Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686363 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

ben nedense inanamıyorum. Şampiyonlar ligi eleme maçı rakip arsenal stat full değil passo mu etkiledi. passo geçerli değil saat mi etkiledi. önceden hatırlarım yönetim organize falan ederdi bir istek mi oldu da yönetim yapmadı. ben 22.000 den fazla kombine satacağımızı sanmıyorum şu örnekle de bitireyim.

2004 sezonu eski açık kombine 90 tl yeni açık 220 olması lazım. ben öğrenciliğimin ilk yılındayım eski açık kombinesi aldım. hala o kombineler bile bitmemişti. demek ki passo değilde beleşçi çok demeden bu sistem çıktığından beri kendimi alıkoyamıyorum. inönüde ki son gençler maçını herkes hatırlar. kapalının kapıları kırılması , stadda en az 40.000 taraftar olması falan bunların bir izahını bilen varsa beri gelsin.... o gün elinde kapalı bileti olupta maçı izleyemeyenlerden bahsetmiyorum bile.  :alala: :alala:
Olimpiyatla kıyaslamak hata olur
Dolmabahçeye geri dönüyoruz,o yüzden artacak satışlar
Barcelona da olsa bizim taraftar olimpiyata uyuz,ben de dahilim buna
İnsanı hayattan soğutan mekanlarda top10'a oynar rahat
Kombinesi olup gitmeyenler çoğunlukta
Eski İnönü de pek cazip gelmiyordu insanlara

Çevrimdışı ahmett.67

hocam yükseliyor zaten en az kapalı orta kısım kadar  basamak olacak  yeni açığın en yüksek yerinde
Olay sadece estetikmiş yani... deniyor... :ok:

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Gökhan türkmen twetter dan birkaç resim atmış birde çatı ve çim için verilen tarih can sıkıcı cinsten demiş.. Varmı acaba bu konuda bir bilgisi olan? Bu arada az önce İlhan abi geçerken uğradı bilek fena olmuş gerçekten.

Çevrimdışı Yakup

Olimpiyatla kıyaslamak hata olur
Dolmabahçeye geri dönüyoruz,o yüzden artacak satışlar
Barcelona da olsa bizim taraftar olimpiyata uyuz,ben de dahilim buna
İnsanı hayattan soğutan mekanlarda top10'a oynar rahat
Kombinesi olup gitmeyenler çoğunlukta
Eski İnönü de pek cazip gelmiyordu insanlara

22.000 den fazla olacak diyorsun yani. bekleyelim görelim diyorum bende. bu kaba inşaatın bitişi gibi sayıma başlanacak bir konu olacak gibime geliyor aynı zamanda  :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı yigitcan1903

22.000 den fazla olacak diyorsun yani. bekleyelim görelim diyorum bende. bu kaba inşaatın bitişi gibi sayıma başlanacak bir konu olacak gibime geliyor aynı zamanda  :lol:
Olacak olacak
Yalnız yeni sezona yetişmesi şart
Yetişmeyecek gibi olduğunu hissettikleri anda yine pas geçer insanlar
O zaman hesap tutmaz tabii

Çevrimdışı ozan062

Olacak olacak

inan son donemde en buyuk korkum sudur,, ben carsı hayranıyımdır ancak soyle kucuk bir detay var
acaba butun maclara istanbul dısındakilermi gidiyor su bedava biletler bittiğinden beri???
yani bizim ınonudeki taraftarlarımızın cogu biletli olanlardan bahsediyorum  istanbul dısındakilermiydi?? simdi kamasite 25bini astı artık oralara ulasamıyoruz??
mabette soyledi az sayıda taraftar maca geliyor ama onceki senelerden daha fazla gelir kazanılıyor  dedi
burdan ben boyle bir sonucta cıkarıyorum:)))

yani kombine sayısının dusuklugunude bu acıklar:))
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 14:14:23 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı yigitcan1903

Gökhan türkmen twetter dan birkaç resim atmış birde çatı ve çim için verilen tarih can sıkıcı cinsten demiş.. Varmı acaba bu konuda bir bilgisi olan? Bu arada az önce İlhan abi geçerken uğradı bilek fena olmuş gerçekten.
Telefonla konuşmuştum burdan da geçmiş olsun diyelim tekrar

Çevrimdışı Yakup

Olacak olacak

burada da şu soruyu sorarım sana. Şimdi stadın kapalı kısmında kombine istediğin yerde bulabilecek misin ? Hayır.

Uygun fiyatlı yerlerde istediğin açı kaldı mı? Hayır.

bizim taraftarımız eleştirmeye bayıldığı için şu 2 sorunun muhattabını ararken bile kombine almayacak kadar vurdumduymaz oldular. Bunun tek yolu var bence. Avrupa ligi finali ve Ligde şampiyonluk.  :ok: bu ikisi olursa 30-35 bin arası kombine satarız diyebilirim. ayrıca yönetim her yeri kombineli olarak satmayacak deniliyordu sıcak para girişi olması açısından.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı yigitcan1903

inan son donemde en buyuk korkum sudur,, ben carsı hayranıyımdır ancak soyle kucuk bir detay var
acaba butun maclara istanbul dısındakilermi gidiyor su bedava biletler bittiğinden beri???
yani bizim ınonudeki taraftarlarımızın cogu biletli olanlardan bahsediyorum  istanbul dısındakilermi??
mabette soyledi az sayıda taraftar maca geliyor ama onceki senelerden daha fazla gelir kazanılıyor  dedi
burdan ben boyle bir sonucta cıkarıyorum:)))
Bizim taraftarda kombine alışkanlığı pek yoktur
Taraftar İnönüye biletle gelirdi
İstanbul içi dışı fark etmeksizin
Kah takımın gidişatına güven duyulmadığı için kah stadın fiziki şartları yeterli olmadığı için kombine belli bir çıtayı aşamadı genelde
Bilet gelirimiz de temlikli olduğu için o değerlerin okunması çok sağlıklı olmayabilir
G.saray'da da tokiye geçmeden önce durum buydu,yeni statla kombine alışkanlığı kazandılar
Biz de bu alışkanlığı kazanacağız

Çevrimdışı FARUK

Olay sadece estetikmiş yani... deniyor... :ok:

hocam şöyle diyeyim sıra sayısını belirleyen sütunların elips şeklindeki yerleşimi
kapalı orta kısımda ki sütuna göre kapalı nın kenarındaki son sütun 2.5metre civarında sahaya daha yakın
basamak genişliğimiz 80cm
80cm x 3 = 2.4m  bu yüzden ortada 23 ken kenarda 20 sıra sığabiliyor
aynı şekilde bu daralma kapalı köşesin başlayıp 6. köşe testeresine kadar devam ediyor ve sığan basamak sayısı 18 e düşüyor
6. testereden sonra sütunlar kale arkalarına doğru elipsten dolayı bu sefer testereden uzaklaşmaya başlıyor buda sıra sayısının artmasına imkan sağlıyor
eski açıkta tam bu hizada kuleler başladığı için 18 den 19 a çıkacağına 17 ye sonrada 16 ya düşüp sabit devam ediyor (prekast konmayan en üst basamaklarıda sayınca kapalıda 23 eski açıkta 16 max sıra sayısı.   prekast konan ise kapalıda 22. eski açıkta 15. basamak max. sayı)

