Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673204 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı tayfun

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 3 Kasım 2014 Resimleri için Tıklayınız (94 Resim)

Çevrimdışı Efe

Eski acik tablada bu gece beton olabilir baya iyi calisiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

Vodafone Arena 3 Kasım 2014 Resimleri için Tıklayınız (94 Resim)
Mustafa Kardeş Eline sağlık .

Çevrimdışı tayfun

yeni açıkta prekast görmek moral verdi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın herkese. Yeni açık halen beklediğim temponun çok altında gidiyor. Tek sevindirici gelişme üst testere kirişlerine başlamış olmaları. Aralık ayı ortasına kadar ön bölümü en üst kata kadar tamamlamaları gerekiyor, üst testere kirişlerle beraber şubat sonunda çatıya hazır hale gelir gibi görünüyor, arka tarafın şubattan sonra 2-3 ayı daha var.
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 10:32:30 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Sizde fark ettiniz mi bilmiyorum ama, biz ne zaman yenilsek yada berabere kalsak maçtan sonraki gün inşaatta bir hızlanma oluyor. Yada sadece bana mı öyle geliyor?
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Yakup

Günaydın arkadaşlar.

Bit oğlum bit artık. Sen bizim gelecek günlerimizin teminatısın, artık anladık ki sen olmadan bizi herkes lime lime doğruyor. gelsinler bakalım baba ocağına el mi yaman bey mi yaman görsünler.

Ben artık sağ bekten falan da geçtim. Vodafone arena da 40 bin kişi sağ bek oluruz nefesimizle. Ama başkan bu statı bitirmek için ne gerekiyorsa yap bu sene hakem odası değilde bakan odası basman gerek bence. Git bas bakan odası hem kendileri değil mi kongre üyesi olan. Gerekirse bizde çalışalım ama bitsin şu stat.  :bawling: :bawling: :bawling:

zülimpiyatta her maç izlediğimde aklıma sevdiğim kızın mahallenin diğer çocuğuyla gezdiğini benim uzaktan bakıp haykırdığımı ama kimsenin oralı bile olmadığını düşündüğüm bir romanın kahramanı gibi hissediyorum.  :bawling: :bawling: :bawling:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Serkan7738

her sabah çiçeklerin toplantısına denk geliyoruz. Bu arada obitaş yeni açık testereleri kalıp üstünde değil yerde yapıyor çiçeklerin aksine bu sanırım daha hızlı olmasını sağlıyor

Çevrimdışı Eyüp Emir

Mustafa Kardeşim Pazartesileri sen olmazsan hiç çekilmeyecek artık eline sağşol hakkını helal et

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta 3 testerenin demir iskeleti hazir :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

Bu inşaatın hızlanması için Beşiktaş'lı şarkıcı türküclerle konuşup konser falan mı düzenletsek acaba? Tüm gelir stada kalacak koşulu ile :S
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı keremfrat1

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın arkadaşlar.

Bit oğlum bit artık. Sen bizim gelecek günlerimizin teminatısın, artık anladık ki sen olmadan bizi herkes lime lime doğruyor. gelsinler bakalım baba ocağına el mi yaman bey mi yaman görsünler.

Ben artık sağ bekten falan da geçtim. Vodafone arena da 40 bin kişi sağ bek oluruz nefesimizle. Ama başkan bu statı bitirmek için ne gerekiyorsa yap bu sene hakem odası değilde bakan odası basman gerek bence. Git bas bakan odası hem kendileri değil mi kongre üyesi olan. Gerekirse bizde çalışalım ama bitsin şu stat.  :bawling: :bawling: :bawling:

zülimpiyatta her maç izlediğimde aklıma sevdiğim kızın mahallenin diğer çocuğuyla gezdiğini benim uzaktan bakıp haykırdığımı ama kimsenin oralı bile olmadığını düşündüğüm bir romanın kahramanı gibi hissediyorum.  :bawling: :bawling: :bawling:
Yakup hüzünün romatikleştirmiş seni. Olimpiyata ne zaman gitsem sadece soğuktan donuyorum ben  :kop: :kop:  :claps:

@Efe görüyorsun dimi yeni açıkta prekast işleri ne kadar hızlı. Obitaş ile çiçekler arasındaki kalite farkını en iyi sen biliyorsun  :lol:

Çevrimdışı keremfrat1

Yanlız yenı açık prekastlar kondukça çok guzel duruyor :D

Çevrimdışı Oktay

@Efe görüyorsun dimi yeni açıkta prekast işleri ne kadar hızlı. Obitaş ile çiçekler arasındaki kalite farkını en iyi sen biliyorsun  :lol:
@aktar_ismail dün çıkışta seni göremedim erkenmi kaçtın

Çevrimdışı Yakup

Yakup hüzünün romatikleştirmiş seni. Olimpiyata ne zaman gitsem sadece soğuktan donuyorum ben  :kop: :kop:  :claps:

@ysariusta abi valla romantikleşme değilde şöyle desem olimpiyata gidipte donmayan var mı  :lol: :lol: ayrıca bir şeyi daha fark ettim mangal yaptığımız yer olimpiyattan daha soğuk. aslında zulümpiyatın içi değil de dışı soğuk  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı rubi_tobin

Günaydın arkadaşlar.

Süper
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

@aktar_ismail dün çıkışta seni göremedim erkenmi kaçtın
5dk erken çıktık trafiğe kalmayalım diye  :D

Çevrimdışı ahmetx

Efkarlı bir gecenin gündüzünde tüm Beşiktaşlı kardeş ve abilerime selam ve hürmet bendenizden

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx