Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6672631 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı Efe

@Efe görüyorsun dimi yeni açıkta prekast işleri ne kadar hızlı. Obitaş ile çiçekler arasındaki kalite farkını en iyi sen biliyorsun  :lol:

Evt ama daha buyuk prekastlar takılmadı onlarıda gorelim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Vodafone Arena 02.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-20:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Evt ama daha buyuk prekastlar takılmadı onlarıda gorelim :D
Büyük prekastlar nedense daha hızlıca takılıyor  :D

Çevrimdışı Efe

Ebatları buyuk :) ondan obitas olunca daha hizli olur mu acaba :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Suan torku arena stadindayim da stadi felaket kotu yapmislar. Foto cektirmiyorlar aksakliklari. Tekrar tadilata alicaklarmis bazi bolumlerini. Eksiklikler de bi hayli fazla. Sezona yetistirmek icin acil acilmis. Insallah bizde boyle bisey olmaz
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Oktay

Suan torku arena stadindayim da stadi felaket kotu yapmislar. Foto cektirmiyorlar aksakliklari. Tekrar tadilata alicaklarmis bazi bolumlerini. Eksiklikler de bi hayli fazla. Sezona yetistirmek icin acil acilmis. Insallah bizde boyle bisey olmaz
@Fatih dün sen maçta bizle beraber değilmiydin yoksa ben hatlarımı karıştırdım :D :D :D

Çevrimiçi Necmi

Günaydınlar,

düşüncenize saygılıyım ama ben kombineyi maça gitmek için almadım kulübe yardım olsun diye aldım. Passolig karşıtlığım devam ediyor.
AOS de benim yüzümden biri dışarıda kalacağına inansam devrederim ama.
@Necmi , @1903tolga
Passolige bende karşıyım ve seninle aynı nedenlerle kombineyi aldım ama bir kere aldıktan sonra artık gitmesende bir şey ifade etmiyor sonuçta sisteme girmiş ve şartları yerine getirmiş oluyorsun bundan sonraki sadece takımı yanlız bırakmış olursun sonuçta koltuk satılmış oluyor senin yerinede başkasına satamayacaklarına göre o koltuğun boş olup olmaması kimsenin umursayacağı bir şey değil sadece sahadaki futbolcu etkilenir @ERAY G genede almayanada gitmeyenede kişisel kararıdır saygı duyuyorum

Çevrimiçi Necmi

daha hızlı takılmaz daha fazla metraj tutar :D

daha hızlı takılmaz daha fazla metraj tutar :D

Haklısın Necmi abi ama psikolojik olarak etkileme gücü yüksek :D

Çevrimdışı Fatih

@Fatih dün sen maçta bizle beraber değilmiydin yoksa ben hatlarımı karıştırdım :D :D :D
Yok beraberdik. Yasini sormustum 😃 sabah erkenden Konya'ya geldim. konyasporun sponsorluk anlasmasi var diye. Aksam maci izleyip yarin sabah donus.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı FARUK

Gökhan Türkmen twitter hesabından alıntı

Çevrimdışı ahmet türken

selam arkadaslar

Iyiki bu insaat ve bu forum var. Dunku gibi zulumpiyatin ertesi gunu hic cekilmezdi. Burasiyla birazda olsa teselli buluyoruz. Bir an once bitsin artik ama hemen basketbol sahasinin insaatina baslasinlar. Bu arada dun mac oncesinde ve sonrasinda emegi gecen herkese tesekkurler. Aktarin mangalindan sonra obitascilara daha bir sempatiyle bakmaya basladim :hosgeldin :D

Çevrimdışı Yakup

@Necmi abi maçın başında yanımızda olup sonra giden @SDemirsoy bu maçın tek sorumlusudur  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi maçın başında yanımızda olup sonra giden @SDemirsoy bu maçın tek sorumlusudur  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
olabilir bak bu önemli bir konu maçın başındada uyardık onu :D

Çevrimdışı Yakup

olabilir bak bu önemli bir konu maçın başındada uyardık onu :D

evet abi hatta ben alanen puan kaybını sana yıkarım dedim  :D

Çevrimdışı kaanzor

10 güne kapalı eski açık arasındaki vinç kalkarmı??

Bu gece kamera önündeki tabla betona hazır olurmu??

Alper tunga öldümü??

Issız acun kaldımı?? gibi oldu  :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Oktay

Yok beraberdik. Yasini sormustum 😃 sabah erkenden Konya'ya geldim. konyasporun sponsorluk anlasmasi var diye. Aksam maci izleyip yarin sabah donus.
ok. tamam hatta bi ara döndüm sen yoktun zeki abiye sordum seni , basın tribününe gittiğini söyledi :icool: :icool:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

haydaaaaaa :D @Necmi @ilhaNouma
ulan kerkenez samet seni kaç dsefa sordum hatta mustafada şahit burnumuzun dibindesinde niye yanımıza uğramıyosun  :olmaz :olmaz :olmaz
bu malübiyetin cezasını sana kesiyorum :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Haklısın Necmi abi ama psikolojik olarak etkileme gücü yüksek :D
prekast konusunda bir sıkıntı yok zaten gayet güzel çalışıyorlar tıkır tıkır yürütüyorlar işleri kaba daha hızlı olsa çok daha ilerde olurlardı yapılan kabaya hemen montaj yapmıyorlar betonun mukavemet kazanması için bekliyorlar yeni açık köşe prekastlarıda güzel görünecek çıkış olmadığı için @aktar_ismail

Çevrimdışı ahmetx

prekast konusunda bir sıkıntı yok zaten gayet güzel çalışıyorlar tıkır tıkır yürütüyorlar işleri kaba daha hızlı olsa çok daha ilerde olurlardı yapılan kabaya hemen montaj yapmıyorlar betonun mukavemet kazanması için bekliyorlar yeni açık köşe prekastlarıda güzel görünecek çıkış olmadığı için @aktar_ismail
yeni açık köşe prekastlarıda güzel görünecek çıkış olmadığı için . :naughty:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yakup