Çevrimdışı yldrmaydn

hisse satımı zorunluluktu sonuçta para lazım ve %50.1i korudukça sıkıntı yaratmayacaktır. şimdi bedelli sermaye arttırımı yapınca elimizdeki hissenin azlığı koyacağımız parayı da azaltır ki sermaye arttırımı yapmak zorundayız muhtemelen stat işleve geçtikten sonra 1 1.5 yıl içinde arttırıma gideriz. sonra zamanla hisse hareketlerini de iyi kontrol ederek yavaş yavaş alıma dönebiliriz. bana göre %60-65 arası bir oran yeterlidir. onu da zamanla toparlayabiliriz. zaten stat sonrası hisseleri teminat gösterme gibi dönemler kapanmış olur diye düşünüyorum. yavaş yavaş temliklerden kurtuluyoruz bundan sonra en önemlisi şu an yakalanan maaş dengesini koruyabilmek. gs koruyamadı ve stat ve cl gelirlerini hatta fazlasını saçarak boşa harcadı. stat bizim kurtuluşumuz değil sadece başlangıcı (ya da ortaları denebilir). bence bundan sonra elimizde para edecek adamları satmaya da hazırlıklı olmamız lazım. gökhan töre olur demba olur oğuzhan olur. ciddi paralar verilirse arda'ya verilen gibi satmalıyız. kadroyu korumak kadar değerini bulunca satmak da önemli. dortmund en taze örnektir işte iflas edip bayern'den borç alarak sürdürme noktasından borçsuz kulüp seviyesine çıktılar. bunu yaparken de para eden adamlarını sattılar bazen çok acı çektiler bunu yaparken ama yaptılar. bizim kurtuluşumuz da stat değil zaten 3 yıl yetmezdi. bizim kurtuluşumuz 2020-2021 civarı falan olabilir ancak tabi demirören tarzı vasıfsız biri gelip düzeni bozmazsa. o yüzden oyuncuların ederini bulması için avrupa maçları çok önemli.

stada dönersek yeni açık testerelerde çelikler yarıya kadar geldi üst kısma takılmadı gibi gördüm yanlış mı gördüm, eğer öyleyse sıkıntı yaratır mı?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ozan062

Kah takımın gidişatına güven duyulmadığı için kah stadın fiziki şartları yeterli olmadığı için kombine belli bir çıtayı aşamadı genelde
Bilet gelirimiz de temlikli olduğu için o değerlerin okunması çok sağlıklı olmayabilir
G.saray'da da tokiye geçmeden önce durum buydu,yeni statla kombine alışkanlığı kazandılar

illaki bende baslarda bu fikre kapılıyordum ama zamanla ki yüksleişe gectiğimizdede o olimpiyat dolmadı passo olmayan avrupa macındada odlmadı ki havadurumuda iyidi,,,

hayır bu dıs meselesi nerden geldi aklıma dersen bjktv habire orda burda taraftara soru soruyor mac oncesi neredeyse butun konustukları yok canakkaleden yok kırklaeliden izmirden ordan burdan,,sonrasında ankaraya gidiyoruz izmire gidiyoruz stadlar full doluyor tabiki ozlem var ama uzun vadede boyle oalcagını bizler goruyoruz onun için bu endişemi ben yonetici kanadıylada ulastırıcam yakında bazı kimseleride bu sekilde dusunmeye ittim ileticekler onlara ,, ne değişir bilemem ama kusenlermi diyelim umursamayanlarmı artık adını ne koyarsak onları geri dondurmek lazım...halkın takımıysak biraz buna gore hareket edilmeli burası cok onemli ,,eyv sohbet için yine burayı karıstırdım :evillol:

@yldrmaydn on numara bes yıldız degerlendirme yapmıssın kokune kadar katılıyorum zaten bircogumuz sanıyorki stadla yukselise gecicez yok oyle birsey düzenli oalrak hep aynı miktarda kazanıcaz bumudur yani??:)) onun için oyuncu satarak  yatırımlar yaparak tabiki gayrimenkul anlamında diyorum bu sekilde biz ilerleyebiliriz....
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 14:34:14 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı yigitcan1903

burada da şu soruyu sorarım sana. Şimdi stadın kapalı kısmında kombine istediğin yerde bulabilecek misin ? Hayır.

Uygun fiyatlı yerlerde istediğin açı kaldı mı? Hayır.

bizim taraftarımız eleştirmeye bayıldığı için şu 2 sorunun muhattabını ararken bile kombine almayacak kadar vurdumduymaz oldular. Bunun tek yolu var bence. Avrupa ligi finali ve Ligde şampiyonluk.  :ok: bu ikisi olursa 30-35 bin arası kombine satarız diyebilirim. ayrıca yönetim her yeri kombineli olarak satmayacak deniliyordu sıcak para girişi olması açısından.
Artık pek fazla kapalı ve numaralı satışı değil de kale arkası satışı olacak diye düşünüyorum
Zaten esas yüksek kapasiteli bölümler orası
Bu bölümlerde de oturma düzeninin korunacağını düşünmüyorum,açıya bloğa bakmadan alacaktır insanlar
Yönetim esasen kombineden gelir elde edebilir çünkü bilet gelirimiz temlikli hala bildiğim kadarıyla
Yalnız 30-35 bin gibi rakamlar olmaz
Zaten net 40 bin kapasiteden misafir tribünü sponsoru falan çıkarsak 35-36 binlik kontenjan kalıyor
25 binlik bir satış iyi bir hedef

Çevrimdışı ACAB1903

illaki bende baslarda bu fikre kapılıyordum ama zamanla ki yüksleişe gectiğimizdede o olimpiyat dolmadı passo olmayan avrupa macındada odlmadı ki havadurumuda iyidi,,,

hayır bu dıs meselesi nerden geldi aklıma dersen bjktv habire orda burda taraftara soru soruyor mac oncesi neredeyse butun konustukları yok canakkaleden yok kırklaeliden izmirden ordan burdan,,sonrasında ankaraya gidiyoruz izmire gidiyoruz stadlar full doluyor tabiki ozlem var ama uzun vadede boyle oalcagını bizler goruyoruz onun için bu endişemi ben yonetici kanadıylada ulastırıcam yakında bazı kimseleride bu sekilde dusunmeye ittim ileticekler onlara ,, ne değişir bilemem ama kusenlermi diyelim umursamayanlarmı artık adını ne koyarsak onları geri dondurmek lazım...halkın takımıysak biraz buna gore hareket edilmeli burası cok onemli ,,eyv sohbet için yine burayı karıstırdım :evillol:

istanbuldan deplasman maçına gitmek, Olimpiyatta maça gitmekten daha zevklidir.. (hatta daha rahat bile olabilir)

Çevrimdışı yldrmaydn

@yldrmaydn on numara bes yıldız degerlendirme yapmıssın kokune kadar katılıyorum zaten bircogumuz sanıyorki stadla yukselise gecicez yok oyle birsey düzenli oalrak hep aynı miktarda kazanıcaz bumudur yani??:)) onun için oyuncu satarak  yatırımlar yaparak tabiki gayrimenkul anlamında diyorum bu sekilde biz ilerleyebiliriz....

oyuncu satamadıktan sonra borcu sıfırlamamız imkansız. belki başa baş ya da az miktarda karlar elde edilebilir ama mevcut borcu eritmek ancak oyuncu satmak ve yatırımla olur. o yüzden basketbol salonu da çok önemli fulya'nın mevcut sözleşme bitimiyle revizyonu çok önemli ama en büyük maliyet maaş o yüzden maaş dengesi herşeyden önemli. o yüzden fikret orman kalır gider bilinmez ama yerine gelen de en azından zihniyet olarak bu durumu sürdürmeli.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı İrfan

Merakimi mazur gorun de benim bildigim kombine alanlardan passo kart ucreti alinmiyordu ? Yanlis mi biliyorum acaba ?
We are Electric..!

Çevrimdışı yigitcan1903

Merakimi mazur gorun de benim bildigim kombine alanlardan passo kart ucreti alinmiyordu ? Yanlis mi biliyorum acaba ?
Alınıp kartına iade ediliyor ilerleyen dönemde

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı siyah-1903

ben nedense inanamıyorum. Şampiyonlar ligi eleme maçı rakip arsenal stat full değil passo mu etkiledi. passo geçerli değil saat mi etkiledi. önceden hatırlarım yönetim organize falan ederdi bir istek mi oldu da yönetim yapmadı. ben 22.000 den fazla kombine satacağımızı sanmıyorum şu örnekle de bitireyim.

2004 sezonu eski açık kombine 90 tl yeni açık 220 olması lazım. ben öğrenciliğimin ilk yılındayım eski açık kombinesi aldım. hala o kombineler bile bitmemişti. demek ki passo değilde beleşçi çok demeden bu sistem çıktığından beri kendimi alıkoyamıyorum. inönüde ki son gençler maçını herkes hatırlar. kapalının kapıları kırılması , stadda en az 40.000 taraftar olması falan bunların bir izahını bilen varsa beri gelsin.... o gün elinde kapalı bileti olupta maçı izleyemeyenlerden bahsetmiyorum bile.  :alala: :alala:

passo yoktu da e-bilet kapsamında internetten alınan biletin fiziki kartını almak gerekiyordu, binlerce kişi dışarıda kaldı, buna karşın 60.000'e yakın kişi vardı. tek mesele beleşçilik değil, etkilememiştir diyemem ama insanların orda fiziki tek kullanımlık bilet almak için çektiği çileyi görünce bu sistemin tez zamanda çökeceğine ikna olmuştum. stad bitince çok maçta fulleriz, dert etmesin kimse
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ahmetx

Gökhan TÜRKMEN @GkhnTRKMN7  ·  5 sa. 5 saat önce
 şubat başı tamamen teslim etmemiz lazım otoparkla beraber ben tribünden bahsettim sadece
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gökhan TÜRKMEN @GkhnTRKMN7  ·  5 sa. 5 saat önce
 şubat başı tamamen teslim etmemiz lazım otoparkla beraber ben tribünden bahsettim sadece
Şubat başı otoparkla beraber teslim ederlerse tüm foruma yemek ısmarlarım :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı siyah-1903

taraftarda kombine alışkanlığı pek yok söylemi ne kadar gerçekçi.. sonuçta kaç yıldır kombine diye bir sistem var. eskiden babamın kucağında maça giderken maçtan 2 saat önce sıraya girer, fiziki biletlerimizi gişeden alırdık, sonrasında o biletle kapıya geçer içeri girerdik.. kombine olayı son 8-10 yılın hikayesi, hatta insanların buna eğilmesi durumunu daha da yeni bir tarihe bile çekebilirsin.
zannediyor musunuz gs, fb taraftarı eski stadlarında kombine satıyorlardı, herşey zaman içerisinde oturacak, 30-35 bin kombine için avrupa şampiyonluğuna ihtiyacı yok beşiktaş taraftarının. bizim taraftarda başarı odaklılık diğerlerinden azdır.
hee şu doğru, insanlar gözleriyle stadın bittiğini görmeden almaya yanaşmıyorlar, bu konuda da bence yönetim bir oturup düşünmeli. net olarak diyecekti ki, siz kombine alın ben olabildiğince hızlı bitireyim, ikisi paralel gider. ama ne dedi 30 ağustos 2014. buna kendisi bile inanmadı, şuanda bu tarihin en iyi ihtimalle 1 yıl sarkacağına biz ikna olmuşken, bu süreçlerle az ilgilenen bir beşiktaşlının bu yönetime inanmasını beklemek bence fazla iyimserliktir.

taktik işe yaramadı, tribün sponsorluğu falan yapsalar bari çünkü paralar suyunu çekti ki kulüp hisselerini satıyoruz
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALI RIZA