Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6680891 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dropoon

Arkadaşlar adam hırsız çok açık ve net bize Trabzon'a yapılanlar ortada ve bu adam dışarıda adaletin olmadığı yerde Türk futbolunda başarı beklenemez.

mustafa bunların yapılacağı çok belliydi biz önlem alamadık. gümbür gümbür geliorum dedi operasyonlar. biz yeni seyrettik

Çevrimdışı Tolga

Meteoroloji Mühendisleri Odası 2. Başkanı Ahmet Köse'nin açıklamasına göre önümüzdeki 10-12 gün havalar güzel olacakmış bu ara çalışmaların yoğun şekilde devam etmesi gerekiyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

mustafa bunların yapılacağı çok belliydi biz önlem alamadık. gümbür gümbür geliorum dedi operasyonlar. biz yeni seyrettik
Sivas maçından sonra Hıncalın ve Azizin açıklamaları operasyon işaretini vermişti.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Meteoroloji Mühendisleri Odası 2. Başkanı Ahmet Köse'nin açıklamasına göre önümüzdeki 10-12 gün havalar güzel olacakmış bu ara çalışmaların yoğun şekilde devam etmesi gerekiyor :)
Aralık'a kadar da çok yoğun yağış olacak bir gün görünmüyor şimdilik
Bu günleri boş geçmesek iyi olacak

Çevrimdışı ahmett.67

Havalar güzel de, bugün  de elektrik kesildi bak. Hesapta olmayan bir sürü şey çıkabiliyor. Şu sıralar bir şansızlıktır gidiyor...

Çevrimdışı ahmett.67

Havalar güzel de, bugün  de elektrik kesildi bak. Hesapta olmayan bir sürü şey çıkabiliyor. Şu sıralar bir şansızlıktır gidiyor...
Bu forumda en iyimser kişi Efe. Elektrik kesintisine ne diyorsun sayın @Efe ?..

konu dışı özür dilerim yok biliç küfretmiş falan filan algı operasyonu yapıyorlar tabii ki medya arkalarında.

Çevrimdışı dropoon

Sivas maçından sonra Hıncalın ve Azizin açıklamaları operasyon işaretini vermişti.

bu kadar açık şekilde gelen olaylara bile önlem alamadık ya bize yazık. ptesi medyasına bakın hızlıca geçildi derbi gündemi hemen şligi uefa maçlarına kilitlendi. oldu bittiye getirildi

Çevrimdışı ahmetx

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7  2 sa.2 saat önce
Stad da elektrik olmadığı için işler bugün biraz yavaş ilerliyo ilkel şartlarla çalışmaya devam :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

bu kadar açık şekilde gelen olaylara bile önlem alamadık ya bize yazık. ptesi medyasına bakın hızlıca geçildi derbi gündemi hemen şligi uefa maçlarına kilitlendi. oldu bittiye getirildi
Hiçbir önlem alamazsın istediklerini yapıyorlar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu durumda bence 1 günlük kayıp bile önemli. 1 günlük kaybı 1 günde geri getiremezsiniz, en az 4-5 gün programın gerisine götürüyor bizi bu tarz aksaklıklar veya sorunlar. Umarım bu tarz aksaklıklarla çok sık karşılaşmayız..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Bu kadar uzun elektrik kesintisi çok ilginç geldi.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 04 Kasım 2014, 15:47:08
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Şöyle toplu bi gusül alalim diyorum beyler afedersiniz bi c..betlikdir gidiyor  :bawling: :bawling: :by2:

Çevrimdışı Emre.Guler

xl kapmıssın helall

kufekiler catıyla beraber gidicekti galiba

Sorma ya :) öylesine yazdım şansa başka isteyen olmayınca sağolsun gönderdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş kanseri gerçekten var bence :) Her alanda olduğu gibi stadın yapımında bile karşımıza çıkıyor :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı CanEmre

Bu kadar uzun elektrik kesintisi çok ilginç geldi.
Ben 10 senedir Kurtuluş'tayım bizim için çok normal böyle kesintiler. Şimdiye kadar olmamış olması sevindirici benim için.
Elektrik telefon su bunlar yüksek teknoloji kalıyor bizim ülkemizde  :ebebe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Bu forumda en iyimser kişi Efe. Elektrik kesintisine ne diyorsun sayın @Efe ?..
calismalar suruyor galiba sıķıntın yok su yeni aciktabla betonlansin yeterli simdilik :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmet türker

Şöyle toplu bi gusül alalim diyorum beyler afedersiniz bi c..betlikdir gidiyor  :bawling: :bawling: :by2:
ne alakası var ,böyle şeylere nasıl inanıyorsun değerli kardeşim .

Çevrimdışı yigitcan1903

ne alakası var ,böyle şeylere nasıl inanıyorsun değerli kardeşim .
Bizim taraftarın arasında espridir Ahmet abi bu,işimiz pek rast gitmez malum

Çevrimdışı ahmetx

Ben 10 senedir Kurtuluş'tayım bizim için çok normal böyle kesintiler. Şimdiye kadar olmamış olması sevindirici benim için.
Elektrik telefon su bunlar yüksek teknoloji kalıyor bizim ülkemizde  :ebebe:
Yeni Türkiyenin eskimemiş halleri diyorsun yani.

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmetx

elektrik yok anlarımda jeneratörde mi yok yahu. :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

Her türlü destek avantaj bunların elinde
Bizim bağırdığımız falan havaya gider
Farklı standartlar uygulanıyor
Renklilerin yaptıklarını yapsak ceza yağar
bak kıymetli kardeşim, böyle yazılarla ancak umutsuzluk yaratırsın ,bu yazıya göre hiç umut yok .aslında hiç öyle değil bunların herşeyi sahte ,olduklarında iki misli fazla gösteriyorlar kendilerini belki de daha fazla ,bunların herşeyi abartı .hiç umutsuzluğa kapılmadan mücadeleye devam etmeliyiz ,bunların beslendiği şey umutsuzluk ve sinmemizdir .asal vazgeçmeden daha da ısrarlı olmalıyız herkes kendine düşeni yapmalıdır ,dün bir forma bir de atlet aldım ,her ay kendimce destek olacağım ,bulunduğum her ortamda sesimi daha da yükseltiyorum ,var olduğumuzu her zamankinden daha fazla gösterirsek önüne geçeriz değerli kardeşim.