Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6683382 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Bunu bende düşünüyorum.lige odaklanmak daha mı iyi acaba.Tek çekincem yatırım yapan sponsorlar.bizim taraftar olarak yapabilecegimiz en iyi şey sanal platformlarda besilktaşın büyüklüğünde ve izinde gittiği süleyman seba düsturlarını anlatmak ve renkli kızkardeşlerin yaptığı çirkeflikleri unutturmamak ve renkli takım tuttuklarını pişman etmek :D

yapma gözünü seveyim Murat abi , biz asıl Avrupada kupa kaldırmaya odaklanmalıyız.. Avrupada deplasmanda ne kadar iyiyiz görmüyor musun? ben 2-3 yıl içinde Avrupada final oynayabileceğimizi düşünüyorum...

Çevrimiçi murat

[quote author=sallapati link=topic=878.msg91379#msg91379 date=1415125 gözünü seveyim Murat abi , biz asıl Avrupada kupa kaldırmaya odaklanmalıyız.. Avrupada deplasmanda ne kadar iyiyiz görmüyor musun? ben 2-3 yıl içinde Avrupada final oynayabileceğimizi düşünüyorum...
[/quote]
Tamam bu takım çok iyi ama 3 kulvar biraz fazla geliyor.bu sene lige odaklansak daha doğru olur gibi.sakatlık ve kadro darlığı bizi bir yerlerde tüketebilir.

Çevrimdışı ahmet türker

yapma gözünü seveyim Murat abi , biz asıl Avrupada kupa kaldırmaya odaklanmalıyız.. Avrupada deplasmanda ne kadar iyiyiz görmüyor musun? ben 2-3 yıl içinde Avrupada final oynayabileceğimizi düşünüyorum...
bu sene bile olabilir ,arsenal maçlarını düşün ,uefa liginde arsenalden kuvvetli takım var mı . :)

Çevrimiçi murat

Direk elenelim demiyorum .asteras partizan gibi takımlara full performans göstermeye gerek yok biraz rotasyon yapmalıyız.

Çevrimdışı sallapati

bu sene bile olabilir ,arsenal maçlarını düşün ,uefa liginde arsenalden kuvvetli takım var mı . :)

bu sene kura şansı olursa çeyrek final oynarız.. ama olimpiyat burda da bizi etkiler

Çevrimdışı ahmet türker

[quote author=sallapati link=topic=878.msg91379#msg91379 date=1415125 gözünü seveyim Murat abi , biz asıl Avrupada kupa kaldırmaya odaklanmalıyız.. Avrupada deplasmanda ne kadar iyiyiz görmüyor musun? ben 2-3 yıl içinde Avrupada final oynayabileceğimizi düşünüyorum...

Tamam bu takım çok iyi ama 3 kulvar biraz fazla geliyor.bu sene lige odaklansak daha doğru olur gibi.sakatlık ve kadro darlığı bizi bir yerlerde tüketebilir.
devre arası 2 takviye ile olabilir neden olmasın murat kardeşim . :)

Çevrimdışı Efe

@Efe 18:30 civarı geçtim ordan ışık filan yoktu karanlıktı  stad
:bawling:
beton olmaz o zaman
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

ben tam tersini düşünüyorum açıkçası.. 4 sene boyunca ligde 3. olalım ama UEFA kupasını kaldıralım.. bence daha önemli avrupa...Fikret Başkanın da en önemli hedefi UEFA kupasını alabilmek...

Bu arada Başkanın bugün doğum günü. Nice yıllara başkan..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 04 Kasım 2014, 20:36:22
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı yigitcan1903

@yigitcan1903 biz zaten yapıyoruz  :D istanbulun hamamlarını tek tek test ediyoruz :tabe:
Mabet futbolcuları ikna etsin
Sakatlıklar falan şıp kesilecek bak gör  :evillol: @Necmi abi

Çevrimiçi murat

Şu an yok belki ama ileride gelecekler ahmet abi.keşke elimizde biraz para olsa da 2-3 oyuncu takviye edebilsek.şu an takım demba ba , gökhan , Olcay vs gibi takımın temel taşlarını bırakın serdarın bile boşluğunu dolduramıyor.kadro derinliği yeterli olmadığı için çok zorlanırız.bence avrupa liginde asteras ve partizan maçlarında rotasyon şart diyorum.

Çevrimiçi murat

devre arası 2 takviye ile olabilir neden olmasın murat kardeşim . :)
Ahmet abi kulüp incelemede.gelir gider dengesini oturtamadık.bazı şartları yerine getiremiyoruz.

Çevrimdışı ahmet türker

Şu an yok belki ama ileride gelecekler ahmet abi.keşke elimizde biraz para olsa da 2-3 oyuncu takviye edebilsek.şu an takım demba ba , gökhan , Olcay vs gibi takımın temel taşlarını bırakın serdarın bile boşluğunu dolduramıyor.kadro derinliği yeterli olmadığı için çok zorlanırız.bence avrupa liginde asteras ve partizan maçlarında rotasyon şart diyorum.
tabiki rotasyon olmalı ama dengeli olmalı ,ben diyorum ki arsenal maçlarını iyi oynayan bu takım yarı final bile olsa yapabilir . :)

Çevrimdışı Deniz

Ahmet abi kulüp incelemede.gelir gider dengesini oturtamadık.bazı şartları yerine getiremiyoruz.
Su anki mali durumda 1 transferden fazlasini yapamayiz malesef.uefa bizi inceliyor.eger finansal fairplaye uymazsak seneye kupaya almazlar bizi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

kombineler tamamen staddan kaynaklanıyor ,gs olimpiyatta oynarken 2 bin kişiye oynuyordu ,benim yanımda bir arkadaş çalışıyordu hafta sonları olimpiyatta seyyar satıcılık yapıyordu gs 10-15 liraya bilet satıyor içeride de döner ayran bedavaya veriyor diye yeminle anlatıyordu ,ali sami yen deki hallerini anlatmama gerek bile yok,ikiside formalarına reklam alamadılar gs yok pahasına sonradan aldı. reklamsız forma kampanya yapmalarına rağmen  bu sene bizden fazla forma satmayı bırak yanımıza yaklaşamadılar ,rakamları açiklasalarya  açıklayamıyorlar ,boş söylentilerle uğraşmayın değerli kardeşim . :)
Kendi gözlemlerinden edindiğim,özellikle paralı yayınlara geçiş yapılmasından itibaren sayıca bariz üstünlük kurdukları
Son birkaç yıldır atağa kalksak da rekabet edecek seviyede değiliz henüz
Olaya yalnızca forma olarak bakmayalım,tüm ürün satışları,kombine satışları,paralı yayın abonelikleri olarak değerlendirirsek fark net şekilde ortaya çıkıyor.
Bu yüzden Beşiktaşlı ebeveynler belki despotça gelebilir ama gerekirse çocuklarının kafasına Beşiktaşı kazıyacaklar,başka çözümü yok
Kesinlikle müsamaha göstermeyecek başka kulübe sempati duymasına bile aile
Küçük yaştan itibaren sevgi aşılanan çocuk da kolay kolay vazgeçmeyecektir,ne yaşarsa yaşasın
Dediğim gibi belki anti-demokratik ama çıkış yolumuz bu.

ysariusta

• Ziyaretçi

Volkan'ın küfür ederken görüntüsü var diye haber yapmış (Küfür Yasak)₆ spor gastesi..... Güler misin ağlar mısın? Spor gazetesinin adı bile küfürken, hangi yapı statları insanca maç izlenebilecek bir yer haline getirebilecek? Güya modern ali sami yen spor kompleksi toki arenada Tolga'yı kör etmeye çalışan iyi giyimli kodamanı stat güvenlik sistemi bulamayıp yayıncı kuruluşun görüntülerinden tespit edebilmişken, diğer statlarda zaten bu önlemleri almak mümkün değilken (Konya Stadı ne alemde bilmiyorum) sadece bizim stadımızda bu önlemler olacak. Emre futbol oynarken, Volkan Melo sahadayken haksızlık bu... Yine de bir yerden başlaması lazım

Çevrimdışı Kartal Ç

Su anki mali durumda 1 transferden fazlasini yapamayiz malesef.uefa bizi inceliyor.eger finansal fairplaye uymazsak seneye kupaya almazlar bizi

zaten devre arası transferlerin sadece 1 tanesini uefa listesine ekleyebiliyoruz diye hatırlıyorum. fernandes ve almeidayı aldığımızda almeidadan yana kullanmıştık tercihimizi. fernandes oynamamıştı uefa maçlarında. bu hakkı da sağ bekten yana kullanmalıyız doğal olarak.

Çevrimdışı Burak

zaten devre arası transferlerin sadece 1 tanesini uefa listesine ekleyebiliyoruz diye hatırlıyorum. fernandes ve almeidayı aldığımızda almeidadan yana kullanmıştık tercihimizi. fernandes oynamamıştı uefa maçlarında. bu hakkı da sağ bekten yana kullanmalıyız doğal olarak.

mevcut listeden birisi başka takıma transfer olursa onun yerine de başka oyuncu ekleyebiliyoruz diye biliyorum ben.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı bjk_mabet

:evillol: hayatta gitmez yeni acikta beton olacak mi acaba bu gece tahtalar falan konmus elektirik geldimi acaba :alala:
yeni acık tabla betonu yarın akşam...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmet türker

Kendi gözlemlerinden edindiğim,özellikle paralı yayınlara geçiş yapılmasından itibaren sayıca bariz üstünlük kurdukları
Son birkaç yıldır atağa kalksak da rekabet edecek seviyede değiliz henüz
Olaya yalnızca forma olarak bakmayalım,tüm ürün satışları,kombine satışları,paralı yayın abonelikleri olarak değerlendirirsek fark net şekilde ortaya çıkıyor.
Bu yüzden Beşiktaşlı ebeveynler belki despotça gelebilir ama gerekirse çocuklarının kafasına Beşiktaşı kazıyacaklar,başka çözümü yok
Kesinlikle müsamaha göstermeyecek başka kulübe sempati duymasına bile aile
Küçük yaştan itibaren sevgi aşılanan çocuk da kolay kolay vazgeçmeyecektir,ne yaşarsa yaşasın
Dediğim gibi belki anti-demokratik ama çıkış yolumuz bu.
sen bile ispatı olmayan bu sözlerle bunu iddia ediyorsan gerçekten de bu adamlar insanları çok iyi kandırmışlar ,hangi dekoder ,liğ tv yi beşiktaşlılar zaten almıyor, beşiktaşlıların almadığı ve olanın iade ettiği dekoder sayısı neyi gösterir ,ah değerli kardeşim ah bir fikire saplanmışsınız gidiyorsunuz .forma satışını ölçu almayıp ta dekoder sayısını nasıl ölçü alırsın  .zaten insanlar çocukları doğar doğmaz beşiktaş renkleri ile donatıyorlar benim çevremde pek çok insan böyle. kimse çocuğunu renklilere kaptırmıyor ,yani senin söylediğin zaten yapılıyor .insanlar uyanalı çok oldu değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmett.67

bu fotoya göre elektrik gelmemiş daha  :by2:

Neredeyse 12 saattir inşaatta elektrik yok. İnanılır gibi değil. Nasıl bir elektrik altyapımız var bizim?

Çevrimdışı sallapati