyla ne zaman teslim edildi yaklaşık bir ay önce.eski açığa başladıklarında sadece yüzde Yirmilik bölüm inşaata uygundu.obitaşa uyguladığın kıstasları çiçeklerede uygula :tabe: Beşiktaş a.ş bin yaptığı en doğru iş numaralıyı çiçeklere vermekti :ok:
@MURAT zorla bana topa gir diyosun; komple rampayı  kaldırıpta  yeni açık ve numaralıyı obitaşa verseydi simdi yeni açığın prekastı bitmişti numaralınında az bir işi kalmıştı :bandit: :bandit:
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 16:48:12 Oktay ]

Çevrimdışı murat

İlk bölümüObitaş ile birlikte başlayan numaraları bölümü obitaştan 3 ay sonra başlayan çiçekler obitaş kadar iş yapmış :D

Çevrimdışı SDemirsoy

İlk bölümüObitaş ile birlikte başlayan numaraları bölümü obitaştan 3 ay sonra başlayan çiçekler obitaş kadar iş yapmış :D
:alala: :alala:  :D

Çevrimdışı Oktay

sen öyle san numaralıda stadın en kolay imalat olan yeri  :evillol: :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/11/vodafone-arena-05.11.2014-09.jpg[/img]

Bizim Alt katlar çok ufak oldu sanki  :s20: :s20